- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balázs1986 #10976 üzenetére
Szedtem le direkt pont ezért AIDA-t.Elvileg valami Realtek Wifi van bent ,iletve amíg a Broadcom-os driver volt fent addig a kapcsolat doktor sem látta tehát gondolom ilyen jellegű probléma már nincs...
Zoli133:
Egyébként leszedtem ezt a "Toshiba Value Added Package"-t, és szerintem volt már hozzá szerencsém korábbi próbálkozásokkor... ugyanis azt csinálja, hogy elindítom az önkitömörítős állományt, ki is tömöríti magát de aztán kb semmit nem csinál. Megkerestem az ideiglenes állományokat és próbálgattam őket elindítgatni rendszergazdaként persze, azok meg ilyen "program futási hiba 5" üzenetet dobtak.
szerk.: aha ez utóbbi lehet azért van mert Win7 32bit van fent... -
tigersanyi
csendes tag
válasz
Balázs1986 #10878 üzenetére
Köszi...elindulok a VGA vonalon...Szeged és Békéscsaba kevésbé esélyes de köszönöm a lehetőséget....hátha mégis arra keveredek :-)
-
Rolcsao
csendes tag
válasz
Balázs1986 #10781 üzenetére
Hát ez szomorú de köszönöm szépen.
-
C1trom
tag
válasz
Balázs1986 #10771 üzenetére
Nem mondtam hogy az év felfedezése, csak eddig feltételeztem hogy a toshibás (támogatott) driver a legjobb, de most az ellenkezőjét tapasztaltam. Gondoltam megosztom, ha esetleg valaki más is hasonlóan gondolkodott / problémái voltak.
-
KuCu_155
tag
válasz
Balázs1986 #10771 üzenetére
Remélem ez a frissítés helyrerázza a youtubos akadozást és nem zabálja a procit annyira ..
-
KuCu_155
tag
válasz
Balázs1986 #10768 üzenetére
Igen 2őt is és ugyan úgy szarakodik lehet a rendszert kellene újrahúzni már másra nem tudok gondolni ..
-
válasz
Balázs1986 #10762 üzenetére
Nem tudom, én felhívnám a supportot és megkérdezném tőlük.
-
405
tag
válasz
Balázs1986 #10678 üzenetére
Köszönöm nektek a gyors választ!
Bár ahogy nézem ,már nemigen lehet kapni...
Lehet ,rossz helyen keresem.......... -
albinolynx
senior tag
válasz
Balázs1986 #10672 üzenetére
Ennyi!
Én nem tudtam, csak arra emlékeztem, hogy problémáztak néhányan a piros - narancssárgának látszik dolgon. Köszi!
-
Acsifun
aktív tag
válasz
Balázs1986 #10670 üzenetére
Hogy te mekkora király vagy
feszegettem én már de most volt bátorságom egy kicsit erösebben és most teljesen megszünt. Nagyon köszi
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Balázs1986 #10664 üzenetére
Ha jóval gyengébb a jel, akkor jóval kevesebb villanyáram alakul át elektromágnesességgé. Ami energia nem jut ki a térbe, az visszaverődik a végtranyó felé.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Balázs1986 #10653 üzenetére
"Nem kötekedni akarok, tényleg érdekel: ha nincs antenna, miért nem sugároz?"
Ez kb. olyan kérdés, mint hogy ha nincs ott a patak, akkor miért nem lehet inni belőle. -
mr_ricsi
veterán
válasz
Balázs1986 #10653 üzenetére
"De ha ráköt egy szálat amit aztán elvezetget ott valahol a házban, ez a probléma nem állhat fent"
Nem olyan egyszerű biztonságosan csatlakozni a mini csatihoz, de ha szerez másik notiból vezetéket, azt tökéletesen lehet használni.
Igazából ha van kedve és hozzáértése, akkor végig húzhatja az új drótot a kijelző mögé, és akkor teljesértékű 3xMIMO előkészítés lesz a notijában."Mondjuk az is durva lenne, ha tényleg előfordulna olyan eset amikor egy ilyen hiba miatt leég..."
Régen állítólag azért volt két vezeték a szükséges 1 helyett, hogy mindig maradjon valami rádugva. -
beni18
aktív tag
válasz
Balázs1986 #10650 üzenetére
Köszi
én arra tippelek hogy kicsit gyengébben fogja venni a jelet
-
beni18
aktív tag
válasz
Balázs1986 #10648 üzenetére
Köszi szépen.
Igazából abból indulok ki hogy nemrég szétkaptam egy FS laptopot és abban alapból csak egy antenna volt behúzva úgy hogy a benne lévő wifi 2 antennás volt. Kicsit furcsálltam is hogy nem 2 van behúzva az antennából úgyhogy 2 antennás a wifi lapka van benne, de ettől függetlenül jól működött. Szóval szerintem ez is működne csak milyen hatótávolsággal?
-
válasz
Balázs1986 #10645 üzenetére
1.60-as BIOS van fent, nincs másik.
Toshiba supportal felvettem a kapcsolatot, egyelőre a csodás PC Health Monitor van terítéken, ami szerint a 96 fokos CPU hő még csak 87%
Köszi, hogy megnézted a tiédet.
Matrica az enyémen sincs, de ha már adtak 2 év garanciát, nem kísértem a sorsot, ráadásul 1 évig törés és egyéb károk elleni védelem is van rá.
-
válasz
Balázs1986 #10643 üzenetére
Szia,
Csináltam egy átláthatóbb grafikonhalmazt AIDA-val.
A fura, hogy a hűtés felpörög, majd néha szinte megáll, akkor esik le a CPU frekvencia is.Kép itt.
Pasztázni meg szerviznyílás hiányában nem tudom, sajna mielőtt megvettem ennek nem néztem utána (régen Acer-em volt, azon simán lehetett pucolni a hűtést).
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Balázs1986 #10640 üzenetére
Most költöztem albérletbe, is itt is úgyanúgy csinálja, mint otthon.. Eddig azt hittem, hogy otthon fos a Digi.. Volt felrakva Cfospeed programom, most letöröltem, hátha az volt a baj..
-
válasz
Balázs1986 #10637 üzenetére
már megoldottam köszi
-
JoinR
őstag
válasz
Balázs1986 #10629 üzenetére
Vagy hogy használni lehessen olyan winyóval, ami esetleg többet fogyaszt
mr_ricsi: igen, minden bizonnyal igazad van. Bár egy 2 hónapos laptop-nál nem hiszem, hogy kikopna az USB-foglalat (főleg hogy nem hobbim ki-be húzgálni. Hát mind1, egyelőre működik, majd ha végleg megadja magát, jó lesz papírnehezéknek
-
JoinR
őstag
válasz
Balázs1986 #10624 üzenetére
Hm, érdekes amit mondasz. Igen USB2 házam van (Kraun KR-5D), most kipróbáltam egy csatival USB2-n és mondjuk zenét hallgatni így is simán lehet róla.
Közben utánanéztem, és 2.5W-ot eszik (Toshiba mk6475gsx)Ami pont 5V*500mA. Szóval elég neki 1 még az USB2-ből is.
Egyébként nem látom az USB-kábel kapcsolását, de szerintem nem tudja megkülönböztetni, hogy most 1 vagy 2 csatlakozón keresztül kapna-e több áramot, ha szükség lenne rá.
Ilyesmi a kábel. Egyébként a kép szerinti jobb alsó csatlakozó használata esetén még USB3-ról se működik a winyó, csak pörög, muszáj bedugni a felül lévőt, hogy jó legyen. -
sinya85
senior tag
válasz
Balázs1986 #10620 üzenetére
Efi os enablére volt kapcsolva a biosban és azért nem volt boot. Fuck. aztsem tudom mi az
-
válasz
Balázs1986 #10600 üzenetére
Nah akkor hajrá, mindjárt nekifogok
Kösz a segítséget! -
válasz
Balázs1986 #10597 üzenetére
Tehát ha raknék egy 64bites Windows 7-et, sokkal gyorsabb lenne a számítógépem?
-
válasz
Balázs1986 #10594 üzenetére
Dupla, DEL
-
válasz
Balázs1986 #10594 üzenetére
32bitet raktam, igazából fogalmam sincs miért. Többet érne 64bitest rakni?
Amúgy köszi a linket! -
VMatteo
őstag
válasz
Balázs1986 #10481 üzenetére
csak azt nem értem hogy az új memóriákkal miért csinálja ezt?mire volt jó a szerviz?minden driver a toshiba honlapjáról van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest