Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOEPAPA
tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Ezeknél az új akkuknál már az elektronika számolja a töltések számát ha jó tudom, szintén ha jól tudom az akku robbanásveszély stb re hivatkozva 10-90 százalék közé korlátoz...
remélem nem jól gondolom, hogy a noteszakku lett a nagy lehuzós biznisz, mit a nyomtatóknál annó a nyomtató ára volt döntő, aztán a patronok...és most a chip es patronok...remélem nem,
de tudom igen az elektronika fogja számolni az élettartamot hiába használód jól, letilt pl 500 töltés után és kuka, vagy hack, hiába jók a cellák az elektronika megoldja, kelljen venned, vagy a szervízbe pénzt fizetned...nekem az első ilyen nagy lehuzós biznisz pofáraesésem a canon i250 es waste ink tartály megtalt üzenet volt egy évtizede kb...ott is elektronika számolta a nyomtatott lapokat és letiltotta a nyomtatót, hogy szervízdíjat fizess, bár azt ki tudtam free resetelni, vagy 10x amire tényleg széthullott a nyomtató...
Ez jó és rossz hír, hiszen ezekszerint a gépek ára esni fog (mint a nyomtatóké), akár jó teljeítményű gépek is jönnek ingyen, csak akkut vegyék tonnaszám milliárdokért...
Nekem a 4 éves aspire ben AS07B31 es van, az még talán nem ilyen, vagy igen...hm...
De legalább Sanyo az pedig tapasztalatom alapján (Eneloop) tudott (felhasználónak is jó üzlet típusú) akkukat gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
de tudom igen az elektronika fogja számolni az élettartamot hiába használód jól, letilt pl 500 töltés után és kuka, vagy hack, hiába jók a cellák az elektronika megoldja, kelljen venned, vagy a szervízbe pénzt fizetned...
Janou