- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #21647 üzenetére
meg egy 3-as sentry markot is dobj hozzá még
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #21513 üzenetére
az mi is?
-
pzstm
titán
válasz
arnikusz #21453 üzenetére
Igen, ezt el is felejtettem mondnai, hogy 39-ről 40-re lépésnél a szokásostól eltérően ünnepelhettél, nem járt undergorund cache.
Természetesen közel sincs vége, heroicon csinálatni továbbra is jó buli lesz a lootért., illetve a többi karakterrel is akarok gyors szintlépéseket, hogy UG cache-t nyitogassak
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #21260 üzenetére
kizárt....PS4 még 3 hét múlva kapja meg ezt is....
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #21258 üzenetére
köszi a linket, gondolom 9-12ig akkor
-
pzstm
titán
válasz
RECSKA #21011 üzenetére
majd fél tárnyi sebzést rakok bele ellenfélbe.....4061-es firearmsom van, blind szettel is próbáltam 20-30ezerrle kevesebb DPS-el, de sokkal kevésbé voltam hatékony...legalábbis én így éreztem
amúgy mitől kisebb a sebzése amit mondasz firecrest szettnek? vagy nem értem :S
-
pzstm
titán
válasz
Raulblanco07 #21000 üzenetére
PC-n igen, mert glitches...konzolon még nem hallottam ilyenről...
-
pzstm
titán
válasz
kovimester #20927 üzenetére
35-ös elitek ellen 388 élettel is egy sniper-t bírok ha szerencsém van, és 429 toughnessel is ugyanez....
-
pzstm
titán
most beléptem uplayen, kicsit átnézegettem és van egy Welcome badge, amit akkor kapok meg, ha játszok Divisionn-el elvileg...de nekem még lockos...másnak is az és bugos uplay, vagy csak nálam ragadt be?
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #20860 üzenetére
jah így persze
-
pzstm
titán
lesz ma State of the game vajon?kb 30 perc múlva
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #20853 üzenetére
el is olvastad végig?
mert tényleg nagyon jó, én könnyesre röhögtem magam
-
pzstm
titán
válasz
velizare #20828 üzenetére
112ezer health és 75% armorral mentem be, úgy olyan 8-10 másodperc rémlik egy csíknak, de ma este majd megnézem, immun ládát is raktunk le a tüzes, meg disoriented töltények miatt, meg ammo ládát is. (lehet kicsit kevesebb volt de ez rémlik most hirtelen....)
Viszont ismerős valahol azt olvasta, hogy 2 csík megy le belőle, harmadikból nem szed le....nos ez nem igaz, szépen nulláig leviszi ha kell
34-es sniper ha telibe kap, 3-4 másodperced van maximum a healre, de lehet annyi sem
-
pzstm
titán
Tegnap meglett a 30-as UG rank, le is toltunk egy challenget mind az 5 módosítóval
Ugyan csak 204-es fegyvert kaptunk, de kettonknek a G36 ami esett az deadly es brutal volt 😀
Achievement is kiesett igy, ma majd megnézzük heroicon is, milyen ha folyamatosan megy le az életed😁
Tegnap úgy összeraktam magam,hogy 375/380/22 lett, nagyon kellemes ez a magas skill power...foleg hogy a firearms 4000 fele ment
380 toughness meg 420 helyett pve-ben tökéletesen elég.
-
pzstm
titán
válasz
Raulblanco07 #20737 üzenetére
csak PC-n
Konzolon nem
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #20558 üzenetére
Megcsinálják??? Ugyanez lesz, esetleg bővítik a területet
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #20553 üzenetére
& RECSKA: elteszem magam lassan mára inkább
-
pzstm
titán
Szóval, 3100 szerintem már kellemes Firearms, pláne ennyi toughnessel párosítva, de mint mondtam, ez semennyire nincs optimalizálgatva, kalibrálgatva.
DZ-ről, Hard és challenge UG-ről tudok nyilatkozni. Sokkal többet jelent, mint amennyit ez kiír DPS-ben....ez az 1 másodpercen belüli újratöltés nekem, az én stílusomhoz nagyon jól megy, rengeteget segít.
Szóval én azt mondanám, hogy ez nagyon hasznos, pedig a BLind-ből szeretnék értelmes szettet összerakni, és kipróbálni a négyes talentet, de akkor ez csak 2-es talenttel lehet, szóval majd meglátjuk.
Jah és ha van egy reclaimer szettes támogató karakter a 4 fős csapatba, akkor a 3 modifieres Challenge UG-n is olyan kényelmesen/kellemesen át lehet menni, mintha csak sima hardot csinálnál....
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #20542 üzenetére
farmolni??
Minek? Hard mode 214-es gearekért? Challenge és heroicon nem lesz ennyire sétagalopp szerintem
-
pzstm
titán
egy kicsit többet beletoltam most már az új kiegészítpbe, bátran mondhatom, hogy az Incursion messze a legjobb, underground meg isteni, lehet kövezni, de igenis jó és egyedi munkát végeztek ezzel a random dungeon kialakítással. Nagyon tetszik
Semmi kalibrálás meg semmi extra nem volt még, jelenleg így néz ki, lesz ez még jobb is
-
pzstm
titán
Unokatesom megkértem, hogy szedje le es nézzen be....letöltés sima volt, belépés hosszú connecting után Delta.....normális???
Nem azt mondták itt a fórumban, hogy rossz a a játék és senki nem játszik vele? 😀
-
pzstm
titán
válasz
kovimester #20207 üzenetére
gondolom a map 50-60 fő részre fel van osztva, és akár random összerakhatja azokat...vagy nem tudom...streamerek akik egy teljes napig játszottak E3-on vele, nem találkozott senki sem kétszer ugyanazzal a mappal...
-
pzstm
titán
válasz
kovimester #20197 üzenetére
kevered a lehetséges modifyereket és a random generált mapokat ha jól értem...
-
pzstm
titán
simán streameljen valaki ha tud, nekem mint emljtettem, sajnos nem jön össze, pedig terveztem, de bejött az élet sajnos
-
pzstm
titán
Valaki majd ir egy State of the Game összefoglalót?
-
pzstm
titán
nah ha minden jól megy, jövő kedden 12-kor streamelni fogom élőben az új 1.3-at Undergrounddal együtt
-
pzstm
titán
válasz
Balika23hun #19356 üzenetére
1 új Gear Set lesz nem DLC-seknek is...
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #19267 üzenetére
igen, de ezt tudtuk, meg logikus is volt a 268 GS-ek után
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #16922 üzenetére
nincs is azzal baj, kijöttünk, szembeálltunk velük, és elkezdtünk tapsolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iPhone topik
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest