Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
racz16
újonc
Helló
Nyár végén vettem egy Toshiba Satellite L50-A-1EL-t és az Nvidia GeForce GT 740M videókártya általában nem működik. Minden más működik rendesen.Bekapcsolás után van olyan, hogy egyáltalán nem érzékeli, van olyan, hogy ismeretlen 3D-videóvezérlő-nek írja az eszközkezelőben ilyen hibával:
Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
Nincs az eszközzel kompatibilis illesztőprogram.Néha (de elég ritkán) pedig jól működik, de ilyenkor is néha elfelejti, hogy tud a videókártyáról és egyik pillanatról a másikra nem érzékeli. Amikor működik, egy idő után általában DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hibával kék halál jön.
Próbáltam drivert frissíteni az eszközkezelőben, a GeForce Experience-ben, az Nvidia honlapjáról letölteni, a Toshiba ehhez a géphez ajánlott driverét letölteni, de vagy nem települt, mert nem talált hozzá videókártyát vagy ugyanúgy nem működött később. Windows helyreállítást is próbáltam, de ez se oldotta meg a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Janou