- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen egy hatéves iPhone-t használni 2026-ban?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Volt 14 Próm, de nem tűnt fel, hogy ilyen ergya lenne az akku.
Mellesleg ugyancsak muris, hogy a Snapdragonok mennyire felemások, volt több Snapdragon 8 Gen2-vel szerelt telefonom, jól bírták. Most Gen3-mal szerelt Xiaomi 14 Ultrám van, és baromira tud merülni akár még sima 2D játékoknál is, valamiért a játékok jó része maxon járatja a telót, forrósodik, mint állat. Maga az akku jó, ha nem nyúlok hozzá, 10%-ot se merül reggeltől estig folyamatos netkapcsolattal, ami elég jó. Ezt nagyon szeretem az iOS-ben, sokkal könnyebb minőségi játékokat találni és sokkal kevesebb az irtani való szemét (nem csak fizetősök közt).
-
7Heads Drago
veterán
-
cs.zs.
veterán
-
7Heads Drago
veterán
Nekünk egymás mellett van/volt az iPhone 14 Pro, és a Samsung A54. 3200mAh vs 5000mAh, és igen, az iPhone simán hozta ugyanazt a kijelzőidőt, miközben ha rásüt a Nap, nagyobb fényerőt produkál.
De a másik rész is igaz, amit írsz,
2025 januárban a 2 év 3 hónapos 14 pro-ban már akkucsere kellett, és 100€/40.000 Ft volt, szóval a k.anyukájukat, na. -
cs.zs.
veterán
de feleakkora akkumulátorral hozzák a kínai telefonok akkumulátor idejét, ami tök jó.
Na erre jó lenne példát is mondani. Ami nagy db számban készült és kapható az EU-ban is. Sztem meg csak dobálózol a nagy szavakkal.
Az Ios-nak mindig is megvolt a maga előnye mivel lényegesen kevesebb komponensre kell nekik optimalizálni a rendszert és zártabb, mint a droid. Aztán ez valakinek hátrányt is jelenthet adott esetben. (a zártság) Ellenben az Apple akkujai hamarabb tönkre mennek, lassabban tölthetők és csere esetén drágábban is fogod cserélni. Szóval van a mérleg mindkét oldalán mit nézegetni.Nekünk egymás mellett van/volt az iPhone 14 Pro, és a Samsung A54. 3200mAh vs 5000mAh, és igen, az iPhone simán hozta ugyanazt a kijelzőidőt, miközben ha rásüt a Nap, nagyobb fényerőt produkál.
De a másik rész is igaz, amit írsz,
2025 januárban a 2 év 3 hónapos 14 pro-ban már akkucsere kellett, és 100€/40.000 Ft volt, szóval a k.anyukájukat, na. -
7Heads Drago
veterán
Eddig egy telefonon sem láttam értelmes AI megvalósítást, van bármi amit vesztett az Apple eddig, hogy nem szállt be korábban az őrületbe*? A képek szerkesztése és dolgok levágása automatikusan, az fasza, de ezen kívül én egy dolgot nem tudnék mondani, amit hétköznap annyira kihasználnék
Akkumulátorban tényleg fasza lenne, ha kapnának jobbat, nagyobbat az iPhoneok is, de feleakkora akkumulátorral hozzák a kínai telefonok akkumulátor idejét, ami tök jó.
*Legalábbis nem sikerült akkor, amikor akarták volna, cserébe kevesebbet költöttek rá így
de feleakkora akkumulátorral hozzák a kínai telefonok akkumulátor idejét, ami tök jó.
Na erre jó lenne példát is mondani. Ami nagy db számban készült és kapható az EU-ban is. Sztem meg csak dobálózol a nagy szavakkal.
Az Ios-nak mindig is megvolt a maga előnye mivel lényegesen kevesebb komponensre kell nekik optimalizálni a rendszert és zártabb, mint a droid. Aztán ez valakinek hátrányt is jelenthet adott esetben. (a zártság) Ellenben az Apple akkujai hamarabb tönkre mennek, lassabban tölthetők és csere esetén drágábban is fogod cserélni. Szóval van a mérleg mindkét oldalán mit nézegetni. -
Aweriot
aktív tag
Ha tudtam volna hogy ez lesz akkor biztosan nem veszem meg az i17-et
-
vegyszer
addikt
Egy apró részet nekem hiányzik a képből: Ezek az AI funkciók, amihez kell a 12GB ram, az azok a fuunkciók, ami leeve nem is jönnek az EU-ba? Vagy itt is van több szintű mesterséges intelligencia megnevezés? Ami jelent mást (pl neurális csip, vagy épp a Siri powerd by Gemini részre voantkozik)?
-
Ricardo
titán
Nem is értem a válaszod. A téma a memóriéhség az ai miatt.
Az AI-ban is lemaradt az Apple pl. egy Xioamihoz képest is, erre írtam. Meg a Google gőzerővel fejleszti a Geminit.
Az elavulásról írtam, hogy az i17 jó telefon, beharangozták, hogy ai-val meg minden ( i15-16-ot is, ha jól emlékszem) , aztán meg kiderül, hogy majd 12 gb-vel lesz jó az Apple Ai.
A felhasználók szemszögéből egy nagy arconcsapás az egész és biztos, hogy felb...na apple userként.
Hálistennek ez már nem érint.Jól emlékszel.
idézet az Iphone 16 tesztből."Nincs viszont semmi olyan nagy durranás az iOS 18-ban, ami jelen formájában megváltoztatná azt, ahogy a telefont használjuk. Az Apple a bemutatóján ezt ígérte, a hardver elkészült hozzá, a szoftver nem. Ígéretekre viszont nem érdemes telefont vásárolni, így akinek csak egy új iPhone kell, mert a 12-es vagy régebbi telefonja beadta a kulcsot, annak hajrá. Aki csak az új funkciók miatt venné meg az új modellt, annak várnia kell majd, ki tudja meddig."
-
Silenzio
addikt
Az AI-ban is lemaradt az Apple pl. egy Xioamihoz képest is, erre írtam. Meg a Google gőzerővel fejleszti a Geminit.
Az elavulásról írtam, hogy az i17 jó telefon, beharangozták, hogy ai-val meg minden ( i15-16-ot is, ha jól emlékszem) , aztán meg kiderül, hogy majd 12 gb-vel lesz jó az Apple Ai.
A felhasználók szemszögéből egy nagy arconcsapás az egész és biztos, hogy felb...na apple userként.
Hálistennek ez már nem érint.Engem jórészt hidegen hagy az AI, de üzleti döntésként tényleg felkúrós ez a limit.
-
hapakj
őstag
Szerintem nem lesz már több e jelű. Én azt gondolom, tippelem, hogy a hibás chipek kellenek a Macbook Airbe, mert nem állnak hegyekben a készletek, direkt "legyártani a selejtet" meg drága. Állítólag a Macbook Airre akkora a kereslet, hogy az Apple nem tudja a meglévő hibás chippekkel kiszolgálni az igényeket.
A base iPhone-ban sima chip van, a Neo-ban meg pro. Nem hiszem, hogy ezen változtatna az apple.
Hacsak nem végre a base iPhone-ba is rak USB 3.0-t.
-
ddaydome
senior tag
Hálistennek ez már nem érint. -
nonsen5e
veterán
Bárcsak az ipad is megragadt volna egy 3 évvel ezelőtti verzión, bajom sem lenne vele.
Amúgy official röhej számban csak 12-t kapott, de custommal most 16-on van. -
cs.zs.
veterán
-
janeszgol
félisten
Igen. Nekem mindenki azt mondta mindig, hogy mennyivel tovább bírják jó sebességgel meg mindennel az almás dolgok.. Gyakorlatban a 2021-es ipadet kukáztam mert botrányosan laggos és lassú lett, míg az egy idős csak ahhoz képest fél áron vett poco telefonom ugyanolyan gyors mint megvételekor.
Az iPad 9th is 3 GB rammal jött. A Poco meg gondolom megragadt Android 13-on. Bár az Android verzióknak nincs olyan nagy étvágya, mint amit pl Samsung telefonokon érzel, hogy mennyivel lassabb. Ott a OneUI szarság harapja meg a hardvert.
Az A16 simán megy egy Pixel 6 Pron is. -
nonsen5e
veterán
Igen. Nekem mindenki azt mondta mindig, hogy mennyivel tovább bírják jó sebességgel meg mindennel az almás dolgok.. Gyakorlatban a 2021-es ipadet kukáztam mert botrányosan laggos és lassú lett, míg az egy idős csak ahhoz képest fél áron vett poco telefonom ugyanolyan gyors mint megvételekor.
-
stellaz
veterán
Pl a telefonon lévő képekben keresés. Keresd ki az idén nyáron készült épeket, amin kutya van. Azt kikeresi neked. Vagy mondott valamit a feleséged. Keresd ki az iMessage-ből azokat a beszélgetéseket a feleséggel, amin elhangzik a bevásárlás szó. Azt kikeresi.
A képmanipulálást most hagyom (szögváltás, képszög váltás, pl. van egy közeli kép és abból csinál egy távolabbit). Vagy vannak események, amiket figyel az AI és a történéseket jelzi neked, naptárba írja stb. Tehát a mélyebb integráció számomra azt jelenti, hogy az AI tejesen átveszi a telefon (és a rajta lévő appok) irányítását, menedzselését.
Hát ezek nemcsak felesleges, de adatvédelmileg is aggályos funkciók.
A képmanipulálás ilyen szintje meg zárójelbe rakja a fotózást egy en bloc. Bőven elég lenne megadni ki legyen képen y mit csináljon és mi legyen a háttér. Teljesen felesleges ehhez fotózni.
-
Silenzio
addikt
Nem jól értelmezed. Húztak egy határt 12 GB-nál, hogy az Apple szokásosan korrekt memóriamenedzsmentje ne szenvedjen kárt. 8 GB-on is menne, csak ott már döcögne, ezért kibővítették a fedélzeti memóriát.
Ez korszakhatárnak tűnik, de sok ilyen volt. iPhone 6 széria hamar kimúlt az 1 GB RAM miatt, aztán a notch, Sensor shift, a cinematic mode, a ProRes, az Apple LOG. 2020 óta a kamerákon volt a hangsúly, most átkerült az AI-ra. Csökken az exkluzívok köre, evvan.
De 2027-re csúszik?! Akkor megint az lesz, hogy kicsit később, még abban az évben jön a komplett dizájn- és generációváltást jelentő iPhone 20, és átugorjuk a 19-et?
-
janeszgol
félisten
Pl a telefonon lévő képekben keresés. Keresd ki az idén nyáron készült épeket, amin kutya van. Azt kikeresi neked. Vagy mondott valamit a feleséged. Keresd ki az iMessage-ből azokat a beszélgetéseket a feleséggel, amin elhangzik a bevásárlás szó. Azt kikeresi.
A képmanipulálást most hagyom (szögváltás, képszög váltás, pl. van egy közeli kép és abból csinál egy távolabbit). Vagy vannak események, amiket figyel az AI és a történéseket jelzi neked, naptárba írja stb. Tehát a mélyebb integráció számomra azt jelenti, hogy az AI tejesen átveszi a telefon (és a rajta lévő appok) irányítását, menedzselését.
-
stellaz
veterán
Szoktam AI-t használni keresőnek (nem feltétlenül jó hatásfokkal), vagy egy-egy témával kapcsolatban kérek magyarázatot, de hogy mi az a mélyebb integráció, ami nagyon fontos lenne, azt nem tudom.
-
Ricardo
titán
-
prolad
addikt
12GB RAM telepakolás? Oké, iPhone elvqn kevesebbel (legalábbis ezt mondják), de 12GB azon az árszinten teljesen átlagos.
-
janeszgol
félisten
Még mindig tart itt a fórumon az a tévképzet, hogy az i17 az i17 Pro fókameráját kapta? Mert nem, az i16 fókameráját kapta, ami egyben az i15 fókamerája is.
Jó az i17, de csak a 120 Hz miatt ajnározzátok ennyire. Amúgy totál i16 copy. -
cs.zs.
veterán
Tessék, friss hír:
https://hvg.hu/tudomany/20260618_apple-tim-cook-aremeles-dragulas-bejelentes-memoriavalsag-iphone-mac?utm_source=block4d&utm_medium=hvg.hu&utm_campaign=widget-2673507
-
MikeWazowski
veterán
Eddig egy telefonon sem láttam értelmes AI megvalósítást, van bármi amit vesztett az Apple eddig, hogy nem szállt be korábban az őrületbe*? A képek szerkesztése és dolgok levágása automatikusan, az fasza, de ezen kívül én egy dolgot nem tudnék mondani, amit hétköznap annyira kihasználnék
Akkumulátorban tényleg fasza lenne, ha kapnának jobbat, nagyobbat az iPhoneok is, de feleakkora akkumulátorral hozzák a kínai telefonok akkumulátor idejét, ami tök jó.
*Legalábbis nem sikerült akkor, amikor akarták volna, cserébe kevesebbet költöttek rá így
Nekem egy AI feature kell csak. Az meg hogy a képen valamit bekraikázok, dobja ki h mi az. Nekem nem kell más. Nincs szükségem arra h diktáljak neki szöveget, meg értesítést hozzon létre, vagy ébresztőt. De ez a bekarikázós dolog szerintem hasznos.
-
cs.zs.
veterán
"...cserébe kevesebbet költöttek rá így.."
Ezt nem tudhatjuk. Szeretnénk ezt hinni.
-
ilor14
aktív tag
-
MikeWazowski
veterán
Kínával nehéz lépést tartani.... nézd meg autógyártásba mi a helyzet.
-
ddaydome
senior tag
Mert nem érdekli már őket a tartósság, azért.
Egyébként az Apple nagyon lemaradt ezen a téren is, ahogyan az akkutöltés terén is.
Hozzáteszem, hogy ha nem lesz akadály ez a jövőben ( amit kétlek már), akkor az i17 egy nagyon jól sikerült készülék. -
MikeWazowski
veterán
érdekes.... én mindenhol azt olvasom h drágul minden következő Apple termék.
-
janeszgol
félisten
-
cs.zs.
veterán
De ha MINIMUM 12 GB RAM kell, akkor miért 12GB ramost forgalmaznak? Állandóan a tartósság, meg minőség, meg időtállóság a téma, ez esetben a következő szériát 16-ról illene indítani.
Ha 7 GB ram kell egy játékhoz, nem 8GB-tal veszünk PC-t. -
janeszgol
félisten
" Azokról a mélyebb szintű Siri AI folyamatokról pedig, amelyek extra memóriát igényelnek, egyszerűen lemarad a 8 GB RAM-mal szerelt iPhone 17 és minden olyan almás telefon, amiben nincs 12 GB RAM."
Az AI kicsit lerövidítette a hosszú támogatást.
" Azokról a mélyebb szintű Siri AI folyamatokról pedig, amelyek extra memóriát igényelnek, egyszerűen lemarad a 8 GB RAM-mal szerelt iPhone 17 és minden olyan almás telefon, amiben nincs 12 GB RAM."
"a jó az, hogy az Apple simán benyeli a plusz memória extra költségét, "
Biztos?
Ez hasonló megkötés lehet, mint a kettős kamerafelvétel csak az i17 szériára megkötve. A Samsungnál a Galaxy S21-től, illetve az A52s-től az A5x és A72-73 készülékek tudják.
Mennyire erős az S21 SoC? Mint az iPhone Xs kb. Az Galaxy A53-ban lévő SoC annyira gyenge, hogy 10-12 (vagy több?) évet kellene visszamenni, hogy megtaláljuk az almás verzióját. -
janeszgol
félisten
Kapnak Ai-t csak a csoda új apple ai motort nem amihez 12gb ram kell. Nekem Iphone 17-en annyira ez nem érdekel inkább az hogy az eu miatt nem jön semmi. Mondjuk az is külön vicc hogy mac-en meg majd az összes ai funkció elérhető lesz mivel a a mac os nem piacvezető os. Majd ott megnézem mit is tud. Amúgy én is szoktam ai-t használni egyetemi 200 diás cuccok és rengeteg könyv összefoglalalására stb. De az ,hogy mennyi erőforrás megy el a kretén ai videókra pl Tik Tokon az elképesztő.
+1
-
Linkin1994
senior tag
Nem áll meg, én nekem sem kell feltétlen AI, ráadásul itt az EU-ban egy ideig ebből semmit nem kapunk, holott a Google Siri ért magyarul.
De van annyi eszem, hogy ezt szóváteszem, pláne annak fényében, hogy a 8 GB rammal szerelt telókat AI telóknak adták el.
Plusz ott a 16 széria esete, amit írtál, ennek fényében duplán gáz.
Ha mindig mindenre legyintünk, akkor sok mindennel visszaélnek a cégek. Ezt megtanulhatod.Kapnak Ai-t csak a csoda új apple ai motort nem amihez 12gb ram kell. Nekem Iphone 17-en annyira ez nem érdekel inkább az hogy az eu miatt nem jön semmi. Mondjuk az is külön vicc hogy mac-en meg majd az összes ai funkció elérhető lesz mivel a a mac os nem piacvezető os. Majd ott megnézem mit is tud. Amúgy én is szoktam ai-t használni egyetemi 200 diás cuccok és rengeteg könyv összefoglalalására stb. De az ,hogy mennyi erőforrás megy el a kretén ai videókra pl Tik Tokon az elképesztő.
-
bollokcs80
Korrektor
-
Ricardo
titán
Az AI kicsit lerövidítette a hosszú támogatást.
"a jó az, hogy az Apple simán benyeli a plusz memória extra költségét, "
Biztos?
-
janeszgol
félisten
Benyelik az áremelést és engednek a haszonkulcsból? Mit szólnak majd a részvényesek?!
#9: Egyetértek veled. Illetve hozzátenném, hogy az EU amúgy is megvéd mindenkit az Apple AI-tól....
Sajnálatodra. Mert a Gemini AI legalább értelmes. Vannak tökre hasznos dolgok.
-
bollokcs80
Korrektor
Így már értem.
Benyelik az áremelést és engednek a haszonkulcsból? Mit szólnak majd a részvényesek?!
#9: Egyetértek veled. Illetve hozzátenném, hogy az EU amúgy is megvéd mindenkit az Apple AI-tól....
-
7Heads Drago
veterán
Nem áll meg, én nekem sem kell feltétlen AI, ráadásul itt az EU-ban egy ideig ebből semmit nem kapunk, holott a Google Siri ért magyarul.
De van annyi eszem, hogy ezt szóváteszem, pláne annak fényében, hogy a 8 GB rammal szerelt telókat AI telóknak adták el.
Ha mindig mindenre legyintünk, akkor sok mindennel visszaélnek a cégek. Ezt megtanulhatod.Így már értem.
-
janeszgol
félisten
Mert szerinted Ai nélkül megáll a Föld forgása is? Én se használom vagy nagyon ritkán. Tudom hogy most ez nagyon felkapott, de majd ki fog koppni ez is.
A szomorú inkább az hogy már mikor be lett harangozva náluk az AI és az akkor kiadott telokat ezzel hirdették és végül kiderül hogy hardveresen alkalmatlanok rá. Tartok tőle hogy ebből is per lesz majd.Nem áll meg, én nekem sem kell feltétlen AI, ráadásul itt az EU-ban egy ideig ebből semmit nem kapunk, holott a Google Siri ért magyarul.
Ha mindig mindenre legyintünk, akkor sok mindennel visszaélnek a cégek. Ezt megtanulhatod. -
7Heads Drago
veterán
Mert szerinted Ai nélkül megáll a Föld forgása is? Én se használom vagy nagyon ritkán. Tudom hogy most ez nagyon felkapott, de majd ki fog koppni ez is.
A szomorú inkább az hogy már mikor be lett harangozva náluk az AI és az akkor kiadott telokat ezzel hirdették és végül kiderül hogy hardveresen alkalmatlanok rá. Tartok tőle hogy ebből is per lesz majd. -
ddaydome
senior tag
Én nem tudom, hogy mennyire àtgondolt döntés ez jelenz helyzetben. A ram dràga és a legutóbbi új kinézetre való àtàllàs is katasztrófàlis volt.
Szerintem öngólt fognak rúgni. Ha apple user lennek, hàlistennek màr nem vagyok, akkor kissé morcos lennék. -
Hallosz
senior tag
A mindenhol is felbukkanó - tolakodó - Ai már a könyökömön jön ki, üdítő kivétel lesz.
-
janeszgol
félisten
u mean Macbook Neo
Igen-igen, Neo. Köszi.
-
peugeotmate
addikt
Szerintem nem lesz már több e jelű. Én azt gondolom, tippelem, hogy a hibás chipek kellenek a Macbook Airbe, mert nem állnak hegyekben a készletek, direkt "legyártani a selejtet" meg drága. Állítólag a Macbook Airre akkora a kereslet, hogy az Apple nem tudja a meglévő hibás chippekkel kiszolgálni az igényeket.
u mean Macbook Neo
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
Ez marha jó. Oké ide egyelőre nem jön a mélyebb AI, meg semmilyen AI, de bakker. Akkor kukázva a 15P/PM, az egész 16-os széria és a sima 17, na meg a 16e és 17e. Köszi Eppöl.
-
joey04
titán
Na az tök jó, mert ezeket nem is használnám, így több marad a rendszernek.
-
ParmaBoy
aktív tag
Akkor viszont, ha jól sejtem jövőre 18e nem várható, vagy legalábbis meglepne, ha tavasszal jönne a sima 18 és a 18e is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Linux felhasználók OFF topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen egy hatéves iPhone-t használni 2026-ban?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egyéni arckép OFF
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad E595,15.6",FHD,AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 Ultra 7 155U 16GB 1TB FHD+
- Asus Vivobook Go E1504GA - 15.6"FHD - Pentium N200 - 8GB - 128GB - Win11 - MAGYAR - Garancia