- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz
qamu74 #15164 üzenetére
Királyság...
Tetszik!
Azt akartam már kérdezni, na meg lehet régen meg is tettem, de miért van az, hogy néha akár naponta többször is lecseréled a a komplett homescreen-ed? Elég sok időt ráfordíthatsz azért úgy kompletten erre...
Én még nem éreztem magamban lelki erőt (azaz már vagy kétszer nekifogtam, de inkább "lapoztam") ahhoz, hogy melléüljek és megalkossam azt, ami számomra ideális lenne...
Szóval nem semmi, hogy mennyi időt és energiát beleölsz ebbe....
-
forintuser
őstag
válasz
qamu74 #15136 üzenetére
Nem fikázlak.Írtam is.Nem vagyok erre gyakori vendég.Ma ráértem, és benéztem.Csak feltűnt a hasonlóság.Telefonon néztem az oldalt.Nem mutatta oldalt a posztoló nevét.Csak feltűnt hogy nagyon egyformák.Szóval azt sem mondhatod hogy elfogult voltam,Örülök hogy nem sértődtél meg.
-
zho-lee
addikt
-
animoo
senior tag
válasz
qamu74 #14853 üzenetére
nekem az sslauncher eszkoz arra, hogy az amugy megalmodott dolgokat ossze tudjam vele rakni
maceras elsore, de utana mar nem. masreszt ki szoktam tolni vele ujabban es mindent psben csinalok, ss-sel csak atlatszo ikonokat meg widgeteket pakolgatok. mint ahogyan itt is:
-
Arween
senior tag
válasz
qamu74 #14683 üzenetére
jó az időjárás ikon miféle?
Más:
Találtam nagyon baba tükröződő feliratokat,de ha kirakom a főképernyőmre (nova) olyan aprók alig látom
Hogyan tudok ezekből normál méretüt varázsolni? Jelenleg a képernyőrácsom 11X8-as kiosztásban van.Próbáltam rácsméretet állítani de ettől nem lett nagyobb... -
-
animoo
senior tag
válasz
qamu74 #14581 üzenetére
nem rossz, de szerintem nem ezek az ikonok valok ide.
amugy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de en 2 dolgot latok mostanaban a neten a csapbol is folyni, az egyik a motif ikoncsomag, a masik pedig Pooley ket fele fonttal irodott ora widgetje (mindketto szuper, az ikonokat meg is vettem, de mar csomorom van, ezert se hasznalom). itt mondjuk nem bukkant meg fel egyik se jo ideje -
Weeman1
veterán
-
xSide
őstag
válasz
qamu74 #14437 üzenetére
Nem alapvető az apk mentéséhez a root, egy arra alkalmas alkalmazással (számos ilyen megtalálható a play-en) legyen az fájlkezelő (es, file expert) vagy spec erre készült backup képes, mely telepíthető formában menti az appokat (nem ilyet használok), illetve ún. tool-box multifunkcionális rendszer bizgerálóak (amiket rühellek) és punktum (aki nem próbálja ki nem tudhatja)...
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #14336 üzenetére
Feldobtam az említett 2.4.6-ot, de a hotspotoknál a választási lehetőség szerényebb lett a 2.5-höz képest, így pl az app draver nem nyílt meg a már kész skinek közül.
Bele fáradtam már nagyon az uccw-be, befrissítettem a playról, így az alap ikonoknak adhatok olyan hotspotot, amit szeretnék, az időjárásra még nem volt időm.
Egyenlőre nincs fc, ha hotspot módnál benn van a pipaszerk: a romot nem cserélném szivesen, ez a ViperS rom, a Venom team munkája, és pl a Venom Tweak-ek nagyon hiányoznának..
El sem hiszed, a nyüves asztalon kívül mennyi minden mást tudok még változtatni egy kattintással..
Sem recovery, sem fastboot, csak egy katt
Leborulok a munkájuk előtt
Természetesen köszönöm a jótanácsot!!!! -
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #14287 üzenetére
Dehogyis!
Most a telefon lényegtelen
Az uccw verzióját kérdem, hogy tudod-e melyik volt "kompatibilis" a sensationnal?
Ha privátban megírnád (vagy itt a fórumon), hogy onnan kezdve, hogy megnyitjuk az uccw-t -mit tegyünk az időjárás widgettel, tuti kibukna, hogy mit rontok el.
Gondolom, akkor az is user hiba akkor, hogy a legfrissebb uccw a playról letöltve csak force close-t tud csinálni..
(kizárólag az xda-n lelt régebbi vers. működik nekem)Apropó, lehet nem jó gondolat, de nem a "htc sense" miatt vacakol velem?
Ha cm10 romot használtam, az új uccw sem fc-ikZoli
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #14263 üzenetére
2.5 a verziója.
A legújabb, amit a playról töltök le, az FC-t tud csak.
(hotspot módhoz pipa be=FC, újraindítva az uccw-t ki van kapcsolva a hotspot mód a playról töltött verzión)
Gondolom, hogy a egyszerűen a Sensation, és az uccw nem jönnek össze valahogy.
Ennyire nyűgösnek nem kéne lennie.Amúgy más minden műxik vele
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #14259 üzenetére
Annyi változott, hogy Gyömrő helyett "cityid:804365" ír ki a widget
Azért írtam, hogy amiket tanácsoltál, túl vagyok rajta,annyira nem vagyokAkkor ez az újabb nem értelmezhető probléma a HTC-m és az uccw között.
szerk: a cityid:804365 helyett elkezdtem írni, hogy buda és máris kiegészítette Budapestre, de az is csak annyit segített, hogy a widgeten más is Budapest lett.
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #14257 üzenetére
Sajnos nem megy...
Mindenféle beállítás nélkül a yahoo, és a másik is látja gyömrőt, de az időjárás nem frissül.
Pedig egy hotspotot is rádobtam: uccw/update weather.
Kisérletképp a playról is feldobtam a yahoo! weather widgetet, ami beállítások nélkül mutat mindent.Feldobtam ide a screenshotokat, ilyen: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest