Hirdetés
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Nem sok izgalmat hagy a OnePlus keddre
- DIGI Mobil
- Elkékült egy Sony fejhallgató
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Én bőven beérném a simával is, de nem adok ennyit telefonért és az S21FE is bőven kiszolgál még egy darabig.
B.Cs.
-
klaya86
aktív tag
Jelentéktelen különbségek, használat közben meg abszolút nem észrevehető. A 45 wattos gyorstöltésért sem kár, mert minimálisan gyorsabb csak, mint a 25w. Én inkább a 128 gb kezdő tárhelyet tartom gáznak 4 kilóért. Nyugodtan kezdhetne már 256al így 2023ban egy újonnan megjelenő S szériás Samsung.
-
Balika911
félisten
Számomra ezek észrevehetetlen dolgok és nem tartanék attól, hogy a következő mondjuk öt évben elkezdenének hiányozni.
-
mazsi70
senior tag
Pedig nekem a méret miatt a sima S23 jöhet szóba . Volt Note 20 ultrám . Tudásba hiába tudott mindent is a mérete miatt nem szerettem .
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
Emericus Max
tag
Amúgy lesz töltő a dobozban?
Gondolom nem.
Na ez a gáz 4k HUF-ért.
Kéne itt is egy olyan per, mint a Braziloknál az Apple ellen. Ha nincs töltő, akkor önmagában használhatatlan az árú, tehát nem lehet forgalmazni, vagy legyen két kivitel, az egyik olcsóbb a töltő árával, ha nincs töltő, a másikban meg legyen töltő full áron.
A tárhelyes szarozás is dühítő, dehát mint minden ilyesmit a Samu is az Apple üzletpolitikáját vette át 1:1-ben. Meg még más gyártók is sajnos.
25W meg gáz manapság... -
Balika911
félisten
válasz
Emericus Max #8 üzenetére
Töltőkábel tudtommal van benne.
(Ilyen alapon az okosóra, fejlámpa, akkus kompresszor, külső akku, billentyűzet, egér, kontroller is használhatatlan, csak ahogy szétnéztem magam körül. Ezekhez se adtak adaptert.) -
Rocket6
senior tag
válasz
Egy komolyabb tok többe kerül, mint egy adapter és az használható későbbi telefonokhoz is.
Ha ez problémát jelent a vásárlónak abban az esetben kellene egy kategóriával lejjebb keresgélnie a készülékek között, mert ez nem neki való és akkor marad másra is pénz.
work: https://endel.io/
-
hint
aktív tag
válasz
Én meg pont az ilyen félmilliós telefonoknál nem értem, hogy miért húzzák a szájukat emiatt az emberek. Most ha azzal az 5-10 ezer forinttal olcsóbb lenne, te megéreznéd?
Ha meg szükség van töltőre, akkor miből tart a telefon megrendelésekor abból is bedobni egyet a kosárba?Nyilván a gyártók a spórolás miatt csinálják elsődlegesen, de én annyira nem bánom, hogy ennyivel is kevesebb felesleges szemét gyűlik.
-
joey04
titán
jó helyeken spórol, az átlag usert ezek nem érdeklik.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Balika911
félisten
-
Ambivalens érzések árasztanak el, amikor a gyártók csúcskészülékeivel kapcsolatban hardverspórolásról olvasok.
Nyilván mindig hülyének lehet nézni a vásárlót. -
Én meg pont az ilyen félmilliós telefonoknál nem értem, hogy miért húzzák a szájukat emiatt az emberek. Most ha azzal az 5-10 ezer forinttal olcsóbb lenne, te megéreznéd?
Ha olcsóbb is lenne a töltő árával, az biztosan nem annyit jelentene, mint amit te fizetsz egy boltban az adapterért, hanem annyit amennyibe a gyártónak kerül. Annak a beszerzési/előállítási árát. Jó ha 1-2 ezer forinttal olcsóbb lenne. -
Elit3Zotya
őstag
válasz
De hiszen a környezet megóvása a cél..
Igaz, hogy a hozzá külön csomagolásban megvett töltővel, több szemét gyűlik, de az nem baj..Xar evés a köbön.
Szerencsére nem minden gyártó állt be a sorba, de ami késig..[ Szerkesztve ]
-
Emericus Max
tag
Ez nem arról az 5-20e Ft-ról szól, amibe a töltő kerülne plusszban.
Hanem az elv, a lehúzás, ami az környezetvédelem ügyéből, egy pofátlan lehúzást generál. Igen, egy éttermi vacsora árából megvan a töltő, de amit eddig a pénzedért a dobozban kaptál, azt mostantól az alapból drágább termék dobozából kihagyják, mondván hogy hú de környezetbarát, ha külön csomagolásban megveszed masszívan túlárazva...
Igen, nem kell mindenkinek, meg van akinek már van otthon tucat töltője is, de akkor lehetne használt töltő beszámítás is, vagy tudomisén más akció, hogy a meglévőket újrahasznosítsák, vagy új korszerűbb töltőre cseréljék...
A gyártók meg egyátalán nem a spórolás miatt csinálják, hanem a nagyobb profit miatt.
Óriási a különbség szerintem.
Szarnak ők a környezetre meg a bolygóra.
De a népek láthatóan bekajálják ezt és a marketing bullshit gépezet eredményes.Te is simán elfogadod ezt, szóval működik a marketing...Ugye, mint az újrahasznosítható pet palack. Hú de környezetbarát mi? De aki kitalálta az a legnagyobb szennyező a világon...
Régen csapvizet ittunk és zéró waste volt belőle. A szódásüveget meg visszaváltották, csakúgy mint a sösörüveget, meg a literes üveges kólát...
Most meg hú mennyivel környezetbarátabb. -
Hallosz
senior tag
Eddig jó: "Snapdragon 8 Gen 2 . . .
Ebben érzek rizikót: . . . for Galaxy"Mire kellhet a plusz kakaó?
Mert lakni, muszáj.
-
Szultino
csendes tag
UWP-t sajnálom egyedül. Samu maga ellen dolgozik. Már az S22-ben is gáz, hogy kihagyták.
-
leslien
nagyúr
Samsung errefelé sem borzolja többé Exynos chippel a kedélyeket: Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy jelzésű chip lapul majd a házban
ez a lényeg!!US. ott inkább lehet probléma mivel ott már tavaly is real Samsung volt piacon valószínüleg olcsóbb a S23 ,és asszem olcsóbb is lesz...
a wifi 7 és a ufs 4.0 nem annyira gáz mintha azt rettenetet ( Exynost) tennék bele..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
hint
aktív tag
válasz
Emericus Max #17 üzenetére
"De a népek láthatóan bekajálják ezt és a marketing bullshit gépezet eredményes.Te is simán elfogadod ezt, szóval működik a marketing..."
Én azt fogadom el, hogy nem gyűlik itthon a sok felesleges adapter és fülhallgató, ha pedig mégis kéne, akkor a mobillal együtt meg tudom rendelni a sokszázezres készülék mellett jelentéktelennek érződő összegért.
Mást kár belevetíteni.Aki ilyen árak mellett annak a +10 ezer forintos lehúzásnak az elvén fenn tud akadni, annak egészségére...
-
Noukoum
veterán
válasz
Segíthetek én is a konteó gyűjtésben ha gondolod.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Szuperhorcso
csendes tag
A 256GB-os alap S23 már ufs 4.0-s lesz, legalábbis a többi oldalon ezt írják.
-
Baggins86
aktív tag
Az a 25wattos töltés odaver
-
SkyLine3000
addikt
válasz
+1
Ez a töltő elhagyás fillérbszás, mondhat bárki bármit! Lassan megérjük, hogy a telefon sem lesz a dobozban... -
Elit3Zotya
őstag
válasz
SkyLine3000 #26 üzenetére
És amint látszik, a marketing bullshit működik rendesen..
Egyébként van már pontosabb infó, hogy hány órakor lesz az élő bemutató..?[ Szerkesztve ]
-
Balika911
félisten
válasz
Elit3Zotya #27 üzenetére
2023. február 1. 19.00
[link] -
janeszgol
nagyúr
válasz
Balika911 #28 üzenetére
Apróbetű befigyel:
"A kuponkód a legújabb Galaxy készülék és okosóra, vezeték nélküli fülhallgató vagy mobiltartozék együttes vásárlása esetén használható fel. A 20 000 Ft értékű kupon kizárólag okosórára, vezeték nélküli fülhallgatóra vagy mobiltartozékra érvényesíthető"
[ Szerkesztve ]
-
badacsony
őstag
válasz
Elit3Zotya #21 üzenetére
[link] alatti komment:
"It is made by TSMC. The earlier rumor was fake info."
***Eladó Forcell Carbon tok XZ2 Compacthoz - érdeklődni priviben*** iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
Balika911
félisten
válasz
Elit3Zotya #33 üzenetére
Akkor én megyek házalni a szolgáltatóhoz, vagy marad az S10.
Nem néztem, hogy az utóbbi években mik voltak, lehet, hogy túl sokra nem érdemes számítani. -
Aryon87
félisten
válasz
janeszgol #30 üzenetére
Ismét kuponokkal fogják csak tudni eladni
másképp a kutya se venné a vérfanokon kívűl olyan drága lesz.
Gáznak tartom a visszafolytást magas árért, még ha a legkisebb tagról is van szó, de az Ultra se lesz különb- 1-2 magasabb számot kapott (FŐkamera, proci) azt jónapot 600+k árért.Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
CabalX
aktív tag
Az egy dolog hogy "for Galaxy" de le fogják tudni hűteni a sima S23 házában vagy csak marketing szövegnek lesz jó hogy Snapdragon 8 Gen 2 van benne de túlmelegszik/throtlingol már 1-2 perc után ?
Arról nem is beszélve hogy a 3900mAh-s akku nem egy nagy ugrás 3700-ról és a konkurenciához valamint a CPU-hoz kevés. Jó lenne ha nem csak 1 napot bírna a telefon (ennyiért). -
MrBazsi
senior tag
Nagy franc azért a samsung is. se fólia, se headset, se töltő, egy s10hez képest amikor még mindent adtak, simán 20-30k még mire mindent megveszel hozzá, tokkal még több is, és akkor spórolnak. tiszta szégyen... el van már az s22 is spórolva, konkrétan dobozhangja van az s10hez képest, és hibába szipi szupi amoled, 120hz, az s10en szebbek a színek.
-
1dude
aktív tag
Úgy néz ki az S22 jobb választás lesz.
-
kriszkoczi
csendes tag
Sziasztok!
Szerintem a töltő kihagyása felháborító ennyi pénzért. Nekem S21 van és kiakadtam, hogy közel 10e forintért kellett megvenni, ha szeretném a gyorstöltést. Nyilván olvastam róla, de amikor a mai világban kb 14 e forintért veszel egy iqos, vagy pulze hevítőt és ahhoz alapból adnak igényesen becsomagolt töltőfejet.... ne hivatkozzanak a környezet tudatosságra, hogy kisebb doboz kell, ha a fent leírt termékekhez alapból adják a telefon árához képest elenyésző összegért. Ugyanez vonatkozik az Applere is. -
A Molyember
tag
Gyerekek, szerintem rosszul kozelitjuk meg a dolgot. Nem a cegekkel van a baj, akik mindenfele fillerbaszo modszerekkel profitot akarnak maximalizalni, hiszen ezert jottek letre, hogy zsiros penzeket keressenek, nem jotekonykodasi szandekbol.
Itt a baj a tobb millio begeto birkaval van, akik egy csepp onuralmat nem tudnak tanusitani es azonnal rarepulnek az uj modellekre, mint legy a szarra. Ezekbol a birkakbol van a legtobb penzuk a gyartoknak, akiket meg lehet etetni mindennel, a kicsit is tudatos vasarlo csak egy kis, elhanyagolhato merteku hanyada a vasarloknak, akikrol siman le tudnak mondani, ha nem tetszik nekik valami.
Alapvetoen a fogyasztoi tarsadalmat kene edukacioval olyan iranyba terelni, hogy ne nyeljenek le minden szart, amit okos marketing trukkokkel elejuk raknak. Dehat ez utopia. Senkinek nem erdeke az ilyesmi, semmilyen teren. -
mutyuru
aktív tag
ket eszrevetel:
1. Toltofej es headset hianya az S10 ota, mint korabban vki feljebb irta: toltofej - 25W: 8990 + buds (legolcsobb elerheto BT headset): 32000 - khm rogton 41000Ft felar a telo melle. Jogos a hiszti?! kb. 10%-a a telo aranak... mindenki dontse el sajat maga!
2. alap S23 nem kapja meg a 256GB-s tarhelyet... Apple csak az Iphone 13tol kinal alapbol 128GB-t, elotte I12ig a 64GB volt az alap. Szvsz nem erdemes 256GB-nyi adattal maszkalni...meglovasitjak a telod vagy nem tudod tobbe feloldani, megmakkan a szoftverfrissites utan, kozben...?! -
Pythoncobra
tag
Sokan lamentáltok itt a "kispórolt" töltő miatt.
Bizisten nem értem.
Mindenki eldöntheti, hogy az adott ár + töltő árért megéri, vagy nem.
Vagy épp van, nem is kell venni.
Ha nem jó így, vesz másik készüléket.
Van autó, amelyiknél alapárban van négy központi zár, máshol feláras már két ajtóra is.
Szerintem mindenki képes dönteni.
Attól nem kell aggódni, hogy senmki se fogja venni a töltő hiánya miatt.
A mostani szériából szintén töltő nélkül eladtak kb 20 millió darabot -
Noukoum
veterán
válasz
Pythoncobra #42 üzenetére
Panaszkultúra.
-
leslien
nagyúr
válasz
Pythoncobra #42 üzenetére
valahol érthető,mert lehetne ennyi manitu ért így is csomagolni.. [link]
nekem special gyári fólia kihagyása inkább...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Hallosz
senior tag
Ilyesmire gondoltam én is. Kíváncsien várom az első hónapok felhasználói tapasztalatait.
Remekül megvagyok a tavaly novemberben beszerzett, Koreában gyártott S22-nél. Előtte vietnámi S22+ volt, azt kell mondjam, zongorázni lehet a különbséget.
- van térerő,
- egésznapos üzemidő,
- stabil GSM hálózat.
- és nincs melegedésMert lakni, muszáj.
-
Avayasoft
junior tag
Szia!
Nekem nem gyűlik itthon a sok tartozék, mert el szoktam adni a telókat, szerintem ez a legjobb újrahasznosítás részemről, és ilyenkor kerik a tartozékokat is. Így nincs felesleges töltőm. De ami lenne, az is belépő szintű alig 10 wattos lenne. Mellesleg már a középkategóriában sincs töltő sem fólia...
-
csorbajeno
addikt
válasz
Avayasoft #46 üzenetére
Én annak idején az S6-hoz vettem egy Qi-töltőt, azzal töltöttem végig az S6-ot, az S9-et és most az S21-et is. Az S6 töltőjével megy, így az S9 minden cucca ott pihen a dobozában, így logikusan az S21-nél sem hiányzik. Nyilván egyszer meg kell venned plusszban egy szettet, de az sokáig jó, több telefont kiszolgálva. Én megértem azokat, akiknek hiányzik a töltőfej, de nem mindenki van így. A korrekt megoldás egy kupon lenne a doboz mellé(vagy abban), amivel kiválthatnál egy töltőfejet, ha szükséged van rá.
-
Noukoum
veterán
válasz
csorbajeno #47 üzenetére
Mindenki kérné a töltő ha ingyen van.
Amúgy nem azzal van a baj ha valaki kritizálja a töltőelhagyást, hanem hogy 2 éve folyamatosan megy a hiszti. Ráadásul olyan idióta érveket tudnak felhozni hogy tényleg fáj.
-
Bumer725
csendes tag
Nekem az tetszik nagyon, hogy ilyen kompakt méretű, nemsok hasonló van... iphone xiaomi meg ez.. Már unom h más márkába. csak óriás kijelző van, kár hogy náluk is csak felső kategóriába van kompakt
-
CabalX
aktív tag
Van még pár kompakt telefon, gyártó aki ilyeneket csinál:
Asus - Zenfone-ok
Sony - Xperia 5 széria - alsóbb/közép kategóriában Xperia 10-es széria.
A "sima" Samsung S modellek kicsik, de meg van nyírva a tudásuk.
A fent említett telefonokhoz képest nincs Jack csatlakozó, Sony esetében van még SD kártya bővíthetőség, arról nem is beszélve hogy mind a kettő model a most érkező S23-nál nagyobb akkuval van szerelve. 3900mAh vs 4300mAh (Zenfone 9) vs 5000mAh (Xperia 5 IV).
Egy téren van nagyon elmaradva a fent említett gyártó (és még páran mások) a software support terén - mind a kettő csak 2 év / 2 főverzió update-et ad a Samsung 4 évnyi főverzió update/5 év security patch supportjához képest.
Ár/érték terén pl. a Zenfone 9 esetében ott volt a tavalyi csúcs proci, a gyártó ad hozzá töltőt, tokot - jelenleg 350e Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem csak az S23 Ultrához, az S23+-hoz képest is.
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 2042
- Bittorrent topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen routert?
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Piros 64GB. K0147
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
- iPhone 13 Mini 128GB Midnight kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-S553
- iPhone XS Max 64GB Space Gray kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-L938
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max 256GB. K0152
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest