Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz dekan0v #124351 üzenetére
a múlt heti real meccsből kiindulva....
ahogy elnézem,a fürt +b*6ja.
legalább a derby nyerjen, hogy jöjjön egy hervadt 2-es kötésem kis apróért...***
de én kitartással és reménytelenül tolom tovább a párszázas kamiaimat,a míg 1* be nem akad.
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 767 813 FtBayern München - Leverkusen Pontos végeredmény Leverkusen 1:0 21,00 Nyitott
Newcastle - Arsenal (élő) 1X2 Newcastle 18,75 Nyitott
FTC - Paks 1X2 Paks 19,50 Nyitott[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
Bmeg Fürth...
Épp küldtem volna el őket a jó q a-ba, erre gól D, és le is fújják.
Még egy Derby 1X kellene mellé...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
akooos
veterán
Na most egy csinos kis Arsenal duplázást kérnék
-
fmx
aktív tag
ARSENAL!!!!!!!! 0-1
-
zolee5016
őstag
kezd érdekes lenni...
leeds,Bielefeld megvan....
ha az Evian 1/2 lesz kurvasoklóvémlesz.........
elejétől fogva a Leeds V volt a tuti nálam.........[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
Derby County - Leeds (élő) 1X2 Leeds 9,75 Nyitott
Metz - Evian Thonon Gaillard (élő) 1X2 Evian Thonon Gaillard 13,75 NyitottMetz - Evian Thonon Gaillard (élő) 1X2 Evian Thonon Gaillard 4,00 Nyitott
Derby County - Leeds (élő) 1X2 Leeds 7,75 NyitottMetz - Evian Thonon Gaillard (élő) 1X2 Evian Thonon Gaillard 4,00 Nyitott
Derby County - Leeds (élő) 1X2 Leeds 7,25 NyitottDerby County - Leeds (élő) 1X2 Leeds 5,00 Nyitott
Paderborn - Bielefeld (élő) 1X2 Bielefeld 3,70 Nyertes
Metz - Evian Thonon Gaillard (élő) 1X2 Evian Thonon Gaillard 3,85 Nyitottnamost 4 rugó az evian _d-re menne..mindent vagy kicsit...vagy semmit???
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
South Velen
addikt
US Open első napokra ezzel támadok.
-
pohár
félisten
válasz South Velen #124363 üzenetére
Sáracica ellen 9 ronggyal? hát nem tudom...
Arsenal meccsen sok, legalább 3 gólra számítottam, ez se jött
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dekan0v
tag
Nagyon kiábrándító volt az Arsenal meccs.
-
Chereiose
addikt
Fő szelóm estére:
Real-Betis (0-1) D 4,6x. tét:1600 Ft -
mtcob
senior tag
Liverpool
-
törölt tag
Hoffenheim egyre szarabb lesz.
-
yogibear
addikt
Kölni nigga szó szerint elbotlik a labdában, erre 11-es piros a hamburginak. jó a bíró...
Vagy meccs után lehet eltölthet egy pásztorórát VIII. Hennes-szel.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
dekan0v
tag
Kristálypalota gólt fog szerezni, aki előzik sztm mehet...
-
yogibear
addikt
Zenit
Hulk még a 11-est is kihagyja, hogy biztosan meglegyen a V 12-es oddsért.
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz yogibear #124374 üzenetére
Liverpool és Arsenal is szép nagy csalódás eddig idén
Mai két szelóm repült is a kukába, na nembaj, mostmár tudjuk kire nem szabad pénzt tenniRohadt életbe már hogy Rómain egy lottózó sincs nyitva 16 után, akartam tenni egy Norrkoping, City 1. gólt West Brommal élőben, és egyelőre jönni látszik
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
cselszki 10, liverpudli 10 zenit 12 odds a vereségre... melyik iroda rendelte meg vajon?
-
tzimash
őstag
Leicester egyenlíthetne...
-
L_YKing
addikt
Na akkor johet egy Chelsea forditas
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
fmx
aktív tag
-
szab.tam
nagyúr
válasz szállitó #124380 üzenetére
szombaton? zuglóban?
10-20 biztos van még.fogarasi cba mellett, fogarasi tesco posta + lottózó, árkád.
hirtelen 3.
vasárnap stadionok metrómegállban kis vietkongok , (lent), kb. délig, hungária körút mol kút, róna u. (valahol a szugló tájékán)...ideje lenne a tábornok utcából kinézned....
FTC - Paks Félidő/Végeredmény Paks/FTC 28,50 Nyitott
Liverpool - West Ham Hendikep 1:0 West Ham 16,50 Nyitott
Chelsea - Crystal Palace Hendikep 1:0 Crystal Palace 16,25 Nyitottvégre csináljatok már nekem egy kis zsét!
irgum-burgum![ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szállitó
senior tag
válasz szab.tam #124390 üzenetére
Nagy Lajoson vagyok 1km belül 3 van az zárva.
A fogarasi tesco posta jó lenne csak az az ablak ahol lehet játszani általában zárva a msik kijáratnál lévő az nyitva volt 17:30 ig az jogos az Árkád úri hely oda nem engednek be Hajléktalant (engem)A MOL kútakat néztem én is úgy emlékeztem a róna utca játszik de nem jelöli Lóherével a Kútkeresőbe a többi meg már másik falú...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Aszongya jurospór szpíker: amilyen jó otthon a Stuttgart, olyan rossz idegenben a Frankfurt...
Végeredmény 1:4„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz zsolti72837 #124393 üzenetére
túl szép lenne, ha a crystal is 2-vel nyerne.
(raktam 2/3-ban is, valami aprót hozna ez a 2 is.
a 3 meccsnek az eredője rettenet.asszem valami100->763k...****
(#124395) zsolti72837
egyelőre még semmi.
a pool dupla bukó ok, de kell a crystal hendi és/vagy a fradi 2/1.
ha crystal lő még 1-et, az már egy kis apró lenne.
de nem félek tőle...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Liverpudli kap még egyet hát ez vicc.
-
szállitó
senior tag
Egy dolog biztos hogy én jó ideig nem játszom focit.
Múúú rohadj meg
OK
Akkor MOUÚÚÚ rohadj meg
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szállitó #124397 üzenetére
miért? te már látod a holnapi eredményt?
ki fog kapni?
jó tudni előre...***
(#124396) yogibear
az a 3. gól a crystal-tól kellett volna inkább.
végre sikerül 2 ilyen ordas kami meccset egy szelóra tennem, és még akkor sem jön.
elkeserítő...[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Reading gól @ 90+9
Tipikus angol meccs.[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
Miért kell nekem összeírni a korongot a focival
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok