- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nielk
csendes tag
Köszönöm! Nem kell nekem netes, csak nem műkszik. Ugyan a sim kártya ismerőstől van de nem reagál vissza semmit az sms-re, lehet tényleg kell egy új. Pin kód ki van véve... elvileg stimmelnie kell, csak már erre gondoltam lehet ez a baj. Azt meg tudjátok mondani, hogy kb mennyibe kerül egy sms? Meg még egy hülye kérdés. Ugye ezen van on/off gomb de ahogy betettem az aksit mindjárt világított hosszan majd villogásba ment át. De hiába nyomom meg a gombot nem kapcsol ki.
-
Nielk
csendes tag
Sziasztok!
Van egy tk102-esem. az eladó azt mondta nem kell net arra a sim kártyára amit bele teszek, ez igaz? Ha igen hol érdemes venni olyan sim-et?
Ha bekapcsolom, tényleg csak 8 órát fog bírni? attól is függ h haszálva van_e, mármint hívom-e a készüléket?
Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest