Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Asszem jobban jársz ha ezt elolvasod ha a képlet kell.

Sajna már nincs meg, de most kedvet kaptam újra megcsinálni ezt a vizsgálatot. Matlabben és excelben oldottam meg ezt zajmérést. Szerzek adatot mondjuk SP500hoz meg eurusdhez és megcsinálom újra.
Nagyon érdekes amit fentebb aAron beírt. Azt hiszem azért rákérdeznék, hogy pontosan mire gondol az illető. Az egyszerűség kedvéért én úgy közelítettem meg a dolgot, hogy azt feltételeztem, hogy ha zaj van akkor mean reversionnellehet pénzt csinálni. Ha kicsi a zaj akkor pedig momentummal.
Egyszerű ha csinál az ember egy backtestet a következő két strati használatával: Ha a jelenlegi gyertya magasabb mint az x gyertyával ez előtti akkor short, ha alacsonyabb akkor long. Aztán a momenumhoz meg pont a fordítottját kell megnézni. Ha a mostani gyertya magasabb mint x-el ezelőtt, akkor long. Exitnek meg tartsd x gyertyáig.
Hasonló elvekkel futtattam pár tesztet1m-től fölfelé. Nagyon szép profitgörbét kaptam alacsony TF-en. És egyre rosszabbak lettek ahogy haladtam fölfelé. Ugyanennek a fordítottja volt igaz momentumnál.
Én ebből jutottam arra a következtetésre, hogy alacsony szinten ezért dominál a zaj, míg magasabbon a momentum.Egy lehetséges magyarázat még az ellentmondásra.Sok tanulmány az opcióárazásból indul ki. Tehát geometriai brown mozgás. Ez már önmagában egy sztohasztikus folyamat. Erre vannak statisztikai tesztek is. Elképzelhető h bebizonyítható adott instrumentum adott TF-én adott időszak alatt, de mondjuk mégis vannak benne trendek. Még ez is egy magyarázat lehet.
Végül visszakanyarodunk a zaj fogalmának problémájára. Ki mit ért alatta...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi