Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Felhívtam a Zrt-t, meg kell hagyni tényleg korrekt volt a hölgy akivel beszéltem, főleg belekalkulálva, hogy mennyi hülye ügyféllel kell egy nap beszélniük. Viszont az van amire számítottam, mínuszban van az egyenlegem elég nonszensz szituáció, azt mondták utánanéznek mit lehet tenni és visszahívnak.
-
C0d3r
addikt
válasz .: JuSzT :. #133105 üzenetére
Nem ajánlom kifejezetten, ha egy elmegy, buksz ~15 ezret.
Akkor inkább 1 vagy 2 esemény, jobban fizet.Pl. mindegyikre dobsz egy tízest, egy elmegy, akkor összesen 2k bukóval megúszod.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz .: JuSzT :. #133107 üzenetére
Akkor már inkább egyenesbe mindet 15 ezerrel.
-
djculture
félisten
Rakhim Chakhkiev kiütötte a néger 1000-el tettem csak én hülye hogy legyőzik. Amúgy jó bekavartak vagy 3 ökölvívó mérkőzést elhalasztottak.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz .: JuSzT :. #133107 üzenetére
Varj!! En is megkavarlak.
Rakd 4/3-ba es tedd melle a barcat. 4*10K-val.Grat aki mostanaban nyert!! Nem kovetem a topikot mostansag.
Ja es multkor buktam az atalanta - lazio X-en egy 20-ast. 88. percben ment el.[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Zjunior
veterán
Ment mára:
Roma 1X
Porto
Bayern
Olympiakosz20k-»83k
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
GabN73
addikt
Tök kedves ez a bethámhatvanöt.
"A játékélmény fokozása érdekében, szeretnénk megajándékozni Önt egy 5.000 HUF értékű bónusszal."Bezzeg ha egy hónapig be se lépek, akkor nem adnak még 500at se
-
ted_mosby
senior tag
Csao
Mai napra ment : Zenit +2, AEK Athen, Lopez, Austria Wien. 500--> ~2k
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
pohár
félisten
-
ted_mosby
senior tag
AEK kosár csapata úgy néz ki eléggé megszivat..
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
pohár
félisten
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #133043 üzenetére
csodálatos. de tényleg.
az 1. szelót kivéve tisztára olyan, mintha én raktam volna....ettől függetlenül hasonló dolgokra jutottam.
ez ment elsőre, valszeg megdobom még kevéssel, és kombiban is:Bayern München - Arsenal Kétesély Döntetlen vagy Arsenal 2,75 Nyitott
Barcelona - BATE Boriszov Gólszám 3,5 Kevesebb, mint 3,5 1,75 Nyitott
Olympiakosz - Dinamo Zagreb Kétesély Döntetlen vagy Dinamo Zagreb 2,75 Nyitott
Roma - Leverkusen 1X2 Roma 2,02 Nyitott
Lyon - Zenit Szentpétervár 1X2 Zenit Szentpétervár 3,15 Nyitott
Maccabi TA - Porto Hendikep 1:0 Porto 2,15 Nyitott
Chelsea - Dinamo Kijev Hendikep 0:1 Chelsea 2,80 Nyitott
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 50 695 Ftfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #133104 üzenetére
mínuszban van az egyenlegem wattafakk
utánanéznek mit lehet tenni - neked visszaadják amit most befizettél, attól a közmunkástól meg aki bent hagyta azt a meccset levonják az azon kifizetett nyereményeket... ennyi. ja bocs, ez magyarisztán...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
ETOM
addikt
Bet meg bevan állva egykét tartalékos meccs befagyott rendesen.
-
South Velen
addikt
válasz yogibear #133124 üzenetére
Tragikomikus, mi?
Visszahívtak. Nem adtak vissza semmit és még továbbra is vonnák, ha befizetnék egészen a 30k erejéig amit azon a meccsen nem nyertem. Én már nem is tudok erre mit mondani.
Könyvelésileg így van szabályozva, bármilyen szánalmas is, már az, hogy hogy lehet egy sportfogadói egyenleg mínuszban.
Elmondta kedvesen a hölgy, hogy tehetek panaszt, és akkor mélyebben is kivizsgálják az ügyet, de ehhez aztán rohadtul nincs kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz South Velen #133126 üzenetére
Velem ugyan ezt eljátszotta egyszer 365 is volt mínuszban a számlám... igaz nem sokkal csak pár ezressel..
Szóval más irodánál is előfordul.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
A Buducnost - Unics Kazany meccsre fogadtam egy hendit: Hendikep -0.5 @ kazany + 0.5 1,30-as oddsért. Itt akkor minek kell lennie, hogy bejöjjön? Félrehúztam egy számot és ez lett feladva.
-
törölt tag
válasz South Velen #133126 üzenetére
Ezek tényleg idióták akkor. Az mi hogy a 3. kör beszélgetésnél azt mondják tehetsz panaszt? Hát már tettél emailben, telefonon. Látják a problémát, nem is lehetne mínuszban egy ilyen egyenleg, mi az hogy nem vizsgálják ki? Ilyen amikor törvényileg nincs versenytárs, nem kell szolgáltatni. Van egy állami tippelde oszt kész. Ez tök olyan mint próbáld visszakérni a MÁV-tól a jegy árát nagy késés után. Elvileg megteheted, gyakorlatilag annyit kell utánajárni semmi értelme, csak levonod a tanulságot nem ülsz vonatra többet.
-
ted_mosby
senior tag
Lopez 4-0 -ról leadja a szettet.
-
C0d3r
addikt
válasz bwin.party #133128 üzenetére
Sima Kazany győzelem.
-
törölt tag
válasz ted_mosby #133130 üzenetére
Épp emiatt akartam ide írni. Troickire tettem. Első szettet 4-1-ről elkúrta. 6-7 lett Lopeznek.
Kimegyek cigizni, iszok egy kávét, bejövök, 2. szett 0-4. Bet már konkrétan ilyen 60-70 forintokat ajánlott fel kivételre több tízezres téttel, mondom fasza, menjen az anyukájába visszafele, erre elkezdtem nézni és fordított onnan. Respect. -
veterán
BM meccs előtti fogadásra ment 3000ft első félidő X-re. Tuti nem fog jönni, amilyen szerencsés vagyok mostanság.
Élőbe nem tudom mit rakok.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
pohár
félisten
válasz Silent77 #133136 üzenetére
én Giroud gólját raktam 3,5-ért élőben, meccs előtt meg over 2-t, szóval hajrá hajrá
hinnye, a Roma nem szarozik
nem baj, csak jöjjön a GG & o2,5 arra a meccsre[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Hajrá Porto, hendi is jó lenne ha nem túl nagy kérés.
AS Roma máris vezet!
-
Daniel Alves
őstag
Bayern-Arsenal nincs 1.gól @17
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
-
pohár
félisten
válasz #78032384 #133142 üzenetére
1,57 volt a bármikor gólt szerez, az, hogy a meccs első gólja az övé, azt nem tudom, nem néztem azokat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
veterán
Arsenal második gólon gondolkozom...
Meg is raktam, most rakja mindenki a bayer gólt, az fog jönni.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
törölt tag
Ez a Troicki egy állat.
-
ETOM
addikt
Első félidő 1.5 over ment nekem élő fogadásra. Kár, hogy nem tudtam rá maxos összeget tenni.
-
pohár
félisten
hát pedig én is szemeztem vele majdnem 2,5-ért élő fogadásként... de inkább Giroud mellett döntöttem, hátha rúg egy gólt valahogy azért
-
törölt tag
Raknám kötésben Porto és Bayern meccseken lesz még gól az első félidőben. Elküldöm 5 másodpercre rá ordít Pista hogy gól, a pro kidobja esemény nem fogadható de még 1:0-t mutattak. Egyszerűen nem tudok élőzni ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Spórolós topik
- Szólánc.
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest