- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1000
tag
jaaa, az a/b/g/n stb-re gondolsz?
de erre 300 megabitet ír a kézikönyv...
nekem ez van benne"802.11a/b/g/n támogatás, 20/40 MHz sávszélesség, 300Mbps maximális adatátviteli sebesség."
-
Krisz1000
tag
válasz
Gubek-Einste #689 üzenetére
szia! de mit jelent az a G-s eszköz...?
köszi, K.
-
Krisz1000
tag
válasz
Krisz1000 #687 üzenetére
egyébként régebben is észrevettem ezt, de egyrészt szerintem akkor egyszerűbbek voltak a weboldalak, 4-5 éve, másrészt az utóbbi időben a régi windows installra fogtam.
de most h újra raktam mindent még rosszabb, mostmár egy atrocitás az egész.
azt nem értem h akkor ezt milyen teszttel lehet objektiven kimutatni? mert az ookla speedtest továbbra is tökéletes értékeket mutat.bár az is azt csinálja h tök lassan tölt be az oldal, akadozva stb. és amikor elkezd mérni akkor már tökéletesnek, sőt, paramétereket túlteljesítőnek mutatja. (52mb, 6ms, ezek elég jó értékek kábelnetnél)
olyan érzésem van hogy a router a különböző taskok, adatfolyamok közötti váltásnál lenne lassú... bocs ezt nem tudom normálisabban megfogalmazni, laikus vagyok, nem ismerem az adattovábbítás elvét. pl index hu-nál szokott lenni h a különböző oldalrészek letöltése között meg-meg akad, képek, frame-ek később jönnek le stb.
(reklámblokkolo van, meg 8gb memória)
-
Krisz1000
tag
oké, de mi az h 300mb-es a wifije a telóra meg 2 megabájttal tölt...?
hát legalább az 54-es wifi szabványt ki kéne maxolnia, nem? az 6,7 MB/s-ot jelentene. a gépem dróton van rákötve és onnan megy a kapcsolat, asus z87-pro alaplap tehát ott nem nagyon lehet gond. -
Krisz1000
tag
látom sajna nem nagyon pörög a topic, de azért rákérdezek. több problémám is van ezzel a routerrel. T, kábelnet 50mb.
elképzelhető h ezek mennek tönkre, már vagy 5 éves..?? friss win7 intallnál azt csinálja, h meg-meg akadnak az oldalak betöltés közben, akár 5-10 másodpercre is. ezeket régen nem csinálta.
eközben ookla speedtes folyamatosan 52mbps és 6ms -ot mutat, tehát elvileg tökéletesnek, reszponzívnak kellene lennie. (vagy a teszt szar)
kábellel van rákötve a gépem.azon kívül wifi: samsung s3-at cseréltem le s9-re, és ugyanúgy csak 1-2 MB/s a fájlátvitel Myphoneexplorerrel. ugyebár a két teló között 6 év van. anno úgy tudtam ez valami androidos korlát, de s9 nél ez már nyilván lehetetlen hiszen az egyik leggyorsabb wifi van rajta. ebből úgy sejtem a szűk keresztmetszet a routerben van ami elég nevetséges. lehet ezen valahogy segíteni?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest