- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Gear S3 - második kör
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Minden héten Exynos
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
senior tag
Azt lehet már tudni, hogy hogy sikerült a 8gen3? 🤔
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Rexton
tag
válasz LosBlancosRM #1 üzenetére
-
joey04
titán
Zöldben nagyon pofás. Az uw kamerával készített esti fotók a másik 2 említett telefonban erősen pirosas beütésű színeit ha javítják, akkor jó cucc lesz.
-
C64
őstag
Igazán leszokhatna már a gyártó arról, hogy évről évre egyre nagyobb, nehezebb és vastagabb lesz a fő telefonjuk.
163.3 x 75.8 x 9.2 mm, 220 g
Vastag is, széles is, pedig már a oneplus 10 pro is péklapát voltYᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
hdavid1
tag
Végre megint van jó OnePlus.
Félő viszont, hogy hiába van nagyobb akksi, a Gen 3 miatt nem lesz jobb az üzemideje.[ Szerkesztve ]
-
realist
őstag
Oneplus 11 4,299, ez pedig CNY 3,999 nyitott. Európában a 11 €899 áron nyitott, ezek után kíváncsian várom az EU árakat. Remélem az ára hasonló lesz EU-ban is.
Minden szimpatikus kivéve a készülék mérete, ez most nagyobb lett mint a konkurencia. Üzemidő tesztekben kíváncsi leszek mit tud az Oppo x100 pro -val szemben. Vicc, hogy az Open méretében (vastagságát leszámítva) jóval kisebb. -
Asike
csendes tag
Pedig pont vastagabbra kéne végre gyártani a telefonokat. Akkor lenne hely normális aksira, és nem kéne tepsire nyújtani se őket. Nem értem mi ez a hülyeség, hogy legyen a telefon papír vékony. De azért legyen már kicsi is kb. 4,5-5 colos és bírja addig egy töltéssel mint egy Nokia 3310.
-
h4h01
senior tag
Szimpatikus készülék lett ! A Nord 3 is jól sikerült, a 11 is rendben van, ár/érték arányban mindenképp..van pár hiányossága, de nem is került annyiba mint a többi csúcs konkurens..Az Open pedig messze a legjobb foldable, bár sok köze nincs az OP-hoz..Szóval valahogy azt érzem, hogy jó irányba halad a szekér, ha csak a kínálatot és a végterméket nézem..
-
hunhool1979
tag
Egész korrekt áron van tradingshenzhen-en és giztop-on. Kíváncsi leszek megint eljátssza-e az OP a régiózár műsort.... Ha nem, én tuti onnan rendelem (amint kijön oxygenOS verza)
-
realist
őstag
válasz hunhool1979 #9 üzenetére
tradingshenzhen rendelést garanciális probléma esetén hogyan lehet kezelni? A oneplus európai szervíze javítja ezeket?
-
realist
őstag
válasz hunhool1979 #12 üzenetére
Kösz!
-
st6969
őstag
válasz hunhool1979 #12 üzenetére
És kínai a modell is...Tavaly gyakran néztem a Tradingshenzen oldalát, EU vagy Global modellekkel még véletlenül sem lehetett találkozni.
Persze azóta bármi változhatott... -
st6969
őstag
válasz hunhool1979 #15 üzenetére
Bátor vagy, én biztos nem vennék belpiacos kínai modellt...biztos vagyok benne, hogy vannak különbségek, különben nem készítenének többfélét. Legfeljebb a te felhasználásod alatt ez nem tűnik fel. Nem tudom, mi takar az a "MINDEN" nálad, de pl. Android Auto-t és NFC-t, bizonyos szolgáltatónál 5G-t szoktak emlegetni (meg van még pár dolog, nem ugrik be), ami kínai belpiacos modellek európai használatánál előjöhetnek, mint probléma.
-
Viktor8.
tag
Remélem hazai szolgáltatóknál is lehet majd kapni, OP7 T Pro óta csak tengek-lengek a droidos telefonok között. Volt Xiaomi, Realme, Pixel, de egyik se volt annyira jó kis teló mint az OP7 T Prom...
[ Szerkesztve ]
"Amerre járok lebegnek kavicsok, kövek, sziklák, nyílnak virágok és visszafelé folyik a víz."
-
st6969
őstag
Nem tudom, hol lehet majd kapni, mindenesetre ezek nem jó előjelek...
-
atee_13
őstag
OnePlus-éknál ez a 40% diákkedvezmény hogy működik? Telefon vásárlásra felhasználható?
-
-
hunhool1979
tag
[link]
Tradingshenzhen már árulja a kínai verziót OxygenOS--sel a fedélzeten és az ára is elég meglepő: 16GB/1TB 787 ojró -
rodman73
aktív tag
válasz hunhool1979 #26 üzenetére
Erre jön még valami költség? Áfa vagy vám? Megbízható ez az oldal? Ha mégsem tetszik a teló vissza lehet küldeni?
[ Szerkesztve ]
-
hunhool1979
tag
Van,aki már beszerezte a telót?
-
HarryDEC
tag
válasz hunhool1979 #31 üzenetére
A kolléga az Oneplus diákkedvezményről írt, arra választoltam ill kérdeztem.
Korán keltem, hol az arany?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független, új
- PHONE SE 64GB KARCMENTES, 100% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest