- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
mr_ricsi #8359 üzenetére
Ha így közvetlenül linkeled a drivert, akkor az egész drivercsomag lejön. Ezért toshibásoknak így kell letölteni. Nem a keresőnél lévő 1 megás cuccot. Azzal nem is megy fel toshiba laptopra a driver, de így, ha az egész csomagot leszeded, akkor felmegy.
Én is így szoktam minden hónapban frissíteni.Bocs, ezt már látom tudjátok, nem olvastam vissza, csak hirtelen beírtam.
-
polonic
félisten
válasz
Dan-szan #7900 üzenetére
Üdv!
Még kisgyerek?
A toshibának a technotrade a hivatalos szervizpartnere, ami a garanciális javításokat illeti. Persze ez nem lesz az. Csak azért írom, hogy pl. náluk tudsz érdeklődni. De szerintem bármilyen szervízt megkérdezhetsz. Őszintén szólva, én nem tudom most mennyibe kerül egy új panel. Ennek az ára plusz a szervizköltség a végső összeg. Nem úszod meg ezrekből, ez biztos. Inkább tízezrek. -
polonic
félisten
Azt nem írtad milyen az oprendszer.
Nem tudom milyen wifi vezérlő lehet benne, úgyhogy a gyártó honlapját sem tudom belinkelni. De van a toshibának egy wlan-os driver oldala. Itt találod. Próbálgasd innen a drivereket. Vagy ha a leírásban megtalálható a wi-fi vezérlő típusa, akkor a gyártó weboldaláról is le tudod szedni. -
polonic
félisten
Akkora tetű dolgot csinált a toshiba. . .
Frissítettem a toshiba bluetooth stacket legfrissebb verzióra, ez a 7.10.18-as. Ezután fizetés ellenében lehet majd csak használni. 29,99 € az ára. Ekkora pofátlanságot, hogy rohadnának meg ott, ahol vannak. Eddig teljesen ingyenes volt a bluetooth stack. -
polonic
félisten
válasz
VANESSZA1 #7507 üzenetére
Ez a programokra igaz, de nem teljes mértékben, előfordulhat nagyon kevés programnál, hogy nem megy.
A hardverekre egyáltalán nem. 64 bites oprendszerrel a hardver csak akkor fog működni, ha a gyártója készített hozzá külön 64 bites drivert. Ha a hardverhez nincs 64 bites driver, akkor az meg nem moccan 64 bites oprendszeren, 32 bites driver nem jó hozzá. -
polonic
félisten
válasz
róbert gida #7374 üzenetére
Pontosabban iaStor.sys, igaz? Nem a chipset driverhez van köze. Ez az intel AHCI drivere. Gondolom nem a legújabb ez a driver. Frissítsétek ezt a drivert.
-
polonic
félisten
válasz
vagabor #7195 üzenetére
Szia!
Milyen microsoftos wlan driver? Microsoft nem ír drivert a nem saját eszközeihez. Ő nem adhatott ki wlan drivert, mivel tudtommal nincs is wlan adaptere. A gyártó bocsájtja a microsoft rendelkezésére ezeket.
Egyébként ha driver kell, akkor a gyártó holnapján kell szétnézni, ott van a legfrissebb, nem a toshiba oldalán vagy akárhol. -
polonic
félisten
Szia!
Meg lehet oldani, hogy felmenjen a legfrissebb driver. De inkább várj egy hónapot kb. Az új ati catalyst, a 10.3-as már támogatni fogja a mobility radeonokat is. Legalábbis ezt írták a cikkekben. Talán még itt is volt róla szó a PH-n. Abban a cikkbekben említették, amelyekben a 10.2-es megjelenését taglalták.
-
-
polonic
félisten
válasz
brotherlui #6957 üzenetére
A flash cards support utility kell, ez teszi ki konkrétan azokat a kis négyzeteket az fn gomb lenyomására.
-
polonic
félisten
válasz
SirKero #6806 üzenetére
Felteszed ezt a programot.
Az UAC-ot ki kell kapcsolni vistán és win7-en is, amíg dolgozol a programmal (UAC kikapcsolás után újra kell indítani a gépet).
A legújabb drivert letöltöd, elindítod az exe-t. Ez kicsomgolja ide: c:/ATI/SUPPORT, hagyd végigfutni, majd lépj ki a telepítőből.
Futtasd a mobility moddert, tallózd be a drivert az ati support mappából, pontosabban innen: C:\ATI\SUPPORT\7-4_vista32_dd_ccc_enu_44985. Ez a hosszú könyvtár nem így néz ki, minden drivernél más neve lesz, annyi a lényeg, hogy ezt a hosszú mappát tallózd be. Nyomj a módosítás gombra.
Ha ez kész van, ebben a hosszú mappában keresd meg a setup.exe-t és futtasd. Ha kiírja az oprendszer, hogy nem aláírt illesztőprogram, kattints arra, hogy így is telepíteni akarom.
A telepítő újraindítást kér, és meg is vagyunk ezzel.
Az UAC-ot vissza lehet kapcsolni ezután. -
polonic
félisten
válasz
SirKero #6802 üzenetére
Google
Az oldalon rajta van, ha értesz angolul.
Mobility Modder -
polonic
félisten
válasz
VANESSZA1 #6751 üzenetére
A 800 mhz-es fsb-vel és a 2 mb-os másodszintű gyorsítótárral semmi gond nincs. Az a200-1iw laptopomban t7250 proci van, itt is 800 mhz és 2 mega a gyorsítótár. Semmi hátrányát nem látom. A virtualizáció érthető, hogy nem támogatott.
Ezt nem csúcsteljesítményre találták ki, irodai munkára tökéletes, videókat is lehet vele nézni, a hozzá való chipsetben van a videókártya, ami hardveresen gyorsítja a lejátszást. -
polonic
félisten
válasz
Petii87 #6692 üzenetére
Üdv!
Az sp3-as xp telepítője sem támogatja a sata vinyókat ahci módban. Drivert kell integrálni a telepítőbe, vagy ha lehet, akkor át kell állítani IDE módba biosban. Ebből kifolyólag lehet telepíteni, de nem érdemes. XP-t el kell felejteni, ősrégi elavult operációs rendszer, inkább a windows 7-et javasolnám telepítésre. -
polonic
félisten
válasz
Grande Ale #6608 üzenetére
Nem tudom, nem használtam még soha a programot. Én benne hagyom. De erről is annyi vélemény van már, hogy mi a jobb az akksinak.
-
polonic
félisten
válasz
Grande Ale #6603 üzenetére
Szia!
Az ilyen driver genius programokat szerintem felejtsd el. Szedd le a toshiba oldaláról a drivereket vagy ha a legfrissebbeket akarod, akkor a gyártók honlapjáról. -
-
polonic
félisten
válasz
SirKero #6559 üzenetére
Én emlékszem az a200-hoz feltelepítettem még régebben az xp-t, ott sincsen xp-hez value added pack, mégis működött minden rendesen. Ott máshogy hívják a szoftverkomponenseket, fel kell tenni azokat, amik ott vannak az oldalon. A bluetoothoz meg a toshiba bluetooth stacket kell feltenni innen
-
polonic
félisten
válasz
Fr3eWar #6557 üzenetére
64 bites oprendszerhez nem igazán találtam ilyet. Annak idején én vista x64-re próbáltam telepíteni, ugyanúgy kiírt egy hibát, utána semmi nem működött.
Próbáld meg azt amelyiket én linkeltem be az előbb, bár az 32 biteshez van.
Vagy esetleg az amerikai vagy kanadai toshiba oldalon nézelődj, hátha lesz. -
polonic
félisten
Jajj értem. Egyébként szerintem itt a flash cards support utilitynél nincs külön verziókhoz való, hanem mindegyikhez egy közös van. Csak amit külön felraknak a típusokhoz, azok a verziószámban térnek el. Ami még az a200-hoz fennt van a vistánál, az régebbi verziójú, mint ez, nem is ment win7-en, amit meg letöltöttem, az is egyébként vistához való volt, azt hiszem az a300-asok között, ez újabb verziós és megy is win7-en.
-
polonic
félisten
Szia!
Az én laptopom a200-1iw. Nekem ez a flash cards support utility működik windows 7 alatt. [link] Ez nem az a200-hoz való egyébként, de ez jó nálam. Annak idején letöltöttem, kipróbálom, háhta jó lesz. És jó lett.
Nekem még fel van téve a toshiba oldaláról a windows 7-hez való value added pack, a registry patch és az utilities is. Bár ezek nem tudom mennyire szükségesek, de mivel ott voltak ezért feltettem őket. -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Szia!
A criysisnek semmi sem elég.Menni fog rajta, de nem maxon. A far cry 2-t se biztos, hogy viszi maxon, de elképzelhető. A többi játék meg sem kottyan neki szerintem. A gond az, hogy nincs a500 készlet sehol, ha visszaolvasol, ezt írták páran is, úgyhogy várnod kell egy ideig.
-
-
polonic
félisten
válasz
róbert gida #5268 üzenetére
Szia! A bluetooth stack-ben állítsd át a küldési módot object push-ra.
-
polonic
félisten
válasz
jeronymo #5178 üzenetére
Az előzőt nem neked írtam.
Neked most akartam.
A toshiba oldaláról töltötted a drivereket? A gyorsbillentyűkhöz a common module, controls és hotkey utility-t feltetted? A toshiba oldaláról származó WLAN-al sem megy?
Volt ilyen probléma, olvass vissza itt a topikban, lehet találsz megoldást rá. -
polonic
félisten
válasz
RockHaRD #5155 üzenetére
Nem kell utána felrakni. Az csak annyit jelent, hogy milyen win alól frissíted. A frissítő exe 32 v 64 bites. A bios maga ugyanaz amit feltesz mindkettő.
Majd felteszed a synaptics drivert és meg fogod látni. Ez nagyon jó fícsör szerintem. Tehát: megérinted azt a kettő nyilas kis jelet, ekkor elkezd világítani és azzal a 6 micsodával programokat tudsz indítani. A felső három alapból be lesz programozva, de azt a synaptics beállításainál a tapping dual mode-nál tudod megváltoztatni. Az alsó 3 meg nincs beállítva, így ha elsőre rányomsz feljön egy ablak, ahol betallózod a programot, amit futtatni akarsz.
-
polonic
félisten
válasz
RockHaRD #5150 üzenetére
Na akkor menj fel a toshiba oldalára. [link] Itt ki van választva az a short model number, ami neked van. Aztán innen szedd le a toshibás dolgokat, meg a többi drivert is leszedheted, ha egyeznek. Ha nem akkor a gyártónként le tudod szedni ezeket a saját honlapjukról.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest