- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #9918 üzenetére
Elképesztő.
Kb. 50Mbit/s-mal nőtt a sebesség ettől.De valóban nem a tuti.
Azért is ragaszkodnék a Tomato-hoz, mert évek óta hibátlanul működik, és szeretem. Bár csak kis részét használom ki, de azok pont olyan funkciók, amik kellenek, és sima gyári fw-ben nincsenek benne.Persze gondolom az általad ajánlottakban is lesz ilyen funkció, de én emlékszem rá, hogy mennyire hosszú folyamat volt, mire mindent beállítottam. Nem lenne ez máshogy egy új FW-vel sem. Konkrétan Te segítettél a legtöbbet, és el sem tudom hinni, hogy nem mentem az agyadra.
Nem mondom, hogy mindenre emlékszem, mert nem de talán itt visszakeresve kevesebb kérdésem lesz, mint akkor volt.
Szóval lássuk az ajánlatod.
Az RT-AC68U, vagy RT-AC66U B1 gondokkal küszködik. Belátható időn belül szerinted lesz javulás, érdemes kockáztatni? Csak mert pont ezek a drágábbak.
Illetve az RT-N18U-val akkor nincs ilyen gond? Mert akkor ez lenne a legkézenfekvőbb talán, nem?Leírnám a fontosabb elérhető beállításokat. Ha mindenképp más FW-t kell választanom, akkor abban segítenél, hogy ezek a funkciók elérhetőek-e mindegyikben?
Jó, ok, gyorsan átfutottam, valószínű mindkét másik FW-ben is vannak azok a funkciók amiket én akarok.
Egy utolsó kérdés. Ha a Padavan-t választom, lesz segítségem a topicban? Én azóta mióta beállítottam a Tomatot (2014 talán), abszolút nem foglalkoztam ezzel, sem linux-szal. Szóval nem vagyok egy agytröszt a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest