Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminator17
senior tag
válasz
salytmasztor #661 üzenetére
csipa 1 golyo 1 ember ezzel nincs is semmi baj. De a sotis téma azért veretős lehet. Snipert lekéne korlátozni 3 max 4 főre ahogy bf4 ben is teszik sok helyen és ennyi lenne a történet
-
hommeros
őstag
válasz
salytmasztor #588 üzenetére
Múltkor nekem is csinált képernyőképet, én se hittem el, hogy a szutyok coddal mennyien játszanak PS-en. Azt igaza volt.
Nem védeni akarom, de ha valaki még foglalkozik ezzel az oldallal úgy, mintha a sajátja lenne, az ő.
-
lacy86
addikt
válasz
salytmasztor #588 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
salytmasztor #586 üzenetére
Nyilván bele sem gondolsz, hogy hány topikot követek, és egyszer-egyszer előfordul, hogy nem válaszolok valakinek. De ezek után egyből kamuzni kell a Házigazdát.
Köszi innentől befejeztem a témát, amúgy is off az egész.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
salytmasztor #487 üzenetére
Multiplatform FPS játékokat PC-n játszák már évek óta a legkevesebben, legyen szó bármilyen mostanában megjelent multis alkotásórl.
szerk: Nem tipp volt amúgy, pontosan tudom mivel mennyien játszanak milyen platformon.
(#488) smokiii1
Nem PC-s topik, globál. Nincs külön konzolos Titanfall 2 topik, ide írhat mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Google Chrome
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest