Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Szia! Még gondolkodtam, önmagában a chroma nem okozhatja a lentebb linkelt problémát, amiről itt is beszélnek. (Homályosodó kép, interpolált jellegű képromlás, kvázi felsklálázott 2k kinézet - amennyiben 4k60-ról 4k120-ra váltasz.) Fontos lenne tudnom, de szerintem mindenkinek, hogy XXL TCL QLED modellek hogyan kezelik le a 4k120 inputot.
Tesztelni egy pc-vel egyszerű, szemmel is látszik.(Anno ezért morogtam a 75c728-amra, és bár együttélek vele a mai napig, és 4k120-on használom, a képélességet a tv-n fel kellett emelném 75-re, a Pc-n DLSS Q beállítás mellett 67 százalék shapnesst kapott - így van kvázi "éles" kamu4k12p0, de a legfinomabb képrészletek így is sánták. 4k60-nál nincs csalás, ott tűéles).
És még ezen múlna az is, megvegyem-e azt a 75c835 tévét...
Köszi aki elolvassa, segít tesztelni.
főleg ha 835-öse van.
De érdekelne az is, a c7k és c8k, vagy a 75c805 már mentes-e ettől a 4k120 homályosodás stb. problémától. Már a Windows asztalon azonnal meglátszik, életlenebb, plasztikusan a kép, egy sima intézőben is "szegélesebbek" a betűk, vonalak. 4k60-on az is tiszta. Teszem hozzá, vagyonért vettem HDMI kábelt, hogy kizárják a kábel bárminemű hibáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
főleg ha 835-öse van.