Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Abban egyébként nem vagyok biztos, hogy a recovery mit fog csinálni, még nem használtam. HP recovery-ben két lehetőség volt, elsőre csak a windows-t húzta újra, a másik pedig gyári állapotra hozta a gépet, ami annyit jelentett, hogy a partíciókat is legyalulta teljesen és mindent újra rakott.
-
Nand_i
tag
Én xp alatt használtam mondjuk, azt nem tudom vista alatt hogy működik. A neve [Gparted]. Eléggé egyszerű a használata. Letöltöd, kiirod az iso-t, majd bebootlosz a cd-ről. Ez gyakorlatilag 1 mini linux lesz, egy grafikus felületet fogsz látni, a rendelkezésre álló partíciókkal. A lemez elején lesz a rendszer, a végén a recovery. Rákattintasz a rendszer particióra, aztán talán jobb klikkel kiválasztod hogy át szeretnéd méretezni. Ekkor vagy be kell írni, hogy mekkora legyen a partíció, vagy csúszkával eltolod ameddig szeretnéd, már nem emlékszem pontosan. Utána az üres területre kattintva tudod az új particiót létrehozni. Ezután kilépsz a programból, majd reboot. Minimális angol tudás természetesen kell, de nem bonyolult. MBR-t nem bántja, úgyhogy semmilyen káros következménnyel nem jár elvileg. Én is ezzel dolgoztam, először használtam de gond nélkül ment minden. Még az új partíciót is onnan formáztam. Ja igen, reboot után a win csinált egy lemezellenőrzést, de hibát nem talált.
Aktív témák
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / Win 10 Pro / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest