- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skyline
senior tag
na elmentem megcsinálni a gépét! Spybot-al és Ad-Aware SE-vel kezdtem:
Bővebben: link
Bővebben: link
a neroval meg nem volt semmi gond, csak szegényke ugy akart DVD-t írni hogy CD vol kiválasztva -
Mr.Skyline
senior tag
''szia tegnap el felejtettem mondani hogy fordítva rakja ki a képet a néro fejjel lefelé amikor írni akarok'' elegem van az ilyenekből! korán reggel munka előtt ilyen e-mail-t kapni
minek van olyan embernek gépe aki nem ért hozzá (de legalábbis miért akar DVD-t írni, netezni, stb...) ottvan a Passziánsz azt jóvan...
áhh, na mind1 -
Mr.Skyline
senior tag
Hát én azt mondom, vigyél mindent ami csak kellhet, mindent amit a saját géped telepitésekor szoktál használni, ha tudod a konfigját szedd le a legfrissebb meghajtóprg-ket stb...
u.i.: jó telepitgetést, asszem hamarosan én is mehetek valami hülye haveromhoz, van egy olyan érzésem -
Mr.Skyline
senior tag
nekem is televan már a tököm az összes olyan ismerősömmel akinek szélessávú nete van, ismerek vagy 10 ilyet, persze a géphez nem ért, ugyhogy mindenhétre van legalább egy karbantartó napom
kezdem unni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest