Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeapro
senior tag
Kicsit lassú a game és nehezen irányítható.
Néha nem lép be a game-be -
Crinos
tag
Az se baj, ha nincs Daemon Tools telepítve.......akkor sem indul el a játék

-
NemMo
őstag
Leírom hátha valaki más is belefut. Win11 gépem van és nem indult el a beta, mert hogy nincs bekapcsolva a secure boot, a bios-ban pedig be volt kapcsolva. Annyi a teendő, hogy a secure boot beállításban standard-ról custom-re kell állítani, majd vissza standard-ra és menteni. Ezután már elindul hiba nélkül
-
jaksamas
újonc
Számomra személy szerint ez nem jelent problémát, de ez is egy olyan dolog, ami elriaszthatja a játékosokat a PC-ktől, és a konzolok felé terelheti őket, ahol ugye nem kell ilyen dolgokkal szórakozni.
Egyébként ami még feltűnt: nem arról volt szó, hogy nem kell EA account, elég a Steam? Nekem külön be kellett jelentkeznem EA fiókomba is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ülnek az emberek a menüben
-
Eversmann
aktív tag
(EA) How to enable Secure Boot on your PC
Én adom, ha ezzel kevesebb lesz végre a csaló
Remélem idővel a többi multi játék is átveszi majd -
De az egy jó dolog, hogy ott kell "baszkurálni", Valorant anticheat is hasonlóan működik, az sem indul el TPM 2.0 és secure boot nélkül és nem is hemzsegnek benne a csalók, hébe hóba látsz elvétve benne egyet-egyet, max radar hack vagy ilyen kissebb csalásokkal mernek benne próbálkozni, aki meg bevállalja a durvábbat azt kiteszik gyorsan.
Még ha nem is 100%-os védelem de az biztos, hogy jelentősen redukálja a csalók mennyiségét
-
Az így nem igaz, hogy szart sem ért, jelentősen javít a helyzeten de nem 100%-os védelem, de már az is előrelépés, hogy nem látsz minden második meccsen 120/4-es statokat, most vettem elő 1 év kihagyás után a BF 2042-t ahol már szintén ez az anticheat dolgozik és nem láttam benne ilyen blatant csalót, persze lehet ,hogy csak épp elkerültem de kb 10-15 óra game alatt nem láttam ilyet, korábban meg majdnem minden nap ez volt.
-
NandoXXL
senior tag
szart se ért, másik játékuknál. félig off: BFV ott a statisztika, csak algoritmussal ki lehetne szűrni az irreális kill ratinget, stb. Külön lobbiba lehetne őket dobálni... De a bejelntésekre, és videon rögzített csalókra is SZARNAK RÁ ÉRTED? Régóta téma a kiszavazás, de azt se vezetik be, ez sokmindnet megoldana mint az ősidőkben. De a sok hülye beveszi az x-edik hazugságukat. Itt is vannak moderátorok, oda is kellenének adminok akik kitiltják őket. Viszont manapság egy előfizetés is elég, nem a hardvert blokkolják, én biztos kitiltanám az összecs csaló hardverét. A gamepad emulátorokról nem beszélve, rajta az egér és az aim assist.. Sok szerencsét. Sajnos a reklámra költenek, nem a játékosok észrevételére a csalók ellen.
-
deltaa97
tag
Azt valaki esetleg tudja, hogy ez jelenkori haditechnika vagy enyhén futurisztikus mint a BF2042 (mert akkor kihagyom)?
-
raven84
senior tag
Az mondjuk nem túl biztató, hogy a biosban kellett matatnom a secureboot miatt, hogy elinduljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Logitech z5500 5.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van az-az inger