- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
Topikgazda
válasz
SamSem58 #15269 üzenetére
Az Y és Z-re a legegyszerűbb ha átmatricázod.
Az ékezetes betűk írása pedig csak Windows beállítás. Lehet nincs felvéve a billentyűzetek között a magyar nyelvű. Vedd fel és lesznek.
Fényerő szintén Windows beállítás. Képernyő beállításnál van olyan hogy fényerő állítás. Vedd lejjebb a mostani szintről. -
Janou
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #15262 üzenetére
Nincs mit
-
Janou
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #15260 üzenetére
Szerintem eléggé határeset a dolog. Nagyobb excel-ek illetve böngészőben sok megnyitott fül használatakor lehet értelme. Egyéb esetben nem hinném.
-
Janou
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #15257 üzenetére
Reméljük csak ennyi volt a baja.
-
Janou
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #15255 üzenetére
A másikat úgy értettem hogy pl egy másik Media Creation Toolal készült telepítő elindul-e.
Én tennék azért egy próbát egy olyannal is. Illetve próbáld meg áttenni legacyba is. Ezt úgy tudod megtenni hogy a Secure Boot kikapcsolod. Restart. Majd CSM support enabled ha van ilyen opció. -
Janou
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #15253 üzenetére
Másik USB telepítőt látja és elindul? Media Creation toolal készült telepítővel is ezt csinálja? BIOSban mi van beállítva boot modera? Uefi? Legacy? CSM be van kapcsolva?
-
Janou
Topikgazda
válasz
thespilertm #15230 üzenetére
Akkor nem kellene látni.
-
Janou
Topikgazda
válasz
thespilertm #15224 üzenetére
Azért annak a cuccnak szerintem natívan mennie kellene... Nem csúszott szét valamelyik csatinál? Biosban nincs letiltva?
Funkció gombok: lehet az is át van állítva biosban. Lehet választani Standard funkció vagy multimédia között. -
Janou
Topikgazda
válasz
MikaVejneGI #15202 üzenetére
Helyes
-
Janou
Topikgazda
válasz
MikaVejneGI #15200 üzenetére
Win 10-ből a legújabb? Ha igen, próbáld meg régebbivel. Pl 1709.
-
Janou
Topikgazda
válasz
MikaVejneGI #15194 üzenetére
Milyen verziójú Windows 10-el próbálkoztál? Uefi vagy legacy? Bios legfrissebb?
-
Janou
Topikgazda
Windows alól sem sikerül behozni a speciális rendszerindítást? Ott lehetne az UEFI vezérlő módosítást választani, ami a biosba lépést jelenti.
Vagy egy kerülő megoldás ha minden kötél szakad: cmos reset. Ekkor elfelejti az órát és azzal indít hogy állítsd be és belép a biosba.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Dency01 #15155 üzenetére
Igen én is olvastam, de a remény hal meg utoljára.
Más egyszerűen kivitelezhető módszer nem nagyon van. Bios update-nél szintén kéri a jelszót szóval az sem opció.
Esélyes hogy teljesen szét kell szedni. Viszont egy szétszerelés nem olyan nagy ördöngösség. Hol lehetnek csavarok:
- hátlap és annak ablakai alatt. Esetleg a talpgumi alatt.
- billentyűzet alatt
Egy csillagcsavarhúzó egy gitárpengető és mehet is. -
Janou
Topikgazda
válasz
draco31 #15136 üzenetére
Szia
Ezzel próbálkozz. [link] Ott van benne a listában a procid. Van zip-es verzió is, ott nem kell szórakozni az exe-vel.
Ezután már csak illesztőprogram frissítése az eszközkezelőben. Ott rányomsz arra, hogy kiválasztom a listából, majd a saját lemezként kiválasztod azt a mappát ahova kicsomagoltad a zip-et. Ha minden jó, változni fog a driver dátuma és verziószáma is. -
Janou
Topikgazda
válasz
draco31 #15132 üzenetére
Szia
Első körben nézd meg Aida64-el vagy Ven/Dev szám alapján hogy mi van benne. Tuti HD4600?
Ha igen, akkor add be neki az Inteltől letöltött drivert saját lemezes driverként. Tehát te választod ki a listából az eszközkezelőben és beadod neki a driver kitömörített mappájából az inf filet. -
Janou
Topikgazda
válasz
macsi1 #15001 üzenetére
Sajna ez szerintem csak úgy derül ki, hogy kipróbálod egy másik inverterrel.
Amikor nem megy a háttérvilágítás én 3 dologra szoktam gyanakodni.
- Régi gépeknél inverter. Újabbakban ez már nincs.
- Kijelző. Általában ez szokott lenne a probléma
- GPU hiba. Ilyenkor alaplap javításra van szükség. Ilyen esettel is találkoztam már.Ha a szalagkábel a hibás, az mozgatásra általában be szokott akkor villanni.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Kukcaman #14987 üzenetére
Elsőnek feltennék egy SP3-at. Ha az nem segít megpróbálnék frissebb drivereket keresni egy másik gépen hozzá. Ping-re válaszol ha mondjuk pingeled a Google-t? És ha mondjuk a 8.8.8.8-at?
UPC net hogyan múködik? PPPoe? Betárcsázás megvan? Router csinálja vagy a gép? Másik gépen van net ugyanezen a hálón? -
Janou
Topikgazda
válasz
sToOrm01umbb #14932 üzenetére
És a touchpad beállításainál nézted a Vezérlőpultban?
-
Janou
Topikgazda
válasz
Pyttawrx #14890 üzenetére
Upgradelt Win10-ről beszélünk... Az nem ugyanaz mintha simán felteszel egy szűz 10-et. Pl. Jártam úgy egy Sony Vaio notival, hogy volt rajta ugyanígy egy upgradelt 10 amivel azt csinálta hogy véletlenszerűen levette a fényerőt. Se driver csere, se frissítés nem segített. Újratettem rajta a 10-et és megoldódott a probléma.
-
Janou
Topikgazda
válasz
silboy #14884 üzenetére
Szia
Sokszor láttam már olyat hogy az upgradet Windows 10 tud nagyon furcsa dolgokat csinálni. Első körben én feltennék tisztán egy Win10-et. Ez ugye mivel frissítettél rá, automatikusan be is fog aktiválódni.
Megnézném, hogy a natív Win10-es driver-el ( amit leszed majd magának ) hogyan viselkedik.
Ha ez nem oké akkor meg lehet nézni Win7-el is. Ha ott sem oké a gyári Toshibás driverrel és a gyártó (tehát pl. Realtek, Broadcom, Atheros stb) által készítettel sem, akkor hardveres hibára gyanakodnék.
(#14886) silbo Ha bármilyen MSDN-es ISO-t letöltesz az tiszta telepítésnél el fogja fogadni a kódodat, ahogy a kolléga írta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- További aktív témák...
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G5 512gb SSD. I5 Proci 87%akksi
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest