-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Askformore
senior tag
-
mgaben
senior tag
válasz
qamu74 #10788 üzenetére
Hehehe, ott van a képen.
Pure Calendar.
[Pure Calendar] -
mgaben
senior tag
válasz
qamu74 #10778 üzenetére
Én meg ezt találtam neked: [Chrome Clock]
Inkscape-el tudod szerkeszteni elvileg az svg-t: [Inkscape]
Van portable verziója is. Az svg egy vektorgrafikus fájl, lehet tudsz belőle olyat exportálni ami neked kell. -
bubi92
őstag
-
faber24
őstag
válasz
qamu74 #10673 üzenetére
Én Minimalistic Text-el csináltam Static Text widget-eket (mondjuk lehetett volna Simple Text Iconnal is talán, de mostanában rászoktam a Minimalistic-ra...meg azt hiszem a másikban nem lehet függőleges ikonokat csinálni, de lehet tévedek), és a hozzárendelt műveletnek meg mindegyikhez megadtam a vonatkozó Folder Organizer mappát
Amúgy a képeken nem látszik, de mivel én mindig is szerettem a jó öreg notification area-t (meg ugye a különböző kapcsolók is ott vannak, főleg a bluetooth, ami fontos a fülhallgatóm miatt), ebben a konfigurációban meg az nincsen, de hogy ne maradjak nélküle, meg ne kelljen ikonokkal sem teleraknom a képernyőt, maradva a minimalnál, kis trükkel még beraktam egy nova műveletet is a homescreen tetejére, és hozzá rendeltem egy átlátszó ikont, úgyhogy most csak egy érintés, és befigyel fent a notification area is.
-
zermi
aktív tag
-
aero.
veterán
válasz
qamu74 #10623 üzenetére
A hátteret majd megcsinálom HD-be és majd mindenki skálázza magának, ahogy akarja, mert még csak 320x480-ban létezik.
szerk.: Még a két kék se lett egyforma, telón nem látszódik ennyire, találomra volt, mert siettem.
A vonalakra is ráfér még egy kis korrigálás és utána meg is van. -
punky10
addikt
-
punky10
addikt
válasz
qamu74 #10585 üzenetére
Gyakran telepitek probaképp appokat(pl böngészőből az általam használt Opera mini,a Skyfire és a gyárin kivül most is van vagy 5,de billeket,fájlkezelőket is tesztelgetek)és akkor bizony nem mindig tudom,hogy mi micsoda.A képernyőkön én sem használok cimkéket,de a drawerban,ahova a tesztelés alatt álló appok is kerülnek,ott sokszor jól jön...
Arween 10584:először hoz létre egy mappát,majd hosszan nyomva szerkezd,cseréld le az ikont a szövegre,és utána huzhatod bele az alkalmazásokat...
-
-
orbit76
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest