- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeny7
tag
válasz
Gubek-Einste #506 üzenetére
1,5 nap, 2 telefonhivas elteltevel sikerult kideriteni hogy valamiert sikerult upcnek 60mbps re allitani tenyleg a csomagot. kerdes, hogy amikor elso alkalommal mondtam a telefonba, hogy olyan minha felezodott volna a csomagmiert nem zetk meg, es meg a no nem ertette hogy hat megvan a garantalt sebesseg, az miert nem eleg nekem... a lenyeg, h masodik hivasnal a srac mar rogton mondta a problema elmondasat kovetoen h 60as van berogzitve es at is allitotta.
szoval a modem ok, mukodik, 120as net.
-
greeny7
tag
válasz
Gubek-Einste #502 üzenetére
ertem, koszi. tehat nem beallitas. akkor viszont mitol lehet :S igy nem akarom fizetni a 120as csomagot, ha fixen csak 60at tud nalam ez az eszkoz, eleg lenne az 50es is... persze jobb lenne ha menne a net 120al...
-
greeny7
tag
sziasztok! upc elofiz, es az eddigi cisco modem le lett cserelve erre a 7200ra. eddig modem-kabel-laptop a upc oldalan fix 124 mbps-et mertem letoltesnek a 120as csomaghoz, most az uj modemmel ez 62mbps... kerdes, van esetleg vmi beallitas amit meg kell tenni, okozhat beallitasi hianyossag ilyet? elore is koszi ha vkinek van otlete. wifijet nem hasznalom, igy a vezetknelkuli netet letiltottam a menujeben, most brdige modban fut.
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest