Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_Toni
csendes tag
Használom én is, mert munkába utazván, hiába van korlátlan mobilnetem, a buszon ülve sokszor nincs net vagy nagyon ingadozik a net sebessége. Annál rosszabb meg nincs, mikor akadozik a lejátszás. legalább is engem nagyon tud zavarni.
Megmaradtam egy régebbi verziónál, (1.2.0.5) mert ez még előadók szerinti mappákba tölti le az albumokat. az újabb verziók, meg az album címe szerint teszi mappába az albumokat, mindet külön-külön, mégha ugyan attól az előadótól is vannak az albumok. Ez sokat segít a későbbi rendezés során. az UAPP vagy a HibY R2 lejátszóm meg ugyan úgy lejátsza mint ha tidalrol menne, csak szakadozás nélkül. -
Teewine
tag
Azért kérdeztem rá, mert hátha valaki nem tud róla, hogy mindenféle mókolás meg torrent nélkül le lehet tölteni MQA minőségben is a zenéket ezzel az alkalmazással. Ha meg valakinek nincs MQA képes lejátszója, átakalakítja WAV-ba.
https://github.com/yaronzz/Tidal-Media-Downloader-PRO/releases
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi