Új hozzászólás Aktív témák
-
battisti
tag
válasz
rszombati #443 üzenetére
a kis fifikás
Képes voltál átnyálazni az összes gép specifikációját, hogy megtaláld, ami stimmel? vagy egyszerűen csak megkerested a legújabb drivert, és azok közül kerested ki a legjobban hasonlító gépet. Mindegy is, hétvégén szerintem ráúszom én is, ha addigra végzek a mostani melóval. Ez amolyan egyszerű, de nagyszerű megoldásnak tűnik, és mégis megmarad az ati driver (nem kell omega). Azért még teszteld
-
battisti
tag
válasz
rszombati #439 üzenetére
Gondolom, más típushoz a saját driverét? én Pro L100-ban utazom.
Állítgattad a videomemet? Volt ehhez vhol vmi leírás, vagy saját kútfőből? Érdekelne ui. az elv, hogy ez miért működhet - azon kívül, hogy esetleg frissebb a driver. a nyelvi fájl gondolom megmarad magyarnak. Én azóta csak egyszer tudtam kiakasztani a szokásos módon, igaz, nem is játszottam vele.
[Szerkesztve] -
battisti
tag
válasz
rszombati #388 üzenetére
a netről (2.0->2.4), és de, fagy, bár csak kétszer próbáltam, és egyszer halt be tőle, végül is ez 50%
Igaziból nem kell állítgatnom a vramot, mert ilyenkor (játék után) be sem enged az ati menübe (megjelenítés/beállítások/speciális): amikor a spec-re kattintok, kimerevedik, és jönne a kék képernyő, ha nem tiltottam volna le, szóval csak újraindul.
-
battisti
tag
válasz
rszombati #383 üzenetére
Ez valahol megnyugtat
alkalmazások közben sosem fagy, csak ha bizonyos helyzetekben állítgatom a vramot. azt ne kérdezd, hogy minek is piszkálgatom, mert én sem tudom
azt hiszem, megnyugszom végre.
Egyébként majdnem biztos vagyok abban, hogy a venti a bios frissítés miatt lett hangosabb, nem számottevően, de hallhatóan. -
battisti
tag
válasz
rszombati #342 üzenetére
Írtam kék halál ügyben a toshiba support fórumra, erre kimoderálták azt a részt, ahol azzal fenyegetőztem, hogy visszaviszem a gépet, ha nem csinálnak valamit
pedig csak teljesen mellékesen jegyeztem meg. És aggasztó, hogy discontinued download archive felirat vár, ha ati drivert keresek a satellite pro szériához. De azért írtam az admineknek is, hátha. Egyszerűen idegesít a tudat, hogy bizonyos körülmények között le tudom fagyasztani, még ha ez nem is jelentkezik alapvető alkalmazások futtatása közben - de ki tudja, hátha egyszer fog
Nálad azóta is ugyanez a helyzet, mármint csak a vga memo állítgatására fagy? ez bizonyos értelemben megnyugtató lenne.
-
battisti
tag
válasz
rszombati #342 üzenetére
Az ati2dvag hibára próbáltad ezt? Több helyen is megtaláltam:
[link]
És az Omega drivereket is ajánlották:
[link]
Az ati supporton isten bizony, nem találom ezt, infinite loop keresőkifejezésre nem ad ki olyat, hogy de jó, megoldottuk a problémát. (Az azért genyó dolog a toshiba részéről, hogy csak speckó drivereket enged)
-
dzs13
csendes tag
válasz
rszombati #348 üzenetére
Felhívtam a technotrade ktf-t, azt mondták még ráérek a garivásárlással, az egy hónap az régen volt, most három hónap. Azt, hogy honnan jön a három hónap nem tudták megmondani, de ''biztos nem egy hónap''. És ha gond lesz a regisztrációval? -kérdeztem. Akkor majd ők ''segítenek regisztrálni, hogy ne legyen gond'' ... Szóval rendesek voltak, csak épp homályban maradtam a hivatalos procedúrát illetően. Az a gondom, hogy én három évest akartam venni, de az épp rendelés alatt van. Vehetek 2 évest, vagy várok a 3 évesre és kockáztatom, hogy nem tudom beregisztrálni mert kifutok az egy hónapból. Bár nem nézem ki a techontrade-ből, hogy olyan terméket adna el nekem amiről tudja, hogy nem tudom felhasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest