- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janin
csendes tag
válasz
djtoomi #1676 üzenetére
Helló!
Nincs nagy gáz.
Nyissd meg a http://192.168.2.1-es URL címet böngészőben, írd át a csatornát vagy a
hálózat nevét (alapból : belkin54g) és próbálj újra rájelenezni a hálózatodra.
Mindent állíts be a Wep titkosítást is ha szükséges és utána kapcsolódj a laptoppal a hálózathoz, működnie kell.
Nekem akkor játszotta ezt a Toshibám amikor a Wep titkosítást nem állítottam be előre, én sem tudtam a korábban nyitott hálózathoz kapcsolódni, név cserével már ment.
Üdv Janin -
padre71
tag
válasz
djtoomi #1670 üzenetére
Én is ilyen routert használok, de én csak az asztali gépemre telepítettem fel a router driverét, a Toshiba L30-as laptopomra nem tettem fel semmit, csak beállítottam a vezeték nélküli kapcsolatot.
Ha a vezeték nélküli hálozati kapcsolatoknál felsorolja az elérhető kapcsolatok között (lehet hogy csak ezt az egyet írja ki), akkor csak ki kell választani és csatlakoztatni. Ha azt írja ki hogy ''Nem biztonságos vezeték nélküli hálózat'', az csak annyit jelent, hogy nincs lejelszavazva (egyéb biztonsági beállítások hiányoznak) és bárki elérheti. A szomszédét én is ilyennek látom és ha rácsatlakozom, akkor tudok az ő költségére netezni.De nem szoktam.
Szóval próbálkozz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest