- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
B-L-A-C-K #12445 üzenetére
Még csak AIDA se kell. Eszközkezelő, jobb gomb, Tulajdonságok, Részletek, Hardverazonosító (Device Manager, Properties, Details, Hardware ID). Vendor ID és device ID alapján Google már jó eséllyel megmondja, mi is az.
petipetya: A fekete képernyő azt jelenti, hogy a BIOS postscreen se jön be, vagy az még igen?
Ha az sem, akkor megpróbálnám azt, hogy monitorra kötöm, hátha úgy bejön a kép (ekkor kijelző hiba, vagy kijelző port hiba az alaplapon). Ha ott sem, akkor jó eséllyel VGA hiba. Az talán javítható, de nem biztos. -
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #12447 üzenetére
azért is írtam a chipset-et mert sok helyen is ezt javasolták. Amúgy a windows kicsit többet is elárulhatna mi a gondja
Van egy pár gép itthon, de még egyik sem írt olyat hogy alapvető rendszereszköz hiányozna.
Ismeretlen eszközt én a nyomtatók és hardverek között nézném meg. Ott írna kellene. A rendszereszközt pedig ugyan itt csak a gép ikonjára jobb egér és elvileg valami felkiáltó jelnek kellene ott lennie.
Nem tudom ezt megnézted-e. De ilyen hibáknál én is csak találgatni tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Apple MacBook
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest