- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
uhu20
tag
válasz
polonic #4105 üzenetére
Toshiba - blue-ray-jel? Azért odáig nem mennek el....egyébként nincs különösebb igényem ezekre az újgenerációs formátumokat is kezelni képes meghajtókra: mikor lesznek blue-ray lemezek nálunk, megfizethető áron? Nem tart ki addig egy notebook.
Blue-rayes notebookokat leginkább az Acer árulgat (meg nyilván a Sony, de annyi pénzem nincs)
-
ABE
őstag
-
Bopez
tag
válasz
polonic #3775 üzenetére
Hát nem működik az sem pontosan a hivatalos oldalról származó. A kanadait próbáltam már mert külföldi fórumokon utána néztem és le is szedtem fel is települt de maga a program sehol sincs a gépen csak a vezérlópultban a programok eltávolítása listában látható hogy fent van és a gombok ugyan úgy halottak.
Most ez lesz hogy fogom leszedek minden kiegészítőt a kamerától a wlan-ig és felteszem sorrendbe nem hagyok fent csak egy Vistát meg a programjaimat.
Meglátjuk sikerül e. -
chaval
tag
válasz
polonic #3418 üzenetére
Ha már adnak hozzá oprendszert,akkor gondolom az az alap hogy normál telepítőt kapj hozzá. Az van ráírva h windows vista jár hozzá, de nem jár valójában... ez most olyan mintha venni akarnál egy xp-, megmondaná a boltos hogy oké, vidd be a géped, rárak egy xp-t, egy matricát és kapsz egy helyreállító lemezt..... :S jah egyébként meg ha letöltessz egy vistát az illegális.... biztonsági másolatot készíthetsz a lemezedről (egyet), viszont ha lemezt sem kapsz hozzá akkor mégis honnan lenne neked vista cd-d? az oké hogy a kód stimmel, meg oké hogy van rajta matrica,de mégis honnan a viharból szerezted,ha nem illegális módon? ezzel az erővel adhatnák a gépeket csak licenszel, vagy külön vásárolható licenszel.... de nem.... és ez sz@r.... most ez olyan dolog veszel egy autót, kapsz bele egy kertiszéket ülések helyett aztán vagizz vele
és akkor büszkén hirdetik hogy ülés van hozzá.... de lóf....
-
ABE
őstag
válasz
polonic #3421 üzenetére
Igaz, én sem használtam sosem a gyári rendszert, feltettem saját magam úgy, ahogy én szeretem. Ellenben többségben vannak azok, akik ezeket a dolgokat nem vágják, nekik ez a jobb megoldás. Tényleg az lenne a legjobb, ha két lemezt adnának a géphez, de gyanítom, ez nem igen kivitelezhető.
-
polonic
félisten
válasz
polonic #3218 üzenetére
valaki esetleg? mondjuk most már megjavult már nem csinálja ezt és egyszer fordult elő csak úgyhogy lényegtelen inkább másik kettő kérdés
LPC drivert azt honnan lehet frissíteni?
az intel chipset driverrel nem megy, mert nem intel lpc controller van hanem Compal Eletronics, és ehhez sehol nem találok drivert pedig az egyik driverellenőrző oldal szerint ez már régia toshiba oldaláról letöltöttem a legújabb, április flash cards support utilityt (ez kell, hogy működjön az fn+F1-F9 kombinációk) és telepítésnél kiírja, hogy serial number is invalid és ugye nem tudtam feltenni és nem működött az fn, mondom kur**jó nem működött fn, mire találtam egy régebbi flash cards support utilityt lement a nap, most megy.
a kérdésem az miért nem tudom a legfrissebbet feltenni? -
AttyVin
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest