-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
animoo
senior tag
válasz
qamu74 #21558 üzenetére
Nalam miota van a Themer Zooperrel kombinalva, sslauncher hatterbe szorult. Egy ilyen grides hs-t mondjuk eleg maceras benne osszeallitani
inkabb az egyeni elrendezesu hs-eknel erdemes vele mokolni szerintem.
A privatos temara annyit irnek, hogy az adminok nem tudjak elolvasni senki privat uzeneteit
-
bAtt001
addikt
-
bAtt001
addikt
-
dilajoska1
őstag
válasz
qamu74 #21029 üzenetére
Az aksihoz van egy programom ami a felső sarokba megjeleníti a töltötségi szintet csak kikapcsoltam addig még csináltam a screenshotot. music player widgetet meg azért nem rakok ki mert már egyszer megjártam vele, véletlenül akkor indítottam el vele zenét mikir jem kellett volna
-
xtevo
őstag
válasz
qamu74 #20964 üzenetére
@qamu74
Köszi.@pepe091
Azért egy Nexus 5-ön eléggé jól nézhet ki.@đension
Tetszik!Ha elfogadsz egy tanácsot, szerintem az értesítések előtt lévő zöld ikonokat én fehérre cserélném, ez a zöld nem illik a képbe. (Illetve naptár kékje szintén zenész)
@animoo
A szokásos magas színvonal.Ez szerintem igazi "csajos" home lett.
-
-
zho-lee
addikt
-
|AP|
veterán
válasz
qamu74 #20724 üzenetére
ez gondolom működik más szövegnél is, nemcsak zeneszámnál.
a "tr" tag mit határoz meg? A 20, ha jól gondolom, akkor a kiírandó karakterek száma. Ha ez a "tr" tag a kiírandó karakterek számát határozza meg, akkor ugyanezt lehetne alkalmazni mondjuk naptár eseményeknél is.Vagy teljesen rossz irányból közelítek?
-
-
Dottore
addikt
válasz
qamu74 #20611 üzenetére
Azért szólok hozzá ritkán a dolgaidhoz mert marha gyorsan cserélgeted őket és igazából emiatt tök felesleges is. Viszont ha már összepakolgatod őket annyira ne rohanj, hogy ne nyúlj bele kicsit. Nem is kellene sokat és ez is egy pöpec HS lenne.
Egy kellemesebb betűtípus jobb lenne a háttérhez. Amit használsz kissé kemény, erős. A virág, a kompozíció miatt oldal irányban vezeti a szemet, ezért sem jó egy olyan betű ami meg függőlegesen. Időjárás ikon miért más stílus? Az alsó három szintén nem szerencsés az üveghatása miatt, ahogy a navigációs gombok is inkább egy sci-fi kellékei lehetnének.
Próbáld ki milyen érzés pár napig használni egy munkádat, amit tökélesre csiszolsz. Nem lesz az annyira rossz.
Ne két pofára zabálj, egyél keveset, élvezd az ízét. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest