Új hozzászólás Aktív témák
-
Morbid
tag
Sajnos így van. Még a ''modemes'' korszakomban nálam is telepítve volt tűzfal, vírusirtó, stb., szóval minden, ami kell. A WLAN szolgáltatóm a bekötéskor rögtön azzal kezdte, hogy ezek teljesen feleslegesek, mert ezeket ők ''központilag'' biztosítják.
Le is szedette velem rögtön (csodálkoztam, hogy ehhez a részéhez neki mi köze van, kösse be a netet, aztán menjen), kb. 2 hétig nem volt semmi gond, utána viszont engem is elözönlött a ''szemét''.
Azóta újra feltettem a fent említett programokat, és minden tökéletesen működik. -
wnix
senior tag
Az ismeretlen vírusoknak örülök... Ha már ismertek akkor pár vírusírtó már kiszedi ( néha több vírusírtót kell próbálni )
A megjelenés első pár órájában/napjában/hetében/hónapjában attól függöen, hogy milyen a vírus a legjobban kifizetődő, de rengeteg a kockázat és a stressz is. (a CIH vírus miatt 30 db alaplapot dobtunk ki annakidején !!!) -
kamikaze boci
őstag
Tudod, az a baj, hogy ehhez képest átlag user nagyon is határozott. Alig egy órája próbáltam meggyőzni egy minta egyedet, hogy használjon inkább alternatív böngészőt, azzal kevesebb spy gond van, de nem hagyta magát (túúúl bonyolult). Igaz, ezen a gépen ''csak'' 11 spy volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest