Hirdetés
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerni62
tag
válasz
szemmelver
üzenetére
Milyen Bluetooth távirányítót használsz a C655-höz? Hol lehet venni?
-
qltsar
veterán
válasz
szemmelver
üzenetére
A ki-be kapcsolás funkciót infra frekvencián adja ki a távirányító (elvileg), a többi funkció megy bluetooth-on, ergó teljesen mindegy, hogy mi a MAC address, ha ugyanazt az infra frekvenciát generálja egy eszköz ami a ki-be kapcsolás, akkor, ha rálát a vevő, akkor sajnos mindkettő hatással lesz rá.
Két lehetőséged van szerintem:
- A két szobát úgy rendezed át, hogy a két tv képernyője egymással szembe nézzen, így az infrajel vevő egymással szemben lesz és a távirányító ellentétes irányba fogja a jelet adni a másik TV-hez képest
- Megpróbálod elektromos szigetelőszalaggal úgy leragasztani a TV-k vevőjét, hogy csak bizonyos irányokból tudja venni.Katasztrofális "rajz" és képszerkesztési tudásomból ennyi telik:
Narancssárga: ágyak
Fekete: TV
Piros: TV Infra Vevő
Citromsárga: Szigetelő szalag
Így talán működne, hogy a távirányító jelszórása a másik TV-nek ne tudja kiadni a be/ki-kapcsoláshoz szükséges infra-frekvenciát. -
Cartmenn
aktív tag
válasz
szemmelver
üzenetére
És mi a probléma ha Bluetooth nélkül használod a távirányítókat? Értem én haladjunk a korral, de a mostani távszabályzók se csak a tv-re irányítva működtetnek
Bár nekem is volt mikor a két külön szobában lévő LG tévéket sikerült néha bekapcsolni együtt sima távirányítóval 
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- OTP Bank topic
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Bár nekem is volt mikor a két külön szobában lévő LG tévéket sikerült néha bekapcsolni együtt sima távirányítóval
Vhiktor