- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #47404 üzenetére
Nem próbáltuk.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #47399 üzenetére
Csak a sebzése nagyobb a 229-esnek, minden másban azonos a 204-es.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Nightfall75 #47394 üzenetére
De, akkor minek kompetens a taktikus buildhez?
Nem is nagyon kell vele lőni.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #47392 üzenetére
Elvileg él, de személy szerint én még nem próbáltam, csak olvastam. Viszont a kompetens, az a leírás szerint csak fegyverre él, de akkor az is jó?
-
-=Jam=-
őstag
Na összeraktam én is egy taktikus szettet, bár még sose toltam vele, inkább rusholni/lövöldözni szeretek, mint guggolni a sarokba és dobálni a seekert
De egyébként elég beteg build, este egy gyors tesztet, azért nyomtam vele.
204-es LVOA-C van bent, az egyiknek elitek elleni sebzés a másiknak predatory a 3. talentje.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Nightfall75 #47319 üzenetére
Nekem fent vagytok mindketten a listámon, majd összehozzuk
D3 szettem nekem is van, de utálom, nem is tudok vele rendesen játszani, úgyhogy én jönnék inkább strikerben
-
-=Jam=-
őstag
118 láda kellett, hogy minden kiessen
Asszem egy ideig nem farmolok
Már a bravúrokat sincs kedvem végignyomni, 13 lett kész. -
-=Jam=-
őstag
Hát ez most már tényleg kabaré... 103 láda, és továbbra sincs taktikus táskám...
-
-=Jam=-
őstag
72 ládából 72 CF
Alphából hiányzott a táska egyszerre dobott 2-t, meg a firecrest fegyvertok is kiesett. Már csak a taktikus táska szivat.
-
-=Jam=-
őstag
66 láda után így állok, végre kiesett az alpha táska, meg a firecrest fegyvertok az utolsó 4 nyitásnál. Még az a taktikus táska csak összejön 4 nap alatt
-
-=Jam=-
őstag
válasz
insidious_ #47077 üzenetére
Te nem iTT-insidious néven játszol véletlen?
-
-=Jam=-
őstag
49 láda után, még mindig csak a szaros hunter jött, hát ekkora egy szemetet...
Holnap folyt. köv.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #46985 üzenetére
Igen, már mentem 2 boss kört, de 0 minden kill
De írja is, hogy minimum T5, Hard diffculty, az meg csak küldetésnél értelmezhető ugyebár.
-
-=Jam=-
őstag
Vannak ilyen fejlesztéseim amit nem tudom, hogy tudnám használni pl. elektronikai, fegyver, stb.
Nem teljesen értem itt mire gondolsz...
Belopóztam a Dark Zonába gondolom nálatok ez a DZ és kiloptam pár division technológiát azok mire jók és mikor érdemes felhasználni? Azt viszont olvastam, hogy DZ-ben le tudnak lőni más játékosok ilyenkor mit tudnak elvenni tőlem és hogy tudom ezt elkerülni (esetleg ha lerakatba hagyom a cuccokat?)?
Igen DZ = Dark Zone. DivTech az majd a 30-as szint után lesz jó, a itemeket (ruhadarabok, fegyverek) lehet vele upgrade-elni, hogy a tulajdonságai és a páncél maximális értékű legyen. Kizárólag azt tudják elvenni, ami éppen olyan felvett cucc, amit nem vittél még ki a DZ-ből. Karakterlapon majd a fegyvertok alatti ikon jelzi, hogy melyek ezek az itemek. 9 lehet nálad maximum, és ha lelőnek, akkor ebből 3 válik publikussá, azt tudják elvenni, a maradék az ott marad és csak te tudod újra felvenni. Persze ha felveszed, és utána megint lelőnek, akkor 3 megint kiesik publikusra. Amit már kihoztál DZ-ből vagy bárhol máshol szerezted, azt már senki nem tudja elvenni.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN #46042 üzenetére
Szánalmas, nem értem, hogy az ilyen egyértelmű csalást, hogy nem tudják egyből kiszűrni...
-
-=Jam=-
őstag
Na 86 láda után befejeztem, az alábbi táblázatban az eredmény 88 CF cucc esett összesen. A 2 predator mellény egyszerre jött a 83. ládából... Még összeszedek 10k-t a következőre, aztán ennyi.
-
-
-=Jam=-
őstag
80 láda, és még mindig nincs predator, de legalább nomád meg D3 megvan.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
#75376384 #45397 üzenetére
Komolyan nem értem, hogy neked minek kell beszólogatni... Hadd legyek már dühös egy kicsit, amiért ilyen rossz elosztásban kapom a lootot. Kit érdekel a magas drop rate, ha valamiből már 5-öt dobott, feleslegesen érted... Valakinek 10 ládából kiesett egy komplett szett, rohadtul nem a drop rate számít, hanem az eloszlás. De még egyszer leírom, nem a játékot szídom, tudom, hogy ez ilyen, de ettől függetlenül kicsit dühítő. Peace.
-
-=Jam=-
őstag
35 láda után 33 CF, de egy 6-os szett se jött még össze
-
-=Jam=-
őstag
Igen, pusztító a 3. talent.
-
-=Jam=-
őstag
A GE ideje alatt a Bossok nem dobnak CF itemet, mert már mentem 5 boss kört, de nem dobott egyet sem?
Eddig azért ennyiből dobált párat. -
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #45266 üzenetére
Nekem 20 ládából még egyikből se esett 3 item, olyan is csak talán 2, amiben 2 CF volt... rohadt egy dolog ez a random generator
-
-=Jam=-
őstag
válasz
BladePocok #44865 üzenetére
A DLC semmit nem ad a story-hoz, azok külön játékmódok.
-
-=Jam=-
őstag
MarcoStyle-nak 160 ládából nem esett The House
-
-=Jam=-
őstag
válasz
mert_csokis #44508 üzenetére
Vidd vissza, verd az asztalt, ameddig nem adnak egy másikat.
-
-=Jam=-
őstag
A Police M4-nek kisebb az RPM-je, azért sebez nagyobbat meg a fogékony talent miatt, ha a közeli bábut lövöd, de a könnyű M4 sokkal jobb. Főleg elitek ellen a vérengző miatt.
(#44506) mert_csokis: Ha hiányzott a lemez, és a kódot se veszi be, akkor valaki visszavitte, és újracsomagolták...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #44487 üzenetére
Szerintem a Madison-os Specialized backpack elég jó darab, ha valakinek még nincs használható. Magas armor, magas health, magas ammo capacity a staminát meg arra pörgeted, amire akarod.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN #44400 üzenetére
Az szép, fertőzési eseményen még az életbe nem dobott nekem se exot, se classified-ot, csak ládát állandóan. Mondjuk lassan másfél hete sehol nem esett classified
-
-=Jam=-
őstag
Lejött az update, de még nem lehet kapcsolódni, úgyhogy még nem mennek a szerverek.
-
-=Jam=-
őstag
Nekem 9.47GB-ot szed
-
-=Jam=-
őstag
válasz
micafighter #31902 üzenetére
-
-=Jam=-
őstag
válasz
micafighter #31899 üzenetére
In Last Stand, the Dark Zone is split into four different maps (roughly based on DZ 1-3, 4-6, and the new Dark Zone areas 7-8 and 8-9 respectively.
Amit a képen látsz az DZ 7-8-as aréna. Fölötte meg a 9-es.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
micafighter #31895 üzenetére
De mutattak, te linkelted ráadásul
Ugyanez lesz a rendes DZ bővülés is, attól függetlenül, hogy a PVP aréna is itt lesz.
-
-=Jam=-
őstag
Ez a DZ-s sírás tök értelmetlen. Erre van a DZ, ha nem tetszik nem ott kell cuccokat farmolni. De egyébként egyedül is teljesen jól játszható, én a 94-es szintemet gyakorlatilag egyedül szedtem össze, és csak 37 rogue kill-em van, és engem sem sokszor lőttek le. Az, hogy néha lelőnek hátulról, hát benne van, utána nem kell visszamenni még 6-szor lelövetni magadat, hanem el kell menni másik irányba. Ha látod a kiírást, hogy valakit lelőttek rogue-ok, akkor megnézed a térképet, és ellenkező irányba mész tovább...stb.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #31554 üzenetére
Ezt tudom, nem erre irányult a kérdésem.
Hanem, hogy mi az, hogy akkor nem kell kimenteni a fertőzött cuccokat? Megkapod, ha meghalsz? Elég nagy hülyeség lenne.szerk: Jó, azt hiszem én értettem félre valamit, valamiért a láda kimentésre értettem, hogy megkapod, mert az eredeti kommentelő azt írta, hogy megmaradt neki amit gyűjtött hiába halt meg
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN #31354 üzenetére
Fixed an issue where a player would receive extra wing supplies after joining another player's group.
Ajjaj, a negyedik karakterem lehet még ma kéne megcsinálni...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #31302 üzenetére
Én M44-et szoktam craftolni, arra rámegy a sárga optika is
Itt be is linkeltem egy pár buildet, amivel kijöttem, ezen látszik is, hogy minden mod sárga a fegyvereken.
-
-=Jam=-
őstag
-
-=Jam=-
őstag
válasz
vaakuum #31245 üzenetére
A hullákat nem tudom mi alapján mutatja, azt szerintem mindig kéne mutassa, de botlottam már bele olyan hulla által dobott lootba, ami nem volt a térképen. A menedékhelyeket meg ilyen dolgokat, akkor mutatja ha a közelében vagy. Ezt most pontos rádiuszban nem tudnám megmondani
-
-=Jam=-
őstag
válasz
vaakuum #31240 üzenetére
24 ott is, és nem a legjobban szórja szét, mert sokszor van az, hogy ugyanonnan indul valaki mint Te, és ha épp előbb mész ki, akkor simán hátba lőnek... Tegnap bemákoltam egy nagyon kemény elosztást. 23 playert rakott a keleti oldalra, és engem egyedül a nyugati oldalra. Az összes helikopter, meg nevesített hely az enyém lett, bárhova mentem minden nyitható volt
A keleti oldalon meg rengeteg piros X a hullák miatt
Az más kérdés, hogy a DZ-ben elbasztam és lelőtt egy player
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Krissz1983 #30959 üzenetére
Alpha szett alapból ad 5%-ot (3-as szet-bónusz), úgyhogy ha a Famas a másodlagos, akkor +20%, ergo neked le is vont szépen 5%-ot, ha csak 15%
-
-=Jam=-
őstag
válasz
micafighter #30889 üzenetére
bug
Marha fura volt, hogy a B verizóval kevesebb volt. -
-=Jam=-
őstag
válasz
micafighter #30886 üzenetére
B verzió nem Firearms, hanem stamina
Nem szóltam a páncél meg pont ott fordított.(#30888) Anonymus23; Értékekből ítélve az stamina + páncél volt, úgyhogy az nem kéne befolyásolja a sebzést.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
micafighter #30883 üzenetére
És a B verzióban nem kevesebb a CHD vagy headshot dmg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest