- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nfol
csendes tag
Nekem L40-18W-m van, 2 GB memóriával, a többi hardverelem közel azonos. 3DMarkot soha nem futtattam a gépen, szóval nem tudok neked pontszámról beszámolni.
Amit meg kellene nézni szerintem, az az, hogy feltelepítetted-e az Intel Matrix Storage Managert is a merevlemez-vezérlőhöz. Úgy találtam annak idején, hogy ennek az elhagyása jelentősen visszafogja a lemezműveletek sebességét. Ezenkívül egy BIOS-frissítésen is el lehet gondolkodni.
-
ABE
őstag
Úgy emlékszem, hogy másnak is volt már itt ilyen gondja, hogy kevesebb pontot adott a 3DMark, mint amit várt, de sajnos nem tudom már, hogy mi volt a megoldás, ha egyáltalán volt. De az szinte biztos, hogy ilyen miatt nem fogják garanciában fogadni a gépet... Mintha olyasmit is olvastam volna, hogy Vista alatt jobban szerepel az X3100?
Melyik 3DMark-ot próbáltad egyébként?
N-vidi-A
Szerintem reális hőmérséklet, nálam az 1.86-os Pentium M az IBM T43-ban megy alapon 50 fok környékén.
Tvox
Ha AMD-s a gép, akkor tuti nem Intel chipset van benne, valami ATI-AMD típus lesz a nyerő. Próbáld ki a CPU-Z nevű programot, ez pontosan megmondja a chipset típusát. Tuti, hogy rossz SATA drivert integráltál a lemezbe.
Ha egy programnál meg van határozva, hogy mekkora felbontásban tud futni, azt nem tudod felülbírálni. Ha nem natív felbontásban fut a cucc, akkor lesz életlen a kép.
Nem lehet, hogy a programbeállításokhoz azért nem férsz hozzá, mert valami jogosultság hiányzik hozzá? Power Saver külön elérhető, meg a Control Center is elvileg... Minden driver rendesen fel van rakva?
-
ABE
őstag
10 perc alatt fel lehet tenni az alapjátékot. 10 perc alatt ki lehetne deríteni, hogy tényleg lassú-e a gép, vagy pedig csak a 3DMark mutat fals eredményt. De ha neked egyszerűbb napokat (talán eredmény nélkül) várni, hogy valaki esetleg talált megoldást ilyen problémára, ám legyen, én nem akarom magam strapálni emiatt. További sok szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G5 512gb SSD. I5 Proci 87%akksi
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest