- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
qamu74 #10365 üzenetére
Semmi káröröm nem volt benne, csupán csak egy lehetőséget vázoltam! Egyedül neked van bajod a programmal, mindenki másnak rendeltetés szerűen működik. Ergo nem nálunk van a hiba.
A személyeskedő megjegyzésedre csak jelzem, az utolsó húzásod volt! Ha van egy csöpnyi agyad, a jövőben messze elkerülsz! Szép napot!
-
Dottore
addikt
válasz
qamu74 #10306 üzenetére
Hagyd ezeket. Inkább nézzük az UCCW ikon dolgát. Ha ez nem megy soha nem fogsz saját cuccot csinálni.
Szóval hol akadsz el, mi nem megy, és miért?
-
Dottore
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
qamu74 #10288 üzenetére
Ikont nem fogsz a widgetre tenni, de két widget fedheti egymást. Pl. ha van egy 4x2-es widgeted, ami alatt eddig közvetlenül volt 1x1-es, akkor mondjuk az 1x1-esen hosszan nyomva kiválasztod az átméretezés lehetőségét, akkor csinálhatsz belőle mondjuk egy 1x2-es widgetet úgy, hogy felfelé növeled a méretét és így egy része fedje a másik widgetet.
-
Bavid
senior tag
-
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
válasz
qamu74 #10110 üzenetére
Ha megfigyelitek soha nem ugyanaz elkészíteni egy grafikát több méretben végeredmény szempontjából, mintha készítenétek egy nagyot és azt a kívánt kisebb (ez a rosszabb verzió) értékekre méreteznétek.
Ugyanez van itt is. A 96x96 px az egyik standard szabvány az androidnál, max. ekkora méretben teszi ki az alkalmazás ikonjait a screenre. Nagyobbat egyenlőre nem használnak telefonoknál. Tehát mikor 500x500 px az ikonod akkor a grafikus megjelenítőnek át kell rajzolni mert nagy a méret neki. A végeredmény rondább és erőforrás igényes.
Igazság szerint minimum három méretben illene elkészíteni, de ha egy, akkor az 96x96 legyen.
-
Dottore
addikt
válasz
qamu74 #10106 üzenetére
Feleslegesen dolgozik a proci és nagy a méret programba tenni.
Nem utolsó sorban pedig elmossa a szélét.
-
Dottore
addikt
válasz
qamu74 #10004 üzenetére
Nem kimondottan neked írtam. Hasznos tanács.
Kötelességünk segíteni másoknak.Szerintem nyugodtan tarthatod magad grafikusnak. Amúgy is az az igazi mikor kedvtelésből csinálod. Művésznek pedig mindenképp, hiszen ki az aki megmondja mi a művészet, mi nem az? Mindenki művész. A különbség abban van amit létrehozunk, de még ez is szubjektív.
Pontosabban amit gondolunk róla az a szubjektív, de ez most mindegy.
-
Dottore
addikt
Az alsó részen van fény. Ahogy látom. A rosszul lekerekített (az ív nem arányos a négyzet sarkainak méretével) téglalap sehogy nem jó oda. Ívesen vágtad ketté, annak is ív kell akkor.
Már ha odarakod, de mondom, a szórt fény miatt teljesen idegen ott.
Megosztottam azokat amiket használok (ps shape), innen letöltheted.
Ezeket évek alatt szedtem össze.
Ha hálát érzel a szívedben most irántam, az több mint jogos. -
kiskaktusz
addikt
Igazából semmi különöset. A bűnös talán az exhibicionista mivoltodban rejlik. Ha egy porszem máshogy néz ki, már tolod a screenshotot és töltöd is fel. Kiváló példa erre a múltheti és az ezen a héten feltöltött produkciód a dekstopmodding topicban; A Win téma nem változik, az ikonpakk nem változik, semmi sem változik, még az ikonok helye sem, csak a háttér.
Ez némelyeket zavar, némelyeket nem. Igen, vannak jó cuccaid is, miért ne lennének? csak amikor görgeted lefele az új postokat, látod a nevet és a majdnem hasonló screenshotokat, az már nagyon unalmas.. Nekem. Másnak nem.
Egyébként a mai kommentemmel nem tudom mi a bajod, csak tájékoztattam a kollégát a holléted felől, semmilyen negatív hangvétel nem állt benne.
-
ko9
addikt
Köszönöm mindenkinek
Státuszbár miatt lett ilyen kék főleg, nekem jó hogy ottvan, így szoktam megAgyzuzo
Oldman2
Bal alsó sarokra még terveztem valamit, bár akkor meg már lehet tényleg túl zsúfolt lenne. A színe azért maradt piroson, mert az figyelemfelkeltő. Ha kék kenne, lehet "átúszna" rajta a tekintetem.Igen, Minimalistic Text.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest