-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
qamu74 #19236 üzenetére
Oké, ha kész a végleges formája, átküldöm
Addig is: KELLEMES ÜNNEPEKET!!! -
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #19174 üzenetére
Rajzszög..
Bocsi a viccért, tuti valami elírodott az advanced parametersben..
Én pl a sor végén mindig kihagytam a / jelet, és nem értettem mi a baj.Másik megoldás, a Bulitin mappában keresel egy analógot, kitörlöd a számlapot+számokat, és elé tolod a saját számlapodat
Lustaság fél egészség. (nálam) -
válasz
qamu74 #19160 üzenetére
Egy példa pl:
Perc mutató:
[as]$(360/60*#dm#)$[/as]
[ar]35[/ar]
[r]$(360/60*#dm#)$[/r]Óra mutató:
[ar]20[/ar]
[as]$(360/(12*60)*(#dh#*60+#dm#))$[/as]
[r]$(360/(12*60)*(#dh#*60+#dm#))$[/r]Mindkettőt egy egy téglalap advanced settings-éhez kell írni. Itt is egy kis segítség hozzá: [link]
Ja, és itt a kép: [link](#19165) dokee78
Hol akarod ezt beírni? Nem találom a Novában ezt a részt.
-
válasz
qamu74 #19143 üzenetére
Természetesen. Megnyitsz egy üres widgetet, beraksz egy szöveg modult, ráböksz, szöveg szerkesztése kézzel, beírod: #C0TITLE#. Pipa, vissza lépsz hármat, és ott beállítod a Megjelenítendő naptárnál a "Magyar névnapok"-at. Ennyi, ez kiírja a mai névnapot, ha a holnapit akarod, akkor#C1TITLE#, holnaputáni: #C2TITLE# stb.. Elé írhatod még az aktuális dátumokat is.
-
válasz
qamu74 #19140 üzenetére
Na igen, ez a másik hátrány számomra. UCCW-ből volt kb 50-60 skinem ez már több száz MB helyet foglalt. Ezzel szemben a Zooperben jelenleg 95 zw skin van a telefonomon ami 18 MB. Mondjuk nálam nem szempont, hogy mennyi skin található hozzá, mert 90%-ban 0-ról építkezek.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
qamu74 #19132 üzenetére
Én is lehúztam. Köszönöm...
Te, aki már régebben műveli az UCCW-t, vagy más, aki keni- vágja, nem tudna összeütni egy "Használati Utasítást" ?
Van pár (gondolom alap) dolog; művelet, amivel nem bírok. Ha csak a kérdéseimre célzottan kapnék választ, megpróbálnám szavakba önteni.
Előre is köszönöm ! -
Dottore
addikt
válasz
qamu74 #19094 üzenetére
Pedig pont, hogy mond. Ez a lényege, nem az, hogy körbeudvaroljuk egymást. Mert ez lehet, hogy jól esik, de jobb nem leszel tőle. Az az igazság, hogy még az is felmerült bennem, hogy talán ennyi az egész, nem kellene itt ezzel foglalkoznom és túl komolyan veszem néha. Lehet, hogy nem kellene mindent szakmailag néznem. Elképzelhető, hogy ide azért járnak emberek mert a napi munkájukból ezzel tudnak kikapcsolódni és én tönkreteszem nekik ezt a szakmázással. Nem mindig tudom mi a helyes.
-
Dottore
addikt
válasz
qamu74 #19092 üzenetére
Nem ettől esik szét, hanem a naponta beküldött, ez reggel, ez délben ez este, mostani, tegnapi, anyám szülinapjára munkáktól. És tökmindegy jók vagy nem, mert egyrészt mind tök egyforma, másrészt nem csak emiatt, de lehetetlen értékelni, hozzászólni. Nézd meg a reakciókat ami kimerül a hú fasza, nem rossz. baba, elkérhetném szavakban.
Szóval qamu74, ne hagyd szétesni........
-
dokee78
félisten
válasz
qamu74 #19064 üzenetére
Jobbra az a kis kamera szerű átlátszó ikon az mi?
A bal oldalad miből áll?
Widgetlocker talán?
Más:
A C Locker Pro-t próbálta már valaki? -
andyTM
őstag
válasz
qamu74 #19061 üzenetére
"A 'magyar magyar' jön haza Los Angelesből. Stewardes szolgálja fel a reggelit a gépen.
- Elnézést - mondja a magyar. What is this 'kerek'?
- Zsömle te barom!"Később, anyanyelvi konferencián kérdi a magyar magyar.
"- Tessék mondani nekem, hogyan kell aztat leírni: törülköző, vagy türülköző?
- Hát mennyi van meg eddig?
- Th."by Hofí Géza
-
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #19055 üzenetére
Fizess, vagy telepíts kimondhatatlanul fontos játékokat, és fog települni..
Nálam a go ezért nem játszik, nagyon berágtam erre.Tőlük egyedül a Next launcher életképes szerintem egy ideig, azzal a kikötéssel, hogy a next notification-on kívül mást semmit nem telepítettem.
Levettem minden 3d varázslást, és egy novához hasonló, sokkal gyorsabb launchert kaptam.
(persze alaposan beállítgattam)
Mindent a system, illetve zooper és power toggles widgettel oldottam meg.De sajnos képes egy hosszabb használati idő után úgy összeomlani, hogy takarítógéppel nem szedtem össze egy este alatt. Más baja nincs..
Amúgy nagyon ott vannak a skinjeid! ( (#19056) qamu74 )
Chat Atkins-ért plusz piros pont. -
-
-
bAtt001
addikt
válasz
qamu74 #19015 üzenetére
nem akartam már spammelni ugyanazt a screent itt, de meg lehet nézni éppen
-
-
bAtt001
addikt
válasz
qamu74 #18963 üzenetére
szép am csak ami nagyon zavar engem azok a zenelejátszó gombok, annyira nem illik oda az a krómozott 3d-s stílus a szép lapos időjárás ikonok mellé, na meg hogy a feliratok mintha random Y tengely értékeknél lennének, itt is a zenés részt mondanám mert 4 elem van rajta és 4 féle koordinátánál, nekem ez szúrja a szemem nagyon
-
-
-
-
válasz
qamu74 #18926 üzenetére
#W1COND# - holnapi körülmények
#W2COND# - holnaputáni körülmények
#W3COND# -holnapután utáni körülményekAz ikoncsomagnak meg támogatnia kell, az előrejelzést, nem mindegyikben van belerakva. De ha támogatja, akkor az Ikonkészlet fajtája menüpontban ki tudod választani, hogy az aktuálisat, a mai napit, a holnapit, holnaputánit, stb.. mutassa.
(#18919) Dottore és (#18922) qamu74
Nincs mit.
-
xtevo
őstag
válasz
qamu74 #18912 üzenetére
Szerintem ez az utóbbi idők egyik legjobb screen-je, amit Te osztottál meg. Tetszik.
Ha elfogadsz egy kis kritikát, akkor az alsó navigációs "gombokat" nem tenném 3D-sre, ne legyenek domborúak, hanem 2D bőven jó, az illik az órához is, de esetleg áttetsző is lehet.(Az óra meg gondolom nincs ennyire a szélén, csak a beillesztésnél sikerült így?!
)
-
törölt tag
válasz
qamu74 #18866 üzenetére
azért annyira nem, csak jó a munkahelyem
Kizárólag ott csinálgatom őket.
Te meg nem panaszkodhatsz az UCCW meg a Zooper widgetjeiddelCsak tudnám az időjárást miért mutatják olyan elcseszetten nekem
Tényleg, van olyan időjárás widget, ahol a betűtipust lehet változtatni?
-
-
bAtt001
addikt
válasz
qamu74 #18833 üzenetére
nemgáz, ez a név csak random karakterek egymás után pakolva
semmi jelentése nincs
pepe091 tetszik csak a lelógó kék csíkokat középre tenném a fehéren belül maradjanak aztán nem kerekíteném le a téglaalapok sarkát és a betűméretekkel játszanék még
mondjuk a fordulónap és ilyen nem lényeges információkat kisebbre venném
-
-
-
-
xtevo
őstag
válasz
qamu74 #18719 üzenetére
Én néha a Kephost.com-ot használom, gyors jó, egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest