Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz i@lex #2357 üzenetére

    tl,dr;
    elvileg működhet, gyakorlatilag viszont valószínűleg nem fog, legalábbis kiindulva a td1es tapasztalatokból. anno ott elég sokat próbálkoztunk az elején ilyesmivel, de a vége mindig az lett, hogy valaki olyat zónázott át a játék, akit nem "kellett" volna. ha már 2 groupot be tudtunk vinni ugyanabba a dzbe, az már elég jó volt.

    bővebben:
    a zónákat valószínűleg nem nulláról fogod nyitni, és amikor a létszám feltelítődik, nem te döntöd el, kit rakjon át a gép másik instanceba. 13 játékosnál ha egyikük sincs groupba, akkor 1/13 % esélye van mindenkinek, hogy másik instanceba kerüljön.
    ha groupban vagytok, akkor szerintem elsőre a teljes groupok közül válogat a játék, és az egyikükkel nyit majd új zónát. ebben természetesen nem vagyok biztos, de ha nekem kellene load balancingot írnom, én a legteljesebb grouppal kezdeném (és persze rögtön melléjük is tennék valakit, még akkor is, ha nincs másik, teli zóna). de ennél tovább nem akarom fűzni a hipotézisemet.

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák