Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
spm
tag
válasz GabN73 #132653 üzenetére
Hiszek neked, meg hát látjuk hogy tud ez működni. Az biztos hogy alaposan kell figyelni a dolgok alakulását, és még akkor is kell szerencse. Meg fogom még ezt próbálni, már csak azt kellene tudnom milyen módon találjam meg az igazán megfelelő meccseket.
Addig meg maradok a hokis gólos bohóckodásnál. Mára ez ment:
Minsk-Riga (mindkét csapat lő 2 gólt)(1.81)
Sundsvall-Mora (hazai gólok o2.5)(2.17)Este meg majd megtolom a dzsokijúingékat.
-
GabN73
addikt
válasz B-L-A-C-K #132654 üzenetére
Persze, de amikor 60k-t azon buksz, hogy megrakod az emberünket, aki első szettet 6-1re nyerni, majd a 2- szettben 4-0-ra vezet, és adogat, kimész a konyhába, visszajössz, és annyit látsz hogy 4-1
Sajna néha tényleg bele lehet futni érdekes dolgokba
Mondjuk volt amikor azt mondtam 0-40-nél, hogy sz*rokbele, nem veszem ki azt a kis pénzt amit felajánl. A-40, W-40 Na ezekhez kell a legnagyobb szerencsespm
Hosszútávon ez sem fog, elég benézni 1-2 nagyobb bankrollt, aztán kampecNézegetem a meccseket, itt egy izgulós példa:
Wilson Leite- Matias Zukas
Első szett 1-6
Második szett, Zukas elveszi az adogatást így indít.
2. játékot viszont Leite hozza úgy 40-15-re, hogy eddig 30-nál több pontot nem tudott ütni[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pohár #132652 üzenetére
Vitte is a délutáni szelvényem. Én is tehetek róla, mert nem volt elég a reggeli Melbourne pénzt másfeles szorzóért a Levszki Szófiával, még oda kellett tenni mellé 1,3-ért a nyamvadt teniszt. Nem nagy összeg, de bosszantó. Most "kénytelen" voltam rakni 1500-at az Innsbruckra, ez meg FSZK-tól bűzlik: első játszik a hetek óta nyeretlen utolsó előttivel. Este majd Spurs & X2 Nancy és Spurs hendi & Nancy.
-
pohár
félisten
válasz #78032384 #132658 üzenetére
nekem is Spurs lesz, meg Nancy, majd még megszülöm, hogy hogy is akarom rakni majd őket (ezt az fszk-s baromságot ne tartsd már életben azzal, hogy használod, pls )
Dallas is jó lesz éjszaka, plusz szerintem pakolható agyba-főbe a Panthers is NFL-ben, perpill 1,33 az oddsuk, mehet hendivel is
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
GabN73
addikt
Tottenhamtól kicsit tartok ma, főleg a henditől. 3 nap múlva EL-ben játszanak az Anderlecht ellen, akiktől jó lenne nem kikapni, ha még tovább akarnak menni
-
pohár
félisten
válasz GabN73 #132666 üzenetére
viszont azt sem engedhetik meg maguknak, hogy ilyen sűrű mezőnyben ne nyerjenek ma
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
B-L-A-C-K
titán
Na egy kis kami ment egy ötössel:
Dinamo B. X, Samp nyer, Nancy nyer.
-
TheFurgeurge
csendes tag
Nézegettem már előre az EL meccseket. Lenne egy kérdésem (mindenkihez): Miért olyan nagy a szorzó a Rapid Wien-re a PLZ ellen? Jelenleg első helyen állnak a csoportban és az előző meccsükön is megverték a PLZ-t 3-2-re... Ha 0:2-es hendi előnnyel indítom őket, még akkor is csak 1,25-ös a szorzó...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Lementem még megraktam a Toti hendivel is 28cccal.
-
zsolti72837
addikt
-
tigipuf
senior tag
válasz B-L-A-C-K #132682 üzenetére
Majd amikor ezek a kóbor macska ,hirtelen szelóid is képben lesznek akkor hiszek neked, ,amúgy meg gratulálok.
mert például ez már csak idegből ment,de ha nem jött volna akkor nem is láttuk volna:[link][ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tigipuf #132683 üzenetére
Megmondom őszintén nem érdekel hogy havi 1x esetleg lent hagyom a telefonom és 100 beírásból 1-et nem tudom esetleg közölni. Más nem vezeti szerintem olyan részletesen itt amit rak ahogy én, az meg hogy 1-2 ember ezzel a nem hiszem el dologgal jön meg hidd el magasról leszarom már.
Az meg hogy itt linkelgeted nekem hogy nem mutattam volna meg, előtte kicsit gondolkozz...Szerinted ha elment volna az 20 ezer forint nem mondom el (mielőtt írnád az nem 20 ezer, de 20, mert a többi visszafogás volt), mikor buktam már 50 ezreket is többször? Illetve igen biztos eltitkolom azt a 20 ezret mikor több millió pluszban vagyok idén. Logikus...
denkadam: 85, de kutyának nem kellett, bár így sem nagyon kapkodnak érte...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
7 tenisz pipa 27, 49 ods 200pénzből 5500pénz..
[ Szerkesztve ]
-
-
nobiand
aktív tag
Samp nyer 5,25 - 2k-val ment.
Látom a Totiról itt is megoszlanak a vélemények.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Én már közben a holnapi kínálatot nézem a Mönchengladbach - Juventus mérkőzésre kéne valami jót tenni pl. Okt 21-én is döntetleneztek..
-
stefyY
őstag
Ez az Aarhus GG akkora jó tipp volt...ja nem.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Atti0925
tag
Én áttettem GabN73 tenisz fogadási szisztémáját a focira,úgy,hogy félidő környékén 0.5 gól felé fogadok.1.20 feletti oddsok vannak már ilyenkor erre.Viszont 5 egymás utáni fogadás a max,utána elölről kell kezdeni.tuti nem jönne 10 fogadásom egymás után.Persze most még elméletben játszom,finomítani kell még pár dolgon,de látok benne fantáziát.
Realme Narzo 30 5G
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #132693 üzenetére
jó tudni, hogy csak a magyarok irigyek, ezt fel is írom magamnak valahova
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest