Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 08meszzi

csendes tag

Sziasztok!

pár napja vettem egy satellite l50-a-10w típusú notit.
    Nagy örömömben egyből leszedtem az AC4 black flag-et, hogy majd szépen letesztelem a gt 740m-et.
    Minden rendben is ment, egyéb szükséges dolgokat amik kellenek egy fris rendszerre még telepítettem mellette, gondoltam megnézem h megy-e. ment.
    később amikor végeztem mindennel, teljesítmény centrikusan csak a játékot akartam elindítani, de az istennek se akart képet adni. meg se mozdult a gép, winyó nem tekert, venti nem pörgött gyorsabban.
    feladatkezelő, játék hibára hivatkozva off. ezt játszotta velem 2-3 napig, amikor is ma, kaspersky-vel scanneltem a gépet, meg neteztem közben, gondoltam hátha, .exe, jobklikk futtatás nagy teljesítményű gpu-val ami az alapértelmezett ráadásul. ugy elindult mint a kisangyal. nagy örömömben gyorsan játszottam is vele 2 órát, persze a dolgokat közben kilőttem alóla.
    Gondoltam letesztelem h elindul-e ujra, és persze hogy a régi sztori.
    amit látok, elindítom a játékot, elsötétül a képernyő. proci elkezd dolgozni, háttérvilágítás bekapcsol, és semmi. Közvetlenül a játék után vettem észre h pl mozillában akármilyen képi beállítást akarok megadni egy youtube videónak, kifagy az oldal. explorerben ezt nem csinálja.

Mit gondoltok, ez inkább rendszer hiba, vagy a gpu-val van valami?

Új hozzászólás Aktív témák