- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
A WP7 tablet érdekesen hangzik, tekintve hogy az Androidos Honeycomb-tabletek most kezdenek megjelenni. Lesz itt rivalizálás bőven.
A Nokiától pedig jó ötlet volt a Microsofttal összeborulni, kaptak egy új, trendi rendszert, csak tudjanak vele mit kezdeni. Azért a Maemo Linux megszűnését sajnálom, nagyon jó rendszer volt, főleg nekem, mint geeknek. Ha már a Vertu-ra megy a pénz, 1-2 Maemo-s cuccot még kiadhatnának
-
r4z
nagyúr
Ha már sport, lehetne olyan "pontszerző lehetőség", hogy ha valaki igazolt sportoló egy egyesületben, kapjon x pontot.
(köszi
)
-
r4z
nagyúr
válasz
szentkuti11 #702 üzenetére
Valószínüleg azért mert kell valami extra hogy a djuice-hoz szerződjön az illető, ne mindenki a Pannonhoz.
-
r4z
nagyúr
Na, nekem máris lenne egy kérdésem a djuice-szal kapcsolatban:
Drágább, profibb készülékek is lesznek a kínálatban? Gondolok itt az X- és N-szériás Nokiákra, Samsung Omnia II-re, HTC-kre, SE X10-re, stb. -
r4z
nagyúr
válasz
szentkuti11 #692 üzenetére
A másik zsebéből meg előkapott egy HTC Incredible-t és abbahagyták a nevetést
-
r4z
nagyúr
One Touch Easy... Az egyik legrondább készülék
-
r4z
nagyúr
Végül letöltöttem a VLC-t, működik, úgyhogy végre tudom a nappaliban élvezni a műsort, nem kell beülnöm a kocsiba
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Jobb helyet nem találtam ahol kérdezhetek, mert a radiocafén nem válaszolnak. Az lenne a gondom, hogy media playerrel hallgatnám az adást, bead egy 20 mp-es intrót, és kész. Ha nyomom a play-t, újra lejátssza. Nálatok is van ilyen hiba?
R
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest