- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz B-L-A-C-K #159228 üzenetére
Ha megnézel egy jobbféle tipplapot FB-n, az atomtutiübertippek sem nagyobbak mint 2%-a a banknak, de a legtöbb tippett 1%al javasolják. Most ha valaki 10et invesztálna bele, akkor látjuk, hogy kis pénz kis foci..
Ha 100 ezerrel bele tudsz vágni, nagyjából ott van értelmi már egy bankroll menedzsment stratégiát belevenni, de még úgy is nehéz megállni, hogy 1000 forintokkal játssz szvsz.PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
10.perc , jottek a megrendelt golok
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Mit gondolunk a Federer meccsrol? 3-0 vagy mondjuk elso szettes meglepetés es nyeri azt Mischa?
Akármennyire is nem hiszek a tundermeseben, az oreg zverev azert az elmult 2 honapban, hozott szettet minden nagyágyutol..
-
sz_abika
addikt
Nyer-e a játszmát a 2. játékos? 2.1x
Lesz-e 4. játszma? 2.3xBírom az efféle ajándékokat ^^
-
sz_abika
addikt
Na nem bírtam megállni a Fedex meccset, és úgy látom hogy az underem és a huszasom egy játékon fog múlni
-
-
sz_abika
addikt
China open: Holt-Highfield.
Elkonyveltek vesztesnek, Highfield sikernek holott eredmenyeken 5-4 Holtnak.
Erre kíváncsi leszek[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Hát ez ma is egy sima győzelemnek tűnik...ahhoz képest hogy ilyenkor azért a 3,5 szettek fix tippek szoktak lenni, most röpködnek a 3-0k.
Még jó hogy Federer sikerre tettem az over helyett.PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
válasz újratöltve #159361 üzenetére
Élőben adtak rá 2x pénzt is, annyiért nem hagytam ott, így megérte.
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
Ha nettó statisztikát nézzük akkor a mai Burnley-Leicester lesz a top odds mára.
Burnley otthon 12meccsből 25 pont, Leicester vendégként ezalatt 3 döntetlen, nyereség ohne. 2.8ért adják a Burnleyt, ennyiért vétek lenne nem bepróbálni.
inb4 szab.tam emiatt teszi a hendi V-t
-
sz_abika
addikt
Épp postolni akartam, hogy remélem nem rakta agyon senki az Arsenalt, aztán belépve látom, hogy én is tettem őket kombiba
-
sz_abika
addikt
Hopp, most nézem hogy Ronnie tegnap 4-1ről esett ki? Pedig már az undert elkönyveltem győztesnek, csak most keresgetem az egyenlegemen hogy hova lett a pénz
-
sz_abika
addikt
10p mulva Pella v Lorenzi Davis kupa meccs salakon.
Elég overszagú meccs!
-
sz_abika
addikt
Lille 1kapura lövéssel okozott 10k kárt
-
sz_abika
addikt
Most mondjátok azt hogy ez nem bunda/antifortuna/csakazértse.
Tegnap 1 fogadásom volt éjjelre, [link], elsőnek 20pontot a Houston fog szerezni. Erre 20ig elmegy Orlando, majd megállnak. Ezmimár??
-
sz_abika
addikt
Na ideje abbahagyni a tippmixet, egy ilyen "fogadással" ezerszer beljebb lennék: [link]
-
sz_abika
addikt
Az online vajdakaszinólicensz után biztos jön valami második banhullám, lehet megvárnám annak a rendelkezéseit hova teszed a pénzed
-
sz_abika
addikt
JajdekellettezazX
2000x4.5
-
sz_abika
addikt
Zseniális. Lipcse 0-3 vitte el az 5 szamjegyet... Tényleg nincs értelme nekem teniszen kivul mast rakni
-
sz_abika
addikt
Na leteszem a lantot. A tegnapi 10es bukot visszahoztam, erre 5 szöglet a sevilla meccsen vitte is.
-
sz_abika
addikt
Most nézem, hogy amikor legutoljára játszott egymás ellen a Napoli és az RM, akkor Istenkeze még ott játszott, igaz gólt nem szerzett
-
sz_abika
addikt
Eléggé GG és Over gyanús a Napoli meccs, bár 8x pénzért én tettem egy kicsit a félidei 1-1re.
-
sz_abika
addikt
Na akkor félidőt kérek, van 7.5xert egy 1-1em a papíron
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
Tottenham odds jol leesett h Kanet nevezték a csapatba végül
-
sz_abika
addikt
Ennyit az over taktikarol. Nem arról van szo mit tesz, hanem h ki. 1-1 EL félidők es sehol a kövi gól..
-
sz_abika
addikt
Elnézve az F1 teszteket , Hamilton VB címére adott 2x pénz, elég jó befektetésnek tűnik..
-
sz_abika
addikt
Na akkor irány a lottozo, holnapra mehet a Psg 4-0 PE is
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest