- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zho-lee #23333 üzenetére
ez eddig egyszerű
használom a robotot amúgy, jó pár automatizált parancsom van.
majd arra leszek kíváncsi, hogy olyan váltást hogyan lehet létrehozni, ahol már mondjuk a szöveg és/vagy a kép változik (maradva a példánál: wifi on-wifi off és hasonlók). mondjuk erre eleve megfelelő widget kell, nem? -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zho-lee #23178 üzenetére
kösz!
ikont alig találtam bőrből megfelelőt, de itt felleltem + linkelve még több. -
-
-
törölt tag
válasz
zho-lee #22394 üzenetére
Mire milyen néven? :-) Nem konkrét néven találtam őket, hanem Buzz Launcher-em van, s több ezer téma van a buzz oldalon. S ha letöltöm bármelyiket ami tetszik, akkor automatikusan a telómon marad az uccw vagy a zooper widgwt belőle. S abbpl egyszerűen kiszedem ami nekem kell, s átalakítom kedvem szerint. Ezért imádom a Buzz launchert, kert az egyben egy nagy nemzetközi cserebere oldal is :-) De ha kell a "forma", holnap felrakom ide nektek. Most jöttem éjszakai szoliba, azért nem tudom holnapig felrakni :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest