- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
Szia! A leírásod alapján próbáltam rendszert telepíteni, a biost kiírtam lemezre / exe /, de sajnos még ezt se frissíti fel, állandóan ezt írja ki bekapcsolás után: No bootable device--please restart system. Egyébként Win 8.1 telepítő CD-vel, akár Win7-et tettem be, ezt kapom?????
-
Amerikát említettem nem Angliát. Btw nekem volt osztálytársaim mentek ki Angliába. 5-en bérelnek egy lakást, így 5 felé oszlik a költség. 3 hónap alatt annyit összespórol az egyik, hogy elég szép kis összeget haza tud küldeni a szülőknek.
Azon meg nem kell csodálkozni, hogy mindenki dobbant. Nyugat-európai árak, éhbér fizetés mellett. De ez már nem ehhez a topichoz tartozik. -
Persze ez már a másik véglet, ennyit már én sem adnék egy laptopért, de annyi hozzátartozik ez csak nálunk brutál összeg. Amerikában kb. 2 hónap alatt kigazdálkodod.
Többek között emiatt is erősen gondolkodom, hogy dobbantok ebből az országból, mert az itteni reálbérnek semmi értéke nincs.
-
Crus
őstag
Vilag!
Pont ma szoptam be u.e., azzal a különbséggel, hogy Win 8.1-et telepítettem volna rá... 1.4-es a legfrissebb BIOS, de az Win alól fut only, szóval a megoldás az 1.3-as BIOS ISO volt... szarjanak sünt, nagyon gáz ez egy Toshiba-tól, hogy 3/4 éve ismert a probléma és még mindig 1.1-es olyan BIOS-al fossák ki a gyárból a notit, aminél nincs CMS/UEFI kapcsoló a BIOS-ban.
-
skiny83 összefoglalta helyettem. Ennél többet én sem tudok hozzátenni.
Hozzáteszem 180.000 HUF-ért sehol nem kapsz gamer laptopot. Azok inkább innen indulnak árban.
Én 215.000 HUF-ért kaptam egy vékony, fém házas, i5-ös, 8GB RAM-os, GT740M 2GB-os VGA-val ellátott laptopot, amin dolgozhatok, multimédiás tartalmakat fogyaszthatok és egy adott játékkal játszhatok (LoL) korlátozottság nélkül.
Mindenkinek másak az igényei és a pénztárca mérete, ez idáig rendben is van, de azért ne várjunk el olyan supportot egy 100.000 HUF-os gép esetén, mint mondjuk egy 300.000 HUF-os esetén szerintem.
-
skiny83
aktív tag
Persze, sokaknak ez elég, abban viszont igaza van ha megteheti az ember akkor érdemes nem a legolcsóbbat venni mert a magasabb ár azért a legtöbb esetben jobb minőséggel is jár.
"Egy ideális világban" az olyan ember aki nem ért a gépekhez nem a windows nélküli gépet veszi, amire ráhackkel egy kalóz windows-t hanem azt amire már előre telepítve van az operációs rendszer.
Erről függetlenül értem a problémádat, és valóban elbaszták a biost de mint ahogy említettem kiadtak egy frissítést amit meg kellett volna kapnod a géppel együtt.
Továbbá ha a fórumban visszakeresel megadtam egy dropbox linket is ahová feltöltöttem. És abban van angol leírás a telepítésre vonatkozóan.
Minden megoldódik nem kell rögtön fosibázni.
Áve -
-
konyi79
addikt
Ilyen téren már a toshiba sem a régi.
Én a touchpaddal kílódtam egy darabig, az istennek nem akart menni rendesen. A toshiba support válasza az volt, nem kompatibilis a gép a win8-cal. 2014-ben. Kérdésemre akkor minek vannak a honlapon win8 driverek, nem is reagált, de a problémát egyből megoldotta a toshibától független, közvetlen a gyártótól letöltött driver. -
vilag
tag
Komolyan mondom lefosom a bokámat.
A korábbi leírásom addig stimmel.
A következő lépés ahhoz, hogy Windows 7-et tudj telepíteni a gépre (és most tessék kapaszkodni) az utilityben disable-re kell állítani az USB 3 csatlakozót!!!!
Na ez aztán a nemsemmi....
Láss csodát a telepítő már megy is szépen tovább.
Aztán, hogy lesz e még valami.... ki tudja.
-
törölt tag
Szia!
Milyen bios van most rajta? Ha nem megy fel a win 7 mert 1.3-as bios kell neki akkor próbálkozz egy korábbi winnel pl vista vagy xp.
Szerk.: De nem is értem miért nem lehet rá 7-est rakni mikor nem régi gép.
Szerk szerk.:
A toshiba oldalán 7-es és 8.1-hez van driver nem értem miért nem megy fel, de láttam a neten hogy másnak is van ilyen problémája mikor beírtam a géped nevét 2-3. találat már win 7 volt
Én egy korábbi win-t raknék fel és úgy frissíteni a biost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G5 512gb SSD. I5 Proci 87%akksi
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest