- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamSem58
aktív tag
Szia,
A billentyűzeten jelenleg az Y a Z és a Z az Y, ez még nem lenne gond, ám az már probléma, hogy nem ír ékezetes betűket. A képernyőn kontrasztot és a sötétítés és a világosítás módját - vagyis a színek beállítását keresem. Mert bár bekalibráltam a képernyőt, de így is olyan világos, hogy nehezen látni rajta a betűket.
-
AttyVin
aktív tag
Ez eddig is így volt beállítva.
És a Windows nem is lép fel "magától" a hálózatra.Indításkor a gép Wi-Fi egysége aktívt állapotot jelez (LED), de a lent Windows-beállítás miatt, értelemszerűen, nincs hálózati kapcsolat.
Közben a Toshiba Flash Cards a "fizikailag" bekapcsolt Wi-Fi-t mutatja. Ott kikapcsolva alszik el a LED is.
De, mint írtam nem gond különösebben ez a működés, csak kissé zavaró...
-
AttyVin
aktív tag
Mindkét beállításnál (a HWSetup kb. a BIOS Windows-os elérése) gyakorlatilag csak két helyen jelenik meg a LAN beállítás, de nem "kapcsolóként": ébresztés LAN-ról, llletve a LAN-adapter engedélyesése.
A wake-up nekem nem kell, így letiltva, a másik persze engedélyezve.
Ennyi.
Ebből úgy tűnik hogy az akkori tervezői logika szerint a WLAN a prioritás, a LAN, meg beállítható opció...Nincs ezzel akkora gond, nem kell naponta többször újraindítani a gépet, csak zavaró, hogy ebben az esetben nem konfigurálható teljesen a rendszer...
-
Dency01
aktív tag
-
Kukcaman
senior tag
Elvittem neki a 7, 8 ,xp sp3-t, majd reagál, ha felpakolta valamelyiket.
Igen, fent írtam is, hogy minden frankón megy, és visszajelez, csak nem megy a net.
Google pingelés még nem volt.
UPC router/modem ethernet-be közvetlenül bedugva sem ment, visszajelző led meg volt, a laptopon nem jelez vissza. Ethernet vezérlőt egyszer eltávolítottam, majd ráfrissítve felismertettem újra.
Ez a konkrét típusa a laptophoz csatlakoztatott routernek (TP-LINK TL-WN822N) ez is visszajelez.
Másik gépen + telefonon is flottul megy minden. Csak ez a laptop bénázik. -
Girmin93
tag
A hiba naponta 2x-3x jelentkezett eddig. A feladatkezelőt nem tudtam ablakban a folyamatok mellett megnyitni, mert random időközönként jelentkezett a hiba.
Akku nélkül használom már 3.napja, azóta a hiba nem jelentkezett. 25% az elhasználódása az akkunak,nincs túl rossz állapotban, le kellene cserélni? -
tutis
őstag
Ha leszedem a videókártya drivert, van kép, csak ugye akkor a felbontás alap. Neten túrtam sok helyen, mindenhol azt írják hogy a driver outdated. a windows frissítés hozta magával ezt a "fícsört"...MPC-vel sincs kép. Egyedül a kmplayer a jó, de azért mert az nem telepített valszeg.
Visszaállni nem akarok 8.1-re, ráadásul eredeti win 7-re ment fel a 10-es, nincs kedvem újrahúzni semmit. -
-
ArthurShelby
addikt
Köszi szépen!
Az enyém PSLS6E.
Viszont a bios frissítés továbbra sem sikerül. Win10 alatt kék halál lett belőle, visszatértem 7-re, ott meg szimplán nem megy tovább (ott ahol a másiknál előtte kék halál volt).Kicsit furcsa, hogy itt uefi-ről beszél, mikor nem bírtam gtp-s, csak mbr-es windows pendrive telepítőt elindítani rajta anno.
Esetleg olyan problémája lehet, hogy 32bites windows 7 kell neki (a mostani 64bites)? -
+1 Illetve lehet a gyártó oldaláról is mazsolázni. A fő problémák a wifi-bluetooth-kamera driverek szoktak lenni, de inkább régebbi, XP/Vista/Win7 típusoknál. Azok a gépek, amik alapból Win8/Win10-el jöttek ki, nagy eséllyel szépen nyugisan mindent feltesznek maguktól.
+1 A Media Creation Tool-ra is, pofon egyszerű használni, csinál egy boot pendrive-ot, és kész. Viszlát CD-DVD -
AttyVin
aktív tag
Elsőre kb. én is ezt akartam csak leírni és kész, de végül belefogtam a hosszabb verzióba, mert felcseszett a dolog.
Különösen ez a magyarázkodós duma, ami sajnos minden "mesteremberre" jellemző az autószerelőtől a festőkön át az orvosig (!).Mindegyik korábbi laptopomban volt utángyártott akku, de ilyen kálvária egyikkel sem volt. Betettem és működött rendesen mind (még az "occó bay-es" kínai is).
Sajnos úgy látszik, minél modernebb a technika, annál inkább silányabb a minőség (lásd autók, stb.).
Így annyit költöttem a dologra, hogy simán vehettem volna egy eredeti Toshibát is. Ez volt a tanulópénz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest