- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
De messze van még csütörtök.... Nem baj addok toljátok csak az infókat!
-
RazoR
veterán
G36/36C-ről vélemény valakinek? PP-19-ről is jöhet.
-
RazoR
veterán
A dailykben is benne lesznek az új küldik vajon?
-
RazoR
veterán
Bevállaltam a topikgazdaságot itt, mivel úgy láttam, hogy nagyon kellene valaki. Tervben van az összefoglaló aktualizálása, de ehez szeretnék segítséget kérni majd mert nem 2 perces feladat. Szeretném ha megszűnne egymás fikázása, a személyeskedés, próbáljunk meg felnőtt emberek módjára viselkedni ha már életkorunk szerint azok vagyunk.
-
RazoR
veterán
válasz
kovimester #20207 üzenetére
Az 5 féle nehézségtől csak a drop függ amit a végén kapsz. Szerintem az 5-ös fokozat felér egy Heroic-al...
-
RazoR
veterán
válasz
kovimester #20207 üzenetére
A nehezítés és a random mapok teljesen függetlenek egymástól ha jól tudom...
-
RazoR
veterán
Van egyáltalán admin vagy topikgazda még itt?
-
RazoR
veterán
Mi megy itt megint 2 napja.....
-
RazoR
veterán
Falcon challenge csak egyszer ad 240-est egy héten? Ha újrajátszom egy darab 240-est sem ad?
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #19701 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #19699 üzenetére
Grat! Amúgy mit érdemes kalibrálásnál figyelni nagy vonalakban? Mik azok a tulajdonságok amik általánosan hasznosak?
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #19589 üzenetére
Jogos, de nem a Star Wars a lényeg, hanem hogy hogy lehet megoldani?! És itt most nem arra gondolok, hogy a telefont odatartom a mikrofonhoz...
-
RazoR
veterán
plays.tv-t használ valaki? Tudna segíteni a beállításban akár privátban is?
Illetve jól rémlik, hogy Brownage szokta betolni a star wars zenéjét mikor rámennek a rugókra? -
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
Most akkor mikor jön a dlc pc-re és lesz térképbővülés vagy nem?
-
RazoR
veterán
Karakter Talentekből mit érdemes használni?
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #18730 üzenetére
Tegnap kicsit belekóstoltam ebbe az oldalába is a játéknak és nekem bejön. Ha nincsenek fent akikkel tolni szoktam keresni foglak titeket az tuti. Csak még kellene fejlődni, hogy érdemben hozzá is tudja szólni a dologhoz és ne haljak meg 2 golyótól.
-
RazoR
veterán
válasz
Brownage #18723 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogyha ennyira szarszemétazubifosszarajátékúristen, akkor miért játszik vele????
Ha neki szar, akkor hagyja abba, törölje le, törje ketté a lemezt, vagy akassza a kocsi visszapillantójára, de ne egy olyan fórumot szemeteljen tele ahol olyan emberek vannak akik szeretnek vele játszani és tőlünk várják a támogatást...
-
RazoR
veterán
válasz
Brownage #18710 üzenetére
Ez egyáltalán nem zavart. Ilyen ez a popszakma. Jó is volt egy kicsit nem csak farmolni a DZ-ben, csak meglepődtem, mikor te jöttél szembe, azért erre nem sok esély van, hogy így összefutunk. Bejönne ez a rúgóság/rugóvadászat, csak a srácok akikkel tolni szoktam nagyon ellene vannak, pedig jó móka.
-
RazoR
veterán
Mért kell ezt mindig újból elkezdeni?
-
RazoR
veterán
Falcon challengeben tudna valaki segíteni délután 4 körül? A legjobb az lenne ha be tudnék társulni 3 emberhez akinek már a kisujjában van.
Ha sikerül első alkalom lenne nekem.
-
RazoR
veterán
Köszi mindenkinek, este megpróbálkozom vele, de majd valami haszontalan cuccal, hogy ne legyen tétje amíg világos nem lesz
-
RazoR
veterán
Valaki el tudná magyarázni a kalibrálást, mert nekem full homály az egész?
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #18632 üzenetére
+1
139 ember van a barátlistámon tök feleslegesen, ebből szerintem kb 25-30 aki aktív! uplayen van olyan lehetőség, hogy megnézzem melyik ismerős mikor volt utoljára aktív? aki régen azt törölném.Raul: felvettelek én is ha nem gond
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #18561 üzenetére
Remélem nem gond hogy felhasználtam amit írtál! Javítani fogom a hibákat!
-
RazoR
veterán
Bővült ismét a táblázat. Ha bármi észrevétel, tanács, kiegészítés eszetekbe jut ne kíméljetek. Ajánlom a letöltést, nyomtatható formátumban csináltam, minden oldal A4 méretű! Remélem hasznosnak találjátok!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #18514 üzenetére
Van már challenge vagy csak hard még mindig?
-
RazoR
veterán
Valakinek lenne kedve abban segíteni, hogy nagy vonalakban összeírjunk egy-egy ajánlott setet pvp-re és pve-re?
-
RazoR
veterán
válasz
hitvanyalak #18482 üzenetére
Én voltam az elkövető, azóta van újabb verzió alakulóban, délután belinkelem majd.
-
RazoR
veterán
Valaki részletesen tudna írni ajánlott buildet külön pvp-re és pve-re? Kellene ez is táblázatba.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #18385 üzenetére
Hát ez nagyon durva tényleg!
Szerintem lefordítom, meg kibővítjük egy kicsit és jó is lesz.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #18378 üzenetére
Rendben, küldj majd át mindent ami van. Szeretnék egy táblázatba belerakni mindent amit lehet. Egyszerűbb lesz mindenkinek megtalálni így mindent amit keres, mint visszaolvasgatni, meg keresni egy linket a fórumon, vagy a netet böngészni érte szerintem.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #18373 üzenetére
Igazából csak idő kérdése, sajnos mostanában nem sok van. MIvel én sem vagyok pro és sok dolog kérdőjeles még mindig a játékban így segítség mindenképpen kelleni fog!
-
RazoR
veterán
Brownage, Demmer Sniper és minden kedves pro kolléga! Szeretnék egy kis itinert összedobni a játékhoz, hogy hogyan mit merre. Ebben szeretném a segítségeteket kérni ha van kedvetek. Első körben megcsináltam az excel-t, hogy melyik set itemet hol dobja a játék, a továbbiakban elkezdtem szintén excelben összeszedni Brownage leírása alpján, hogy mire érdemes figyelni a felszereléseknél. Minden ötletet, tanácsot szívesen vennék, hogy megkönnyitsük mindenkinek a fejlődést. Kérlek titeket ha érdekel a dolog jelezzétek privátban, hogy ne a fórumot szemeteljük tele. Ha kész van akár mehetne az összefoglalóba is.
-
RazoR
veterán
Van még valaki aki foglalkozik az összefoglalóval?
-
RazoR
veterán
Ha alt karival veszek egy terveajzot a dz-ben az csak annak a karinak lesz meg vagy az összes ceaftolhat belőle? A kis és nagy dz-ben ugyanazok a tervrajzok vásárolhatók meg?
-
RazoR
veterán
Na mi van behalt a topic?
-
RazoR
veterán
Összeszedtem, hogy mi hol eshet hátha jól jön valakinek. [link]
-
RazoR
veterán
Az megvan, hogy mikor bebuggol a dps/élet/skill mutató akkor ténylegesen kevesebb lesz minden érték, ergó kevesebbet sebzel és könnyebben halsz?
-
RazoR
veterán
Kezdek egyre frusztráltabbá válni a két incursion miatt, se a falcon, se a cler sky nem sikerül!
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #18072 üzenetére
Mi a leggyorsabb módja a második karakter felhúzásának?
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #18058 üzenetére
Akkor már végképp nem értem, hogy másoknak hogy jön össze a pl. 200+k dps/200+k toughness/15-20+k képzettség...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #18052 üzenetére
Arra gondoltam, hogy ha mondjuk dob egy 240-es kesztyűt akkor azt újra tudom kalibrálni ahogy én szeretném? Ez lehet a kulcs a magasabb dps/toughness/képzettség pontnak?
-
RazoR
veterán
Rekalibrálni csak blueprintből gyártott cuccot lehet vagy bármit?
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #18039 üzenetére
szerintem ha 25 darabot nem szedtem szét 2 nap alatt akkor egyet sem
-
RazoR
veterán
Melyik set itemekre érdemes menni? 2 napja volt egy tök jó összeállításom, de 2 itemet betörtem véletlenül és most vagy a dps-em szar vagy a képzettség! Kezdek elveszni a sokminden között amire figyelni kell.....
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17976 üzenetére
Olyanjaim vannak most de épp hogy ki tudtam hozni 200k-t belőlük...
-
RazoR
veterán
Akkor ha jól értem ahhoz hogy 200k főlé menjek dps-el kellenek a 32-es fegyverkiegek és a 32-es modok is?
-
RazoR
veterán
Hogy a francba csináljátok, hogy 200k+ a dps? Dobálja a 204-es fegyvert de sehogy sem tudom feltolni egyiket sem 170k fölé....
-
RazoR
veterán
válasz
hitvanyalak #17767 üzenetére
+1 kabaré ami itt megy! Ilyenkor hol van egy moderátor?
-
RazoR
veterán
Most mi a péló van a hetikkel, mikor van a váltás, mert eddig kedd volt, most ma jött a weekly videó amiben azt írják, hogy szerdán lesz....
-
RazoR
veterán
Megint kezdünk elkanyarodni a fórum témájától...vagy nem?
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17610 üzenetére
Szerintem is túlzásba estek kicsit (nagyon)!
LÁZ: 199 de mégis 200+-ba rak be
-
RazoR
veterán
Dz 200+ felejtős egyedül teljesen! Bementem és kb 10 perc alatt 4x haltam moboktól...
-
RazoR
veterán
Csak nekem van az az érzésem, hogy kicsit átestek a ló túloldalára? Kicsit sok zöld esik nem?
-
RazoR
veterán
Nekem alapvetően tetszenek az újítások, az egy két apró bugot leszámítva, ha nem lennének már hiányoznának!
Mit érdemes nyomni, ahol tuti a 204-es fegyver?
-
RazoR
veterán
De messze van még fél 5...
-
RazoR
veterán
Szerintem új küldetések lesznek amiért az intelt kapjuk, mert mi van akkor ha mondjuk mint én is rászántam az időt és kipucoltam a térképet teljesen, ebben az esetben már nincs semmi megcsinálható küldetés a daily/weekly-n kívül
-
RazoR
veterán
Holnap mikor startol az1.2 tudja valaki?
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #17010 üzenetére
Ami használatban, vagy a hátizsákban, vagy a stash-ben van azt beszámolja! Az egyetlen megoldás, ha van egy alt karakter és annál van az a cucc amin múlik a szint.
-
RazoR
veterán
válasz
bombibmw #16968 üzenetére
Én múlthét pénteken 3 óra alatt jöttem fel 58-ról 63-ra, szóval simán. Ajánlom a DZ3/4-ben a háromszögelést, nekem is ezzel ment az 5 szint. Nem kell rugóskodni ha nem akarsz. Újratöltő állomás-metró-sniperlady és van a közelben egy kimenekítés. Ez összesen 4 nevesített, 4 kulcsos láda. Ha gondolod pénteken nyomhatjuk este 7-től. Ha jól tudom hajnal 2-kor van a váltás a vendoroknál.
-
RazoR
veterán
Az összefoglaló már teljesen el van hanyagolva?
-
RazoR
veterán
Volt már, hogy a 15-ik hullámban feküdtünk meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- EAFC 25
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest