- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Nozbert--
aktív tag
N78-ra van natív Facebook kliens?
-
--Nozbert--
aktív tag
Azért a Nokia is csinált forradalmat,ők raktak először 3,5-es csatit a zenei telefonjukra. (N91)
-
--Nozbert--
aktív tag
Zenetelefonok,áhh...zene füleimnek!
Azt hittem,hogy ez az egyik első téma lesz,csodálkozom,hogy csak most jött el az idő,hogy beszéljetek róla. -
--Nozbert--
aktív tag
válasz
--Nozbert-- #391 üzenetére
Ajjaj,borzasztóan recseg a felvétel
Túl hangosra állítottam a recording volume-t. Hallgathatatlan. -
--Nozbert--
aktív tag
Áh,kezdődik!
És most rögzítem is (szóljatok,ha jogellenes,nem tudom igazából!) ha vkinek kell szóljon.Első kérdés: a Nokiának van új készüléke???
-
--Nozbert--
aktív tag
Köszi,hogy beolvastad,egyébként még mindig Nozbert.
Arra volt jó ,hogy kinyújtsa a nyelvét,mert voltak mozgó állatkák amiket el kellett kapni és ha pl előttem rohant egy kicsivel,akkor egy nyelvöltéssel lehetett elkapni. (Mert ugye a kígyó nem volt gyorsabb,utolérni nem lehetett.) -
--Nozbert--
aktív tag
Reméljük a Café nem jut arra a sorsa,mint a Danubius és a Sláger. Mert úgy gondolom szerzünk pár plusz hallgatót ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest