- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Figy, ABE, nekem is L30-134-esem van- de: Hyundai RAM van benne gyárilag, és nem kaptam XP-t hozzá! Az rajta volt!
A CD, amit adtak, csak a kiegészítő szoftvereket tartalmazza!
Én nem tudom, milyen XP lehetett, haverom rakta rá, de ez egy sima XP volt, ráadásul asztali gépre való... Igaz, ami igaz, XP simle city nem ment fel rá...
Ventillátort este fogom kipróbálni- most nincs nálam a gép!
#1014?
[Szerkesztve] -
zolikaDB
veterán
#1009-hez hasonló tapasztalat van valakinél?
Jah, tegnap este hosszas működtetés után, amikor everestben lecsekkoltam a megjelenítés/speciálist, akkor a gép fagyott, és kék lett a display, és kiírta, hogy vmi fájl hibát okozott, majd restartolt... Olyan gyorsan történt, hogy nem tudtam elolvasni, melyik fájl volt ez... Szép kis kalandPersze a géppel semmi para nincs, csak ez előjött- restart után meg meg tudtam nézni ezeket a dolgokat, és nem fagyott újra...
Vajon mi volt ez? Mi okozhatta?
Everestben a proci/HDD páros (asszem) 40/50 fokos... Ez reális?
Ja, ventillátoron mit lehet állítani? Láttam, hogy van aki megoldotta, hogy foylamatosan hűtsön? Hogy lehet ezt megcsinálni? Mennyire zajos? Nem árt a ventinek, ha állandóan megy?
Előre is köszi!
ABE: SATA driver? Mit is jelent ez? Ha ezt nem telepítem fel, akkor a winyó sata funkciói nem működnek? Lehet totál hülyeséget kérdezek, de nem vágom a dolgot... Alapból az XP nem ismerné ezt fel? THX
[Szerkesztve] -
Satellite
tag
Az új Display-driver felinstallálása előtt nem feltétlenül szükséges eltávolítani a régi meghajtó programot.
Először le kell tölteni innen: [link] - aztán csak ki kell csomagolni, (XP egyből megcsinálja, de egy Norton/Windows/Volkov Commander még hasznosabb), - aztán Setup.exe és már kész is van.
Arra azért érdemes odafigyelni, milyen gép-verzió van a birtokodban, (L30-asból van pl. PSL30E és PSL33 is, - a Modell No. a gép alján látható, kb. így: [link]) - mert érhetik kellemetlen meglepetések az embert, ha nem a megfelelő gépváltozathoz való programot installálja.
Ez esetben azonban felesleges aggódni, gyakorlatilag mindkét verzión fut az új driver. -
zolikaDB
veterán
Óóó, ABE, mega THX a segítségért!
Nah, mivel fent van az eredeti driver, azért fordulhatott elő az, hogy nem indult el a setup.exe?
Jah, és mire való az a sok fájl a zip-ben, ha csak a setup kell? Nem értem én ezeket a dógokat...
Nah, akkor számoljuknk: van 448 MB, este lesz plusz 512... De ezentúl nem 64-et, hanem 128-at kér enni a videókari, tehát lesz 896 MB RAM-om
Az de jó is lesz nekem
Figy, ABE, ennyi RAM-mal te milyen változásokat tapasztaltál?
Neked is L30-134-esed van? -
ufonauta
aktív tag
ABE
Noh akko már ketten dicsérjük.
Nekem végülis ez a verzió figyelt be: [link]
Digit adást még 1-2 évig úgyesm ad a UPC itt Kelenföldön, viszont ez valami Pro verzió, amit kimondottan notiba fejlesztettek. Azt írták rá, hogy kevesebb, mint 1 A kell neki. Igaz, hogy én leginkább notikban tudom elképzelni a PCMCIA csatolót. Ezért nem tudom, hogy a többit hova fejlesztették. Úgyhogy ez az ''Enjoy TV and FM Radio on your Notebook ! '' könnyen lehet, hogy parasztvakítás. Mindegy. A dobozán jól mutat. -
Surfym@n
senior tag
-
battisti
tag
jó, de harminc fokon mi a fenéért hűt egyáltalán? és everestben, biosban is nézem a hőmérsékletet, nem változik, stabilan ennyi, és a venti ki-be kapcsol, hőmérséklettől függetlenül. szerintem ez parajelenség
a 200m a chipset, az x300 a vga. van egyáltalán ati driver a gépen?merugye az (toshibánál gépre szabott) adja az ati menüt. na jó, csak vicceltem, a toshiba adott hozzá.
-
battisti
tag
az tény, hogy az enyém minden része max. kézmeleg (még játéknál is), de ettől függetlenül folyton pörög a venti. az enyémben ati chipset&vga van, ha a tiéd inteles (bocs, most nincs lelkierőm utánanézni), annál nem tom, hol kell a videomemóriát beállítani, az atikban az ati menüben.
-
nRu3
addikt
Természetesen már első nap bele néztem milyen ram van és hogy fér ell stb. de azt nem vágtam hova rakom a másik ramot
nálam is 2gb-ig bövithatő.
egyébként a notiknál is ha 2db ram lesz benne akkor azok dualban fognak menni? vagy notiknál nincs dual vezérlés ,vagy ezeknél a modeleknél nincs. -
battisti
tag
Az enyém Pro L100, így télen 30 fokos a CelM380 procim (szövszerk, intenzív net), HDD32, és csúcsüzemen mégis szinte folyamatosan hűt. Na, erre varrj gombot! De egyébként sem nagyon melegszik: ''Játéknál CPU 35-40, HDD 40 (kiv. NFS5 és Call of Juarez, ahol 45/55).'', ezt még a #334-ben írtam.
A videomemóriával kapcs.ban membővítés után írtam a #466-ban:
''Ami a videomemóriát illeti, amikor még csak 512 volt benne, három választási lehetőséget (32/64/128 mb) adott a vramnál. Most, hogy 1 gb van benne, 128 és 256(!) közül választhatok, kisebbet nem, és a specifikációkban eredetileg max. 128 szerepel...''
a memobővítés hatásai nálam:
[link]
Azt viszont nem értem, hogy miért nem tudsz neki 128-at adni a megjelenítés/speciálisban.
[Szerkesztve] -
Satellite
tag
Felesleges ennyire túlbonyolítani a dolgot: csinálj egy ''Csendes'' profilt a PowerSaver-ben: kb. 2-3-as proci teljesítmény, és minimális hűtés. Kapcsolj erre, (Fn+F2), és az első felpörgés után folyamatosan, de alig hallhatóan fog menni a hűtés. Internetezéshez, egyebekhez bőven elég, ha meg nagy teljesítmény kell, válts vissza Full Power-re.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Battlefield 7
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest