Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad823
őstag
Ez a Neo egész jó kis középkategóriás kompakt gépnek tűnik. Az év végére valszeg 120-150e közé be is esik az ára.
-
DS39
nagyúr
A Neo ismét jónak tűnik.
(A 40-es szériában nem volt az igazi) -
Hallosz
senior tag
Az SD procival nagyon jó kombó.
-
ben11
őstag
Ki/kik a hivatalos motorola forgalmazó idehaza?
-
nightshadow
veterán
Sziasztok, én már elvesztettem a fonalat az Edge 50 termékpalettával kapcsolatban. Egy hozzáértőt megkérhetnék, hogy tudás, specifikáció alapján sorrendbe teszi nekem a telefonokat a belépőkategoriától a felsőkategóriáig.
-
Phoenixy
senior tag
válasz nightshadow #6 üzenetére
Szia,
Én, mint nagy Motorola rajongó azt mondom teljes a káosz.
Na, de lássuk:
Edge 50 Fusion: 6,7" LTPS P-OLED ívelt kijelző, Snapdragon 7s Gen 2, 12GB/512GB, 50 MP főkamera (SONY), 13 MP ultraszéles, 5000 Mah ~ 150e FtEdge 50 Neo: 6'4" LTPO OLED nem ívelt kijelző, Dimensity 7300, 8GB/256GB, 50 MP főkamera (SONY), 10 MP 3x zoom, 13 MP ultraszéles, 4310 Mah ~180e Ft
Edge 50: 6'7" LTPS P-OLED ívelt kijelző, Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition, 12GB/512GB, 50 MP főkamera (SONY), 10 MP 3x zoom, 13 MP ultraszéles, 5000 Mah ~215e Ft
Edge 50 Pro: 6'7" LTPS P-OLED ívelt kijelző, Snapdragon 7 Gen 3, 12GB/512GB, 50 MP főkamera (Omnivision), 10 MP 3x zoom, 13 MP ultraszéles, 4500 Mah ~240e Ft
Edge 50 Ultra: 6'7" LTPS P-OLED ívelt kijelző, Snapdragon 8s Gen 3, 16GB/1TB, 50 MP főkamera (Omnivision), 64 MP 3x (6x) periszkóp zoom, 50 MP ultraszéles, 4500 Mah ~400e Ft
Minden telefon esetében van OIS a főkamerában és az optikai zoomosban.
Mindegyik IP68-as.
Töltés sebessége 125W a Pro és Ultra esetében 68W a többinél, vezeték nélküli 50W a Pro és Ultra esetében, 15W a többinél (Fusion-nél nincs).
Mindegyikben van DeX (vagyis Ready For). Egyedül az Ultrában van UWB támogatás.
Egyedül a Neo LTPO kijelzős, nem ívelt és elvileg a legnagyobb fényerejű.Vicces, hogy a legdrágább Pro és Ultra csak 3 főverziót kap, mig most a sima 50-es 5-öt.
[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
ben11
őstag
Meglátjuk mekkora lesz a birtoklási vágy 1 év múlva, amikor már az ára is konszolidálódik.
Egyelőre a 30 neo-val több mint boldog vagyok. -
Bandit21
addikt
Bocs ha hülye kérdés de NFC? Nem látom említve pedig fontos tényező
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
janeszgol
félisten
A Neo elmegy, a sima Edge 50-ben nagyon gyenge ennyiért az SoC.
Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
-
Milka 78
nagyúr
Vicces, hogy a legdrágább Pro és Ultra csak 3 főverziót kap, mig most a sima 50-es 5-öt.
Pont ezen gondolkodtam, nem is értem.
Az Edge 50 egy vicc ezzel az soc-val ennyiért, főleg az Edge 40 után. Oké nagyobb az aksi és van telefotó kamera, de a hosszú támogatáson kívül ez így rém sovány.
[ Szerkesztve ]
-
mhydas99
aktív tag
Egesz veletlenul nem 4+1 es 5+1 ev a frissites? Mert ugy tunik logikusnak...
-
mhydas99
aktív tag
Ha szeretnel jol tamogatott es a tied el jobb es erosebb telefonra valtani a kb. 200 ezres arsavban akkor jo lehet a Samsung S23 es Pixel 8. Az uj Oneplus Nord 4 szinten popec. Persze van par kinai is de azokat a rovid tamogatas miatt nem mondom. S23-ra meg 3 ev tamogatas van durvan de egy nagyon jol sikerult telefon. Ha egyebkent nem jatszol AAA jatekokkal es kulonosebben az AI sem hoz lazba akkor a mostani Moto edge 50 neo szerintem jol sikerult. Twljesitmenyben kb a dimensity 8020-szal van pariban, mimdennapi hasznalatra jo telefon. Modernebb chipset mint a 778g, bar teljesitmenyben nem nagy a kulonbseg. Ha kell a 4K 60fps videozas al akkor nem lesz jo.
[ Szerkesztve ]
-
elmepocok
tag
Jó nagy katyvasz lett az idei Edge széria, de legalább drága.
Ezekkel a mindenféle hetes snapdragonokkal meg évek óta egy helyben toporog a Qualcomm, 778G-ről kb. nincs értelme váltani, max a jobb kijelzők miatt. -
-
Bandit21
addikt
Köszönöm mindenkinek!
A 778-at azért írtam mert valaki előtte azt hozta példának. Az a 11 lite NE-be volt nekem a sima van abba 780g volt ami prociba lassabb 3d be gyorsabb (pár százalékkal).
Alapvetően a kompakt méretet keresem (mindegy miért) ezért a nothing 2a-t néztem de a támogatás is fontos.
Az ár érzékeny téma még mert több kicsi gyerekünk is van és kb naponta dobják el a telefonom. Egy 120-150 ezrest nem sajnálok annyira de egy s23 at mar mérges lennék ha földhöz vágnak és nem akarok rájuk mérges lenni...
Az 50 Neo tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Erre gondoltam én is.
Meg a szolgáltatók is akciózhatják mindenféle kedvezménnyel."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Nem tudom, nekünk is van kicsi gyerek, de a telefon nem nekik való...
Zombi lesz belőle. De mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó, csak mi pl. gyerekkort akarunk neki, ebbe a telefon nekem sem tartozott bele anno.
Suliban meloztam, ott is láttam mit okoz ez, dolgozok ezzel a generációval is, illetve egy szakpszichológussal konzultálva szerzett/digitális autizmust okoz/hat. Ő meg ezzel foglalkozik, sajnos. Audio ingereket teljesen kizárják mobilozas közben.
És ez beléjük ivódik... Gondolja az ember, de jól elvan a gyerek..Aminek majd 5-10 év múlva isszuk/innánk meg a levét ..
Na de ez más téma.
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
janeszgol
félisten
Persze lehet röhögni, de minek adod oda a saját telefonod? Vegyél nekik valami olcsót. Az se biztos, hogy a pwm annyira jót tesz nekik a fejletlen idegrendszerüknek.
Tudom akinek gyereke születik, az automatikusan ért hozzá. Nem. Ez olyan, mint a jogsi. Akinek van, az automatikusan ért hozzá. Nekem nincs jogsim, de kb 3 éve nekem kellett kioktatnom egy tapasztalt sofőrt, hogy merre kell nézni, amikor kanyarodáskor vezet.
[ Szerkesztve ]
Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
-
Bandit21
addikt
Köszi de nem azt írtam hogy telefonoznak hanem hogy az 1 és a 3 éves is valamiért imádja akárhonnan elő szedni (a 3 éves már el is éri bárhol mert szekrényt mászik akár érte) és állandóan oda hozzák nekem.
E közben ejtik el sűrűn.
Az 1 éves kislányom pedig dobálja. Mert szeret mindent eldobni. Könyvet kaját akármit.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
-
Bandit21
addikt
Nem tudom mi a kompat fogalma gondolom nincs igazán ilyen.
Talán 150 x70 mm mondjuk?A mostani telefonon 160*75 a nothing 2a meg 161 x76
Számomra a mostani kompakt igaz csak 159g és 7 mm vastag.
Én 180 g 165*75 alatti telefont keresek.
Ma az mm be megnéztem egy 40 Neo -t kellemesen kicsi volt.
-
elfelejtette
veterán
-
Bandit21
addikt
-
hypno skate
senior tag
a 30 ezer rúpiás indiai nyitóár után annyira bíztam benne, hogy az Edge 50 Neo ára lözelebb lesz a 100 ropihoz mint a kétszázhoz.
Erre jön az európai 500 eurós ár, meg 209 ezer az ALZA-ban.
[link]Kicsit csalódott vagyok. Bár vágyom rá, de ez közel sem ilyen értékű teló arra amire nekem kell.
[ Szerkesztve ]
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
- iPhone 13 256GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 91%/p3712
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen