- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
igazad van. sajnos a sok felesleges előretelepített program képes nagyon lelassítani a rendszert. főleg a trial programok. utólag pedig nehéz nyomtalanul eltávolítani őket. sokkal hasznosabb lenne, ha csak a Windows + Toshiba driverek és fontos alkalmazások lennének előre telepítve a többi pedig választható lenne. elindulna egy telepítő és ki lehetne jelölni ki és mit szeretne pluszban feltenni, kipróbálni...a kényelem nagy úr. én is inkább a "gyomlálást" választottam és nem egy tiszta rendszer telepítést, de tisztában vagyok vele h ezáltal kicsit lassabb lehet a rendszer. biztos megmaradt pár beragadt felesleges szolgáltatás.
nem értem miért nem lehet kiválasztani a plusz dolgok közül ki és mit szeretne feltenni
biztos nem lenne ez olyan bonyolult megoldás a gyártó részéről. -
Pierre75
senior tag
Amikor vettem a gépet, direkt előretelepített win7-tel akartam, elkerülendő a driver mizériát. (Ha visszaolvasol, látnád milyen sokszínűen lehet(ett) szopni.) Nyilván emögött lehetett hozzá nem értés, rosszul választott driver, miegymás. Ettől meg akartam kímélni magam, meg ugye a tiszta sw öröme...
Teljesen igazat adok neked, a sw-ek döntő része felesleges vagy ingyenes alkalmazással kiváltható. Csendesen teltek az órák, némi túlzással, míg minden számomra fölösleges automatikusan induló vackot kiszedegettem, töröltem.
Vagy épp gyárilag nem is teszik fel. Jó példa erre a dvd-író bántóan erős működési hangja, amit egy sw-rel lehet szabályozni, erről a Toshiba úgy gondolta, találd meg magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest