- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corpuscle
őstag
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
tomcat78
őstag
Na ez a kivégzés dolog nekem még egyszer sem sikerült valahogy...Nem tudom ez mennyire normális cirka 10-12 óra játék után
Remélem senkinek nem megyek az agyára a kérdéseimmel.Csak néha bosszant,hogy kicsit bénának érzem magam a játékban.(elsővel nem játszottam,semmi előélet,igazából multizni is csak ezzel) -
salytmasztor
aktív tag
Öt nap (!) alatt többször is írtál másoknak itt, csak pont a hozzád feltett kérdéseket kerülted ki mindig.
Érdekes.
És ahogy sejtettem előre, megint kitértél a válaszadás / linkelés elől.
Mivel én sem akarok feleslegesen veszekedni, csak egy sima bizonyítékot szerettem volna az állításodról, ezért zárom is a témát.
Csupán annyit a végére, hogy ezek után a szavahihetőséged eléggé nulla körüli szintre esett (nálam tuti). -
.LnB
titán
Emlékeztem, hogy írtál valamilyen fegyvert ami neked nagyon bejött. Gondoltam visszakeresem és kipróbálom ha eddig nem tettem volna. Nos, nem próbáltam korában. Szóval tegnap tettem vele egy próbát. Ha jól emlékszem lvl9-ig húztam. És azt kell mondjam borzalmas!
Nem is értem, hogy lőttél vele 2000kill-t. Szinte mindenki dodge-olja azokat a lassú lövedékeket. Negyed órával kell a mozgó ellenfél elé lőni, hogy el is találd azt. Vagy ennyire durva lenne One-on az autoaim?! Olyan volt mint ha egy repülős játékkal játszanék, ahol az ellenfél repülőjének mozgása elé kell célozni, hogy mire ő odaér a találat meglegyen.
CAR a legjobb fegyver a játékban. És utána az Alternator. Alternator-t eleinte nagyon nem szerettem, de kicsit hozzászokik az ember onnantól már jó. Személy szerint én kedvelem az R-97-et is, de az messzire használhatatlan. Szóval amint látható, csak a Submachine Gun-ok.
Volt konkrét jelenet többször is mikor én L-Star-ral, az ellenfél meg CAR-ral lőttük egymást 1v1-be pofán, és fél hp-ja se ment le mire ledarált engem CAR-ral..
-
salytmasztor
aktív tag
Azt írtad pontosan, hogy "szerintem".
Ebből ugye arra következtettem, hogy nem tudsz pontos adatokat, azért is linkeltem be azokat, amiket találtam.
Mondjuk érdekes az is, hogy azt írod: "Nem PC-s topik, globál.", miközben egyértelműen a "PC JÁTÉKOK" részleg alatt vagyunk és alatta külön van a "KONZOL JÁTÉKOK"-nak is fórumrésze.
De tök mindegy, nem akarok ezzel vitát kezdeni, tőlem aztán bárki írhat ide, de a lényeg, hogy itt nagyrészt főleg PC-sek fórumoznak és ez tény."Nem tipp volt amúgy, pontosan tudom mivel mennyien játszanak milyen platformon."
Erre viszont tényleg kíváncsi vagyok, mert én hiába kerestem, sehol sem találtam a COD IW-re konzolos online játékos statisztikát...
Pls linkeld be ide, mert érdekelne.
Thx. -
salytmasztor
aktív tag
Ez a tipp nem igazán jött be.
BF1 online players (kb 70000 játékos naponta)
COD IW online players (kb 5000 játékos naponta)
Angry Joe - COD IW véleményFlickering:
Titanfall 2-őt ma / holnap próbáld ki az ingyenes hétvégén, a BF1-et pedig 1 hónapos Origin Access előfizetéssel nézd meg, ami kb 1300 Ft és 10 óra BF1-et kapsz érte (plusz persze más játékokat is). -
.LnB
titán
Kíváncsi leszek nekem mennyire lesz rossz... Tegnap elég sok bajom volt. Először is húztam a D-2 Double Take-et regenig. Ami nem igazán megfelelő minden mapra, vagyis igazából már azt mondom egy map kivételével egyikre se. Megutáltam azt a fegyvert mire meglett a regen. És úgy általában ez a játékmenet nem sniper barát, el kell felejteni a sniperkedést itt (PVP-ben még mindig).
Aztán ráadásul az egerem is haldoklik.Megállt néha nagyobb rántásokkor. Így elég ingerült voltam, és a teljesítményem sem volt épp a toppon.
Na meg csókoltatom annak a muterját aki kitalálta, hogy a scoreboard a tab megnyomásával ott marad a képernyőn, kitakarva a látószög felét. Miért kell ezt? Miért nem volt jó az a megoldás ami minden más játékban van, hogy ha elengedem a tabot, eltűnik a scoreboard? Kiszettem a bindet róla, inkább nem nézem.
Jó esetben hétvégére lesz meg az új egér. Addig meg játszok úgy ahogy van. :/
Egyébként tök örülnék Vision Dynamics-es választható modellnek. Mint Ash, elég fasznán néz ki, amik vannak, azok annyira nem jönnek be.
-
Corpuscle
őstag
Csíter!
Nekem siralmas lehet a K/D-m. Tegnap beüzemeltem a slim gépet, toltam pár kört, próbálgattam a fegyvereket. Többek között az L-star-t. Hogy is mondjam... érdekes egy fegyver, annyira nem pontatlan, mint amennyire a stat mutatja. Még mindig az R 201 Carbine számomra a legjobb azok közül, amiket kipróbáltam.
-
.LnB
titán
Ja itt vagyunk szépen. De mondjuk mi hárman, mindhárman más platformon... Nem tudtok rendesen választani..
(#387) Bad Pritt Nem rossz ez az Anakin-es hasonlat. Csíptem is mindig (kivéve az első részben kölyökként).
Egyébként konzolon ebben a multiban mekkora aim assist van? Csak a ravaszt kell húzni? El nem tudom képzelni, hogy ugrálva, röpülve, falon mászva stb stb hogy lehet ott célozni.
-
Alien!
senior tag
meg a titánban harcolva más a kommenthang és a szöveg.
a kezdeti fanyalgás után már én is hozzászoktam a játékhoz, bár itt is egyre többen találnak meg, hogy wallhacket használok. merugye jól játszani csak csalással lehet a mai fiatalok szerint....
viszont azt is látom, hogy sokan kivannak a Tone titánra pl.
-
Atomgeszi
nagyúr
Bocsi a prestige se tudom mi.
Sok skin csak regen után érhető el, meg fegyver skinek is csak fegyver regen, vagy bannerek frakció regen után.
Regen után is ugyaolyan szisztéma szerint adja be a szinteket másodszori neki futásra?
Ha jól emlékszem cod4-be anno azért másodszor már izzasztóbb volt.Nem tudom ezzel a napi 1-2 óra játékkal esténként vállaljam - e be. Nehezen engedem el a már megszerzett szinteket. Főleg a faszanyosabb boostokat vagy kiteket.
Bár, ha regenre megyek akkor az összes titánt se lehet használni egy bizonyos szintig, nem? -
-
Alien!
senior tag
Pár óra játék után nekem még mindig vegyesek az érzelmeim :
- single nagyon jónak tűnik
- grafika szép, bár gtx 1060on is képes beesni egy komolyabb multi csata alatt
- a multinál nekem a TF1 jatekmenete sokkal jobban tetszett. Itt kevésbé kontrollálható a csata. (Attrition) gyalogosan még csak-csak, de a pilot vs titan és a titan vs titan csaták kovethetlenek. Sokszor nem is látom mi történik, és nem is érzékelem, hogy hogy a lovéseim célba találnak e. A titan vs pilot harc pedig nagyon vissza van tompítva. sajnálom, hogy az xo-16 is gepágyút kinyírták, is esélytelen bármelyik fegyverrel is pixelpontosan lövöldözni titánnal. -
Alien!
senior tag
Köszi az összefoglalót! A lassításnak nem örülök ráadásul ebben a cikkben és a fórumokban is egyre több aggasztó dolgot olvastam...Ahogy nézem a HC fanok is kibuktak.
Ha valóban eltolták a Cod irányába, akkor jár egy hatalmas s*ggberúgás a fejlesztőknek.
A jövőheti kanyarban én is kipróbálom egy ps4-en.
-
Bad Pritt
félisten
Bizakodom, mikor azt írtam, hogy olyan lesz ez, mint a Garden Warfare 2 az egyhez képest akkor csak poénkodtam, de úgy tűnik tényleg olyan lesz.
Mindenben fejlődik az elődhöz képest, sok hibáját kijavítja és látszik, hogy a Respawn szabadabb kezet kapott, pl a kampányban is, mert az 100%, hogy nem az ő ötletük volt a sztori kihagyása az első résznél... Kíváncsi leszek, kövi tesztbe jövő héten remélhetőleg már én is be tudok kapcsolódni egy PS4-en.
-
k-adi
nagyúr
Jól hangzik ez, hogy tényleg fejlődött az előző részhez képest, de szerintem továbbra is rossz időpontra időzítették a megjelenését, mert az új cod és a BF1 mellett nem igazán tud labdába rúgni, mert aki az egyiket nem veszi meg az a másikat fogja, ez a Titanfall2 egy amolyan harmadik opció csak
-
Bad Pritt
félisten
-
szebev
senior tag
Hú de állat! Fel veszel havernak? Jelenleg x360-on vagyok, de amint kijon a béta erre a játékra , már megyek is venni x1-et. Jelenleg több mint 25 napom van a Titanfall- ba, szóval nagyon bejon a játék! Van egy haverom is Ferike33. Vele szoktam játszani, nagyon keményen toljuk .
Inviktoris néven vagyok, vegyél fel havernak légyszíves! Jókat fogunk játszani! Ja és nem tizenévesek vagyunk, szóval komolyak vagyunk. -
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest