-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #24625 üzenetére
Te mekkora mázlista vagy!!! Legközelebb megyek veled, hátha szerencsét hozol!
-
RazoR
veterán
válasz
nyamsas #24622 üzenetére
Tomi hsz-e nem is neked szólt! Viszont arra kérnék mindenkit, hogy most tegyünk pontot ennek a témának a végére és fejezzük be a személyeskedést! Mindenkinek megvan a saját véleménye és ezt tartsuk tiszteletben, ne akarjuk ráerőltetni a másikra a sajátunkat! A következő ilyen jellegű hsz törölve lesz!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #24603 üzenetére
Magyarokra továbbra sem lövünk...
-
RazoR
veterán
válasz
nyamsas #24607 üzenetére
Értem én, de jelenlegi állapotában farmolásra alkalmatlan a DZ. Túl erősek a mobok! A pvp meg hát...csak egyszer kell ráérezni és onnantól csak azért fogsz bejárni!
Az utolsó mondatodat ignorálom, mert nem akarok mégegyszer belemenni, hogy ki a normális player és ki nem...
-
RazoR
veterán
Jársz te egyáltalán DZ-be pvp-zni? Kíváncsi lennék, hogy mikor falon keresztül egy lövéssel leszed egy 14 éves csaló és elkezd tapsolni a hulládon meg a kis cérna hangján adja tudtodra a felmenőidet emlegetve, hogy ő mekkora király és te milyen kis csicska vagy mert erre áll fel a kis kukija, akkor hogyan éreznéd magad?! Vagy mikor harc közben véletlenül lelősz egy magyart, mert nem tudod, hogy az, bocsánatot kérsz, majd odajön, bebújik az okosba és 5 centiről pofán lő, kérdőre vonod és rendkívül férfias módon az ultit elnyomva elszalad és odaböfögi, hogy mert csicska vagy... Szerintem ezek sokkal gerinctelenebb dolgok mint az, hogy röhög valaki... téma lezárva!
-
RazoR
veterán
Ez király volt!
Nem is fejest kapott...
(Hozzáteszem a rosszallóknak, hogy megvolt az oka a történteknek...)
-
RazoR
veterán
Szerintem nem ismered őket, nem játszottál még velük, így egy rövid videó alapján nem kéne elítélni őket! Pont hogy Ők nem azok az alázós, hulla felett tapsolós, ugrálós hülyegyerekek mint sajnos nagyon sokan mások! Nem a lelőtt játékos lett kiröhögve, hanem a szituáció!
-
RazoR
veterán
Túl nagy a csend a fasszive részéről... Gyanús...
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #24380 üzenetére
Komoly volt!!
-
RazoR
veterán
válasz
ScomComputer #24341 üzenetére
1. Ha a hétfői induláskor kapott karakterre gondolsz, az mindenkinek törlésre került és berakták a sima játékban használt karaktereket.
2. Megvan a DLC? -
RazoR
veterán
A Mesterek közül lesz ma valaki?
-
RazoR
veterán
Lesznek új fegyver talent-ek is....
-
RazoR
veterán
Most megint kezd az az érzésem lenni hogy nem biztos hogy tudják hogy mit csinálnak...
-
RazoR
veterán
Tier függőek is az értékek?
-
RazoR
veterán
válasz
johndoo1000 #24216 üzenetére
Senki nem kapott vissza semmit! Az eddig PTS karit törölték és bekerült a pts-be a sima játékból az eddig használt karakter.
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
Így pár nam pts után kicsit úgy érzem, hogy jöhetne már élesben az 1.4. A simával nincs sok kedvem játszani, a pts-el meg nincs sok értelme ha úgyis minden cucc bukó lesz majd.
-
RazoR
veterán
Greetings Agents,
The Public Test Servers will shut down for maintenance on Thursday, September 29 at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT. Estimated downtime is approximately 4 hours.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team -
RazoR
veterán
Az alapvető probléma pl. ha a ps4-et nézzük, hogy nincs rá mod támogatás és egy ilyen tesztszerver elég erősen mod-nak számít, tehát a sony esetében itt meg is bukott a dolog. Mire eljutna oda a pts, hogy megkapja a megfelelő ellenőrzéseket, engedélyeket már rég aktív lesz az 1.4 minden platformon.
-
RazoR
veterán
Érdemes beleolvasgatni, vannak jó ötletek és reagálnak rá a fejlesztők!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #24137 üzenetére
Ha a következő lépésként kezdenek valamit a csalókkal is akkor jó lesz ez nagyon!
-
RazoR
veterán
Valamit nagyon alkotnak szerintem mert esik szét a játék....
-
RazoR
veterán
Arra leszek kiváncsi, hogy ha alapból 30 szint felett duplázzák a lőszert és mellé beraksz egy x% löszerkapacitás tárat+2 magányosgenyót akkor 4000 tölténnyel fogunk rohangálni?
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
Ha igazak a pletykák, akkor a köv. dlc-ben lesz dz-s tartalom is és bővülni fog a dz, mint ahogy valamelyik main missionben az egyik asztalon is látható egy térképen. Aztán, hogy ebből mi igaz.... A pve területet szerintem nem fogják bővíteni, aztán ki tudja. Nem lenne rossz pedig.
-
RazoR
veterán
válasz
ScomComputer #24005 üzenetére
Milyen random küldikre gondolsz? Azt nem értem hogy hogy érted azt hogy adja a játék a küldiket?
-
RazoR
veterán
ACHTUNG, ACHTUNG!!!
PTS Feedback, Bug Report etc. -
RazoR
veterán
Delta-delta hátán, ha meg nem akkor a várakozás...
-
RazoR
veterán
Srácok offoljatok nyugodtan, legalább pörög a topik!
Ha valami ide nem illőt látok úgyis radír egyből!
-
RazoR
veterán
Csak nekem tűnt úgy a pts-en, hogy mintha okosabbak lennének a mobok?
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #23904 üzenetére
Akkor simán lesz 2-300k skill...
-
RazoR
veterán
válasz
RECSKA #23901 üzenetére
Az hagyján, de 3 deltával indítottam..
A hátizsákon 3 modhely van és van egy a fegyvertokon is...
Fossa a zöldet minden mindenhol, még a legutolsó senkiházi mob is zöldet dob, kicsit túltolták a srácok...
Érezni a változást, de szegény nézelődő játékosok dz-ben ugye g?! -
RazoR
veterán
Vegyünk vissza srácok!!!
-
RazoR
veterán
Nem úgy volt, hogy 9-től tölthető a pts? Nekem eddig semmi? Nektek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest